Katuhs Katuhs komentáře u knih

☰ menu

Dobrá znamení Dobrá znamení Terry Pratchett

Když se spojí dvě legendy vznikne dokonalost ... nejdřív jsem si pustila seriál a v půlce prvního dílu jsem to musela vypnout se slovy “ tak tohle si chci nejdřív přečíst “ a dobře jsem udělala. Kniha je úžasná od začátku do konce a teď jenom doufám , že seriál bude stejně povedený. Ale vzhledem k tomu, že o hlavní role se postarali David Tennant a Michael Sheen tak se asi nemám čeho bát .

09.09.2020 5 z 5


Čarodějky malostranské Čarodějky malostranské Petra Kubašková

Sice je kniha určena pro podstatně mladší čtenáře , ale pro mne jakožto pro velkého milovníka Harryho Pottera a Prahy, to bylo opravdu krásné a kouzelné čtení. Pokaždé, když se teď procházím Prahou a prohlížím si domovní znamení tak si představuji co mají asi zrovna na srdci, ale třeba mě někdy nějaká čarodějka chytne za rameno a taky je uslyším. :)

26.09.2019 5 z 5


Noční cirkus Noční cirkus Erin Morgenstern

Z knihy jsem byla unešena od prvních stránek. Normálně nejsem moc velký fanoušek popisových částí knih a mám radši když se něco děje , ale u této knihy jsem si je vyloženě užívala. Obzvlášť když máte den blbec , tak nebylo nic lepšího než se nechat unést do kouzelného cirkusu, který přijíždí bez varování.

13.07.2019 5 z 5


Bouřková sezóna Bouřková sezóna Andrzej Sapkowski

Co jsem si tak pročítala názory na tuto knihu, tak jsem opravdu rada, že jsem po ni sáhla jako po první ze série o Geraldovi. Kniha mě moc bavila a v podstatě jsem ji přečetla jedním dechem. A jestli podle všech těch recenzí jsou ostatní knihy opravdu o tolik lepší ... nooo tak to mě dlouho nikdo neuvidí :D

13.07.2019 5 z 5


Strach Strach Jozef Karika

Moje první setkání s panem Karikou a jsem nadšená. Knihu jsem doslova zhltla za necelé tři dny a to jen při cestě v MHD. Příběh mě natolik pohltil, že se v tramvaji nade mnou několikrát ozvalo varovné zakašlání upozorňující na přítomnost staršího spoluobčana , který by se rád usadil na mnou okupované sedadlo :D Tímto se omlouvám, ale já opravdu v době četby byla daleko v Ružomberku.
Jak si tady pročítám další recenze, tak už se opravdu nemohu dočkat až se mi do rukou dostane Trhlina.

22.05.2019 5 z 5