Kkristyna00 Kkristyna00 komentáře u knih

☰ menu

Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Prvních pár kapitol jsem nebyla schopná se kloudne začíst, ale asi v jedné třetině se to obrátilo a já knížku nechtěla odložit. Vážně mile mě to překvapilo. Knížka se zařadila mezi mé oblíbené. Vážně doporučuji.

26.01.2022 4 z 5


Tvé staré já Tvé staré já Louise Voss

Nedočteno asi po 100 stranách... Děj mě příliš nevtáhl, na mě má kniha až příliš pomalé tempo, to by ovšem nebyl kámen úrazu. Přemíra vulgarit mě ale vážně přesvědčila, že dočítat to nehodlám. To je poprvé co lituji koupě knihy.

23.01.2022


Host Host Andreas Winkelmann

Děj byl fajn ale konec mě lehce zklamal... Přišlo mi to jako že autor nevěděl jak jinak to má zakončit.

20.05.2021 3 z 5


Papíroví duchové Papíroví duchové Julia Heaberlin

Tak za mě opravdu nee, celou dobu jsem měla nutkání ji odložit... Nálepka SVĚTOVÝ BESTSELLER na obalu je vážně zavádějící... Děj plný zvratů? Tak to taky zrovna moc nesedí... Celou knihu hrdinka nedostane prakticky ani jedinou odpověď na své otázky a až v posledních padesáti stránkách knihy se teda jakž takž děje něco kdy vážně čekáte že to bude mít nějaký ten zvrat.... Dle popisu člověk čeká vážně zajímavý příběh který mohl mít potenciál jen kdyby ho psal ale někdo úplně jiný s jinou myšlenkou... Za přečtení to tedy rozhodně nestálo.

20.05.2021 2 z 5


Malé sladké lži Malé sladké lži Caz Frear

Když tak čtu ty komentáře tak se potvrzuje to, že sto lidí- sto chutí.. U mě to bylo přesně tak že jsem si tu knížku zamilovala. Během 16 hodin jsem tu knížku přečetla.. 16 hodin jsem tu knížku prakticky neodložila a vytáhla mě do děje.. Líbilo se mi, že je to prostě jiný než jsou teď aktuální detektivky, kdy někdo někoho zabije a nechá tam po sobě znamení jako podpis.. bylo to prostě jiný a absolutně jsem nečekala že to takhle dopadne takže za mě pecka... Vřele doporučuju

14.05.2021 5 z 5


Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Knihu jsem nedočetla, jestli někdy dočtu netuším... Vůbec mě to nevtáhlo do děje...

11.12.2020 2 z 5


Kněz Kněz Ken Bruen

Knížka byla pro mě až moc krátká, bylo mi líto že už jsem ji dočetla, jinak dobrá. Dobře se četla a obsahově poutavý příběh.

09.06.2020 3 z 5


Musíme si promluvit o Kevinovi Musíme si promluvit o Kevinovi Lionel Shriver

Zcela určitě nejlepší kniha co jsem doposud četla. Celou dobu jsem byla napjatá a toužila jsem po vědění, zároveň jsem prostě nechtěla aby to někdy skončilo. Kniha mi byla skvělým společníkem při cestách autobusem. Je to první knížka, která ve mě dokázala vyvolat tolik emocí, vztek, smutek, rozhořčení... donutila mě se nad jejími pasážemi vážně zamyslet. Za mě určitě 100% spokojenost.

27.11.2019 5 z 5


Zlé pondělí Zlé pondělí Nicci French

Do asi poloviny knihy jsem byla docela nadšená, odkrývala se "tajemství" a bylo to fajn ale potom mé nadšení vystřídalo zklamání. Spousta věcí mi přišlo strašně moc předvídatelných. Konec mohl být o něco víc rozvinutý.... chybělo tomu ještě tak 20 stran děje aby to vylepšilo můj dojem z knihy.

27.11.2019 2 z 5