Knihomolapka Knihomolapka komentáře u knih

☰ menu

Příběh Louise Braille Příběh Louise Braille Jakob Streit

Kniha mi pomohla v náročném životním období a dodal mi sílu. A moc ráda ji čtu i teď, po pár letech a jsem uchvácena a dojatá. Je to nádherný příběh. Louise jsem si moc oblíbila, stejně jako další postavy. Příběh je skutečný a kouzelně a křehce napsaný.

11.06.2016 5 z 5


Návštěva malé smrti Návštěva malé smrti Kitty Crowther

Nádherná kniha s hloubkou, s něžnými, kouzelnými ilustracemi. Taková křehká a hladící duši...

11.06.2016 5 z 5


Andělé v mých vlasech Andělé v mých vlasech Lorna Byrne

Mockrat děkuji za tuto nádhernou knihu, která mi pomohla překonat obtížné období a nalézt sílu. S paní Byrne jsem se setkala i osobně a jak četba knihy, tak setkání jsou nezapomenutelné zážitky na celý život.

22.05.2016


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Dnes v noci jsem dočetla knihu Zlodějka knih. Je to jedna z nejkrásnějších - ne-li nejkrásnější - knih, co jsem kdy četla. Velmi smutná, emotivní a nesmírně silná, a zároveň taková laskavá a hřejivá. Stále ve mě zůstává něco, co nedokážu popsat.Bylo o ní řečeno mnoho. Liesel, Hans, Max, i Rosa... všichni mi přirostli k srdci a nikdy na tento příběh plný lidskosti a odvahy nezapomenu. Velice mě oslovilo, že příběh vyprávěla sama Smrt. Ráda bych ještě dodala, že kniha je nádherně přeložena. Panu Zusakovi i panu překladateli děkuji za toto dílo. Určitě doporučuji.

22.05.2016 5 z 5


Byl jednou jeden strom Byl jednou jeden strom Martina Zíková

Tato nenápadná kniha mne velmi hluboce ovlivnila a pohladila po duši. Určitě je pro starší děti, ale spíše pro dospělé s otevřeným srdcem.Člověk v ní může nalézt sám sebe. Kouzelný příběh a krásné ilustrace. Doporučuji.

15.05.2016 5 z 5