KorryBeaters KorryBeaters komentáře u knih

☰ menu

Zlatá klec Zlatá klec Lynette Noni

(SPOILER) Achjo, nerozumím tomu jak někdo dokáže napsat něco co rozežírá mé nitro, když zrovna nemohu číst (což v mém případě byl pouze spánek)
Absolutně dokonalé pokračování Kivy, které mě upřímně vtáhlo více než dobrodružství z věznice. Zamilovala jsem si královskou rodinu- asi nejvíce zlatíčko Caldona- která stále byla plná nových překvapení. I když některé zvraty byli občas předvídatelné, kniha si stále zachovala takové ty momenty zapadajících puzzlí v mysli a svěšených brad. Hlavně konec….který mi lehce rozerval srdce, ale co jsem také čekala?

10.12.2022 5 z 5


Analfabetka, která uměla počítat Analfabetka, která uměla počítat Jonas Jonasson

Já tu knihu miluju!
Vybrala jsem si ji jako odpočinkovou na dovolenou a úplně mi teda odpočinout nedala. :D Když jsem si myslela, že už to silenejsi být nemůže, přece bylo! Úžasné sympatické postavy a potom takové, které strašně vytáčí, ale dělají tuto knihu knihou, nad kterou jsem se opravdu nahlas zasmála!

29.07.2022 4 z 5


Brisingr Brisingr Christopher Paolini

(SPOILER) to je prostě neuvěřitelné. máme tu třetí díl a autor si stále drží naše zaujetí od začátku do konce. za mě 3. díl o něco méně poutavý než předešlé. ale to je mou blbosti, ne tou knihou :D tento díl více řeší politiku a dobývání měst, které mě hold nebavili tak moc, jako elfové a jejich zvyky. ale to muselo být! je krásné pozorovat dospívajícího Eragona a jeho zdaleka více prohloubeného vztahu se Safirou. Miluju. Jsem zvědavá, jak to cele dopadne ve čtvrtém dílu.

01.06.2022 4 z 5


Eldest Eldest Christopher Paolini

(SPOILER) wow. prostě wow! úžasný druhý díl, který si udržel stejnou úroveň jako předešlý. miluji elfy, tak jsem ji užívala žití s nimi. máme možnost poznat rozsah kouzel a sledovat Eragona při jejich učení. vidíme také příběh z úhlu Rorana, což mě někdy místy nezaujalo tak moc, jako linie Eragona, ale i tak je to poutavé počteníčko. a co se týče Aryii…:D

29.05.2022 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

rozhodně majestátní začátek, který mě přinutil hned stejný den po přečtení zajít do knihkupectví pro nový. obrovský obdiv pro 15 letého chlapce, který dokázal vymyslet a NAPSAT zbrusu nový svět. osobnost Eragona se Safirou jsem si hned zamilovala a rozhodně potřebuji vědět, jak to celé skončí!

29.05.2022 5 z 5