Knoflík12 Knoflík12 komentáře u knih

☰ menu

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Prostě není ani rovnej, ani křivej, takovej normální chlap, kterej má možná občas v životě smůlu, občas nezvládne svý slabiny a občas je čestnej, někdy až moc. Není ani černej, ani bílej, spíš odstíny šedý. Petra Dvořáková píše skvěle, a dovopravdicky, takže už se fakt těším zase na příště.

21.09.2019


Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Moje první setkání s Harry Holem. Skvěle napsaná kniha, čtivá, neuvěřitelně propracovaná zápletka a o to víc zajímavější rozuzlení. Určitě to není první a zároveň poslední Nesbova kniha, kterou jsem držela v ruce.

07.08.2019 4 z 5


Mise zapomnění Mise zapomnění María Dueñas

Knížka se mi líbila, bylo to příjemné letní čtení, i když jsem některým pasážím, postavám a větám nevěřila jejich "opravdovost".

21.06.2019 2 z 5


Jedz, modli sa a miluj Jedz, modli sa a miluj Elizabeth Gilbert

Byla jsem zklamaná z komentářů tady a vyloženě jsem se na knihu netěšila. Ale vysloveně předčila mé očekávání. Skvěle se mi četla a bavila mě do poslední stránky :-). Ach, ty předsudky...

28.05.2019 3 z 5


Hřbitov nevěst Hřbitov nevěst Tomáš Boukal

Kniha se mi líbila moc, četla se jedním dechem. Téma knihy je naprosto originální, děj napínavý, rozuzlení bylo fofr ;-).

01.02.2019 5 z 5


Zpověď trosečníka Zpověď trosečníka Gabriel García Márquez

Je to tenoučká oddechovka s velmi rychlým spádem děje, kdy se ještě člověk dozví, jak přežít třeba i invazi žraloků každý den v pět ;-).

29.06.2018 5 z 5


Sestra smrt Sestra smrt Daniel Petr

Kniha byla po okraj naplněná zápletkami, až z toho šla člověku hlava kolem. Nicméně si myslím, že šlo o super detektivku se zajímavou zápletkou i zajímavým rozuzlením. Kniha byla čtivá a vyloženě mě bavilo ji číst :-).

30.03.2018 4 z 5


Co z tebe bude... Co z tebe bude... * antologie

No já vám nevím. Některé povídky mě zaujaly, některé nikoliv, ale to je asi úděl knih, které se skládají z rozmanitých povídek více autorů.

09.02.2018 3 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Musím říct, že tak promyšlenou knihu už jsem nějakou dobu v ruce neměla. Autorka si musela dát neuvěřitelnou práci. Příběh působí velmi autenticky. Jinak - super bylo i to, že je kniha rozdělena do tří částí, z nichž každou vypráví někdo jiný. Za mě palec nahoru :-).

22.01.2018 5 z 5