knihoženkaS. knihoženkaS. komentáře u knih

☰ menu

Kdo věří na zázraky Kdo věří na zázraky Mirka Skočílková

Jestli jsem někdy nějakou knížku doporučila jako nejlepší, kterou jsem kdy četla, tak jsem se pletla..rozhodně nejlepší knížka, jakou jsem kdy četla, je právě tato! Jsem ráda, že jsem vystoupila ze své komfortní zóny a vrhla se do tohoto románu! Nemám slov..neskutečně jsem se vždy těšila domů, až se do knihy opět začtu. Byla jsem dějem pohlcená a připadalo mi, jakoby postavy byly mí známí. Rozhodně si knížku přečtu znovu v jiné mé životní etapě a pochopím věci zase jinak. Kniha mě dokonce dvakrát rozbrečela! Hluboká poklona autorce, kterou jsem jí teda musela napsat i osobně..

30.06.2020 5 z 5


Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

(SPOILER) Čekala jsem od toho trochu víc...z obsahu jsem pochopila, že se nebude vědět, kdo ten syn je a to je nám řečeno hned v první kapitole! Za mě Nevítaný host mnohem lepší.

23.06.2020 4 z 5


Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

Zé série jsem četla pouze Skryté karty. Četlo se to dobře a je to opravdu napínavé, ale mně se moc téma nelíbilo - přišlo mi to moc nereálné.

17.06.2020 3 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Dívku ve vlaku musím hodnotit 5 hvězdičkami už jen z toho důvodu, že to byl první thriller, který jsem četla a právě tato kniha mě přivedla k mé lasce k thrillerům. Klidně bych si ji přečetla znovu.

17.06.2020 5 z 5


Ledové srdce Ledové srdce Tami Hoag

Do knihy jsem se vůbec nemohla začíst..byla to moje první a asi i poslední kniha od této autorky. Tak trochu jsem čekala, že v knize půjde i o samotný příběh toho, jak byla Dana v rukou únosce. Knihu jsem neodložila jen z toho důvodu, že to nikdy nedělám a vždy chci znát konec..Musím uznat, že ten mě překvapil a zhruba za půlkou začal děj konečně odsýpat. Ale bohužel - autorka mě tímto dílem nenalákala na další.

17.06.2020 2 z 5


Tatérka Tatérka Alison Belsham

Neobvyklé téma! Nic pro slabší žaludky, ale za mě SUPER! Velmi napínavé..nemám, co vytknout.

17.06.2020 5 z 5


Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Tuhle knihu jsem četla už minulý rok v létě. Nemám tedy čerstvé dojmy, ale i tak musím říct, že jsem čekala víc. Děj mi přišel málo věrohodný...ale četlo se dobře..na pláž dobrá.

17.06.2020 3 z 5


Pusinka Pusinka Sophie Hannah

(SPOILER) Není to nejlepší thriller, jaký jsem četla, ale ani nejhorší. Mám ráda psychothrillery, takže zápletka byla něco pro mě. Ale teda někdy mi chování postav přišlo už přehnané. 3 hvezdičky dávám za to, že se to docela dobře četlo a že se od obvyklých psychothrillerů, které čtu, odlišovalo v tom, že za vším nestál manžel...

17.06.2020 3 z 5


Poslední Poslední Alexandra Oliva

Za mě se teda tato kniha vůbec nepovedla. Celá zápletka by asi byla docela fajn, ale provedení mi nesedlo. Nedalo se mi vůbec začíst. Kapitoly byly dělené na ty, které byly psané z pohledu štábu a na ty, které byly psané z pohledu jedné soutěžící. Na tom se mi nelíbilo, že zde bylo příliš moc jmen a přezdívek a když štáb popisoval Stopaře a Zoo ho popisovala jménem, absolutně jsem si nedokázala spojit jméno s přezdívkou. Konec asi docela ok, ale kniha byla pořád dokola o tom stejném - jen chodili, chodili, a sem tam nějaká "nástraha". A co se mi teda také nelíbilo - některé pasáže jsem vůbec nechápala..popisovali některé věci odborně a tam až moje představivost nedosáhla. Dočetla jsem jen proto, že knihy dočítám, protože vždy potřebuji znát konec...

17.06.2020 1 z 5


Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Knihy od této autorky zbožňuji! Jsou napínavé, ale zároveň oddechové. Zápletka se mi moc líbila, celý děj mě úplně pohtlil a cítila jsem se, jakobych s postavami byla v penzionu. (Ještě teď vidím, jak to tam krásně vypadalo a určitě se tam někdy chci vrátit:D). S postavami jsem dokonce pociťovala strach, když ve tmě neviděli ani na metr. Vrah mě překvapil, samozřejmě jsem podezírala snad každého...jen teda ten motiv by za mě mohl být lepší.
A úplný konec mě dostal ještě víc než odhalení samotného vraha.

17.06.2020 4 z 5


Fáma Fáma Lesley Kara

Jde opravdu o lehčí thriller - takové čtení pro ženy (už jenom kvůli zápletce), ale jsem moc ráda, že i přes hodnocení, které zde jsou, jsem si knihu přečetla. Já jsem se teda zamilovala. Absolutně jsem závěr nečekala, pořád někoho obviňujete. Kdo nakonec Sally byl, jsem netušila a zrovna tuto osobu jsem "nepodezírala" ani jednou. Poslední věta knihy už v komentářích byla zmiňovaná a mě teda dorazila! Jako otevřený konec mi to nepřišlo, jen to teda zamotalo vše, co jsem si předtím myslela. A po dočtení jsem si řekla jen "WOW". Moc doporučuji!!

17.06.2020 5 z 5