kniholaska6136 kniholaska6136 komentáře u knih

☰ menu

Léto mezi řádky Léto mezi řádky Alena Štraubová

Úžasná oddechovka pro letní dny. Příběh není nijak složitý a vcelku asi předvídatelný, ale velmi mile podaný a napsaný způsobem, že je uvěřitelný. Mládí nese spoustu nástrah i překvapení a někdy se objeví i to, co nejméně čekáte v podobě kluka, který vás vytáčí a otevře ve vás, co byste sami nečekali.

10.09.2023 5 z 5


Zmatená nevinnost Zmatená nevinnost Lenka Hnátová

(SPOILER) Čekala jsem LGBT pro dospívající a chvíli se to tak i zdálo, ale jaké bylo mé překvapení, když vše nabralo úplně jiný spád. Říkala jsem si, že tohle by děti číst neměli, ale když si vezmu, co všechno vidí v televizi, tohle je vlastně slabý odvar.
V příběhu je hodně emocí, jak název sám napovídá. Mladý hrdina je chvílemi skutečně ťunta, přesně jak je v knize nazvaný. Zamilovaný do špatného kluka a toho, co ho zbožnuje nevnímá. Ale přesně takto se často chovají i dospívající. Nevidí, co mají přímo před očima. I přes naivitu hlavního hrdiny byl děj uvěřitelný a podaný svižně a čtivě. Jsem ráda za šťastný konec, i když jsem si říkala, že vše se mohlo uzavřít o pár kapitol dříve, ale proč si nedopřát naprosté ukončení a happyend.

10.09.2023 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Této knize jsem se dlouho vyhýbala, nelíbil se mi film a hodnocení zde mě odrazovalo, ale nakonec jsem se odhodlala a půjčila mi jsem si ji od kamarádky. Co dál říct, není to zcela můj šálek kávy, hlavní hrdinka mě štvala, ale zároveň jsem se od čtení nemohla odtrhnout. Děj není zcela uvěřitelný, ale s tím jsem do toho šla. Možná i mé nízké očekávání zapříčinilo, že kniha se mi líbila. Byla divoká, místy podivná, ale přesto úžasná. Zcela jiná než jiné romantiky, myslím, že tuto knížku buďto milujete nebo nesnášíte. Já se klaním k těm prvním.

10.09.2023 4 z 5


Káva každé půlnoci Káva každé půlnoci Theresa Black

Na to jak obrovská je to bychle se četla sama. Je to velmi čtivý příběh. Zachycuje problematiku nad kterou by lidé neměli zavírat oči. Zároveň se dočkáte romantické linky a zakázané lásky. Velmi povedená kniha. Jen bych ocenila tvrdý obal, sice chápu, že kniha by pak vážila několik kilo, :) ale takto dlouhý příběh jsem nedala na jeden zátah a nezvládla jsem ji odložit, jezdila se mnou v kabelce, proto knížka už má pár natržení i rýh.

10.09.2023 5 z 5


Vesmír rozhodl jinak Vesmír rozhodl jinak Theresa Black

nádherný příběh, který mě chytil za srdíčko a nepustil dokud jsem ho nedočetla.

09.05.2023 5 z 5


Táhni z mé hlavy Táhni z mé hlavy Lenka Hnátová

Jak tenhle příběh pojmout? Je to erotický román? Psychologický román? Vtipný? Je to nové? Odpověď je ano! Je v tom všechno! Krásný příběh.

09.05.2023 5 z 5


Nelži, andílku! Nelži, andílku! Lenka Hnátová

Daniel je miláček, kterého bych ihned sežrala. Mína správná slepice, která dává příběhu šmrnc. Syn naprosto skvělej. Příběh vymazlenej. S postavami sžijete a krásně je poznáte. Erotika neurazí a klidně jí mohlo být i víc :) Nechám se zlákat i k další knize této autorky, přišla jsem k ní jak slepej k houslím, hledala jsem něco jiného než běžně čtu a pro mě velké překvapení.

13.03.2023 5 z 5


Murie Murie Rosana Zvelebilová

knihu jsem dostala jako dárek od kamarádky, která z ní byla nadšená stejně jako další dvě knihy této autorky a donutila mě ji přečíst i když na první pohled se mi nezamlouvala a co na ni říct... pořád nevím co si myslet, ale vlastně byla super :) jiná, neobvyklá, zvláštní, netradiční, nic podobného jsem zatím nečetla ale asi vážně super!

13.03.2023 5 z 5


Adventní kalendář Adventní kalendář Jana Slaninová

Milá oddechovka u které jsem ocenila krátkost a rozmanitost. U povídkových knih je často problém, že všechny příběhy jsou si podobné a zhruba tak v polovině se člověk začne příšerně nudit, to u této knížky nehrozí. Erotika mě nijak neurážela, někdy dokonce pobavila, jindy jsem si pobrečela, jindy se zasmála, takže velmi ráda doporučím dále...
Fajn čtení, když v době předvánoční nestíháte

13.12.2022 5 z 5