KitaB KitaB komentáře u knih

☰ menu

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Pan Hartl nezklamal, příběh sem hltala, originálně a vtipně (zase sem se u čtení tlámala) zachytil plno životních příběhů a strastí a já čekala, jak to dopadne..četla jsem už Malý Pražský Erotikon a teď se tešim na Okamžiky štěstí :)

16.02.2017 5 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Skvělá knížka, kterou mi doporučila šéfová a varovala mě předem, že by si ji měl každý přečíst před svatbou. Jsem realista, takže ideály mi nezkazila :D. Neskutečně jsem se do ní začetla a celkem často jsem vyprskla smíchy. :)

19.07.2016 5 z 5


Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Výborný! Zakousla sem se do toho, nečekaný zvraty, četlo se to skvěle :)

22.04.2016 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Kniha mě uchvátila, po dlouhé době jsem nemohla přestat číst. Určitě každý věří v dobrý konec, a on na jednu stranu dobrý je. Líbilo se mi prostředí v knize a zžívala jsem se v některých chvílích i s Luisou!

02.01.2014 5 z 5


Díky za vzpomínky Díky za vzpomínky Cecelia Ahern

Četla jsem tuto knihu již dříve a přečetla jsem ji velmi rychle, bylo to nenáročné čtení.

24.12.2013 3 z 5


Velký Gatsby Velký Gatsby Francis Scott Fitzgerald

Kniha na mě moc nezapůsobila, mrzí mě, že nebyla tak poutavá... spíše film byl tak velkolepý, jak slibovala i kniha, ale možná až moc.

24.12.2013 4 z 5


Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

Skvělá kniha, skvělý příběh! První kniha, kterou jsem od tohoto autora četla. Nikdy jsem takový žánr předtím nečetla, ale tohle mě naprosto uchvátilo. Druhý díl jsem také měla přečtený hned. Prostě hltáte a hltáte a nedá vám to spát, dokud se nedozvíte, jak to vlastně bude pokračovat a jak se to vyvine!

12.10.2013 5 z 5


Lady Fuckingham Lady Fuckingham neznámý - neuveden

Tato kniha mě hodně překvapila. Příběh v podstatě žádný. Na začátku mě to možná trochu bavilo, konec jsem se musela hodně nutit dočíst.

12.10.2013 3 z 5