KajinaH722 KajinaH722 komentáře u knih

☰ menu

Černý rytíř Černý rytíř Rina Kent

Rina Kent je proste nejlepší a každý její příběh má něco do sebe.
Tento příběh je víc zvrácený, temný a hodně silný a já to miluju. S čím Kimberly bojovala (porucha příjmu potravy) o to víc jsem ji rozuměla, protože i mě to potkalo.
Těším se na další díl,kde bude Teal a Ronan :)

06.05.2024 5 z 5


Mrtvá říše Mrtvá říše Stacey Marie Brown

Autorku jsem si oblíbila, umí vtáhnout a zaujmout do děje. Jinak v třetím díle se to pěkně rozjelo. Jsem ráda,že Brix a Warwick konečně posunuli dál. Musím říct, že mi bylo pěkně horko u hot scén, kde to opravdu blikalo s jejich touhou,chemii, přitažlivosti a sexuálním napětím. Samozřejmě nechyběla akce, boj o přežití. Kniha se četla opět velmi dobře a nemohla jsem se odtrhnout. Těším se na další díl, Cvrk!

04.05.2024 5 z 5


Rytíř Rytíř Devney Perry

Musím říct,že druhý díl mě bavil zase o něco víc. Bylo to dost napínavé a spousta tajemství, které vás zajímalo,co se z něho vydere na povrch. Je to příběh plné bolesti, ztráty a romantiky s krimi zápletkou. Konec mě dost překvapil(kdo byl vrahem) jsem ráda,že se to vyřešilo.

01.05.2024 5 z 5


Mráz Mráz C. N. Crawford

Kniha se mi líbila i ten příběh je zajímavý, jen mě mrzí,že kniha byla tak krátká a zrychlená. Není to děj,který se pomalu odehrává, ale naopak ani nemrknete a jste na konci. Co se týče romantiky a vztahů mezi Avo a Torina,tak se úplně nerozvíjel a to kvůli strachu Torina,že jí ublíží. Když už se něco víc děje,tak to skončilo. Určitě mi tam spoustu věcí chybělo,tak snad se to vylepší v dalším díle,kde se nám zodpoví i naše otázky.

29.04.2024 4 z 5


Král Král Devney Perry

Na tuhle sérii jsem byla zvědavá a měla jsem ji delší dobu na seznamu a jsem ráda,že jsem se do ní konečně pustila. Často jsem se u knihy i zasmála a do děje jsem se vtáhla, protože to bylo napínavé, sexuální napětí a plné touhy, pomsty, vraždy a bolesti. Zápletka je hodně zajímavá a máte nutkání pořád číst, bohužel v tomto díle se zatím nedozvíme, kdo je vrahem a o to mě víc zajímá,jak to dopadne.

26.04.2024 5 z 5


Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Závěrečný díl fantasy trilogie se dobře četl a bavil mě, protože to bylo napínavé a pořád se tam něco dějo, ale stejně tak jako díly předešlé mi tam něco chybělo a to větší romantika. Autorka se víc zaměřuje na boj a krev.

24.04.2024 4 z 5


Podlý král Podlý král Holly Black

Druhý díl mě bavil o něco víc. Bylo tady větší napětí a zajímavější pokračování, kde k tomu nechybělo drama,boj,krev,strach a touha. Ale přesto mi tam chybí víc intimity.
Konec mě překvapil a o to víc mě zajímá,jak to vše dopadne v třetím dílem.

22.04.2024 4 z 5


Samotářka Samotářka Karen Lynch

Na třetí díl jsem se těšila. Moje očekávání splnilo a opět nechybělo napětí,boj,akce a magie k tomu. Kniha se četla velmi dobře a rychle. Celou sérii můžu jen doporučit. Jen neočekávejte nějakou romanci, ale spíš boj se strachem a ochranou od svého druha,kterého miluje.

20.04.2024 4 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Musím říct,že jsem od knihy čekala trochu něco jiného, ale zklamaná nejsem ba naopak mě to bavilo. Knihu jsem měla delší dobu na seznamu a jakmile jsem narazila na různé příspěvky na instagramu, tak o to víc jsem chtěla knihu přečíst. Není tu žádná love story, ale spíš nenávist a různá tajemství. Doufám,že v dalším díle se víc rozvine vztah mezi Jude a Cardanem nebo co vlastně mezi ně bude.

17.04.2024 4 z 5


Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Musím říct, že první díl mě bavil o maličko víc. V tomto díle mě zvlášť nebavili momenty, kdy se řešila politika a věci ohledně královny. Zachránil to vždy moment, když Briget byla s Rhysem, kde jsem se nechtěla odtrhnout. Jinak je to pěkně zakončené a já doufám,že ty poslední dva díly to ještě vylepší celou sérii.

16.04.2024 3 z 5


Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Příběh je psaný jinym stylem než jsem zvyklá u předchozích dílů a nevadilo mi to. Jen mi to trvalo delší dobu se začíst a ponořit se do příběhu. Přesto jsem ráda,že jsem se do toho pustila, protože jsem byla zvědavá,jaké to je ze strany Nesty a Cassiana. Za mě to bylo zbytečné dlouhé na 720 stran, protože místy mě to tolik nebavilo a pořád se to točilo v kruhu, jak na houpačce, takže jsem ráda,že to mám za sebou a to Dvory miluju.

14.04.2024 4 z 5


Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

První díl jsem četla před delší dobou, ale pořád si pamatuji, jak to začalo. Musím říct, že i tento příběh mě bavil a mám ráda,když se člověk musí vypořádat se svojí minulostí a tak to měla jak Dawn,tak Spencer. Za mě skvělá oddechovka, těším se až si prečtu další příběh se Sawyer.

09.04.2024 4 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Knihu jsem měla dlouhou dobu na seznamu a jsem mile překvapená, jak mě kniha bavila. Je to druhá kina od autorky a opět tu najdete bolest s těžkým tématem, který vysvětluje Milesovo chování a jeho důvod mě dost překvapil až mi bylo úzko. I přestu bolest to byl moc krásný příběh plné lásky se štastným koncem.

03.04.2024 5 z 5


Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Kniha si mě získala,už od první stránky a naprosto jsem jí podlehla. Příběh se četl jedním dechem a měl všechno, co jsem od něj očekávala ba naopak ještě mnohem víc jsem získala. Nic mi v knize nechybělo ba naopak je tam dost napětí, síla, vzrušení, chemie mezi celým dějem, vztek, zranitelnost, nenávist, bolest a další. Nechybělo vzrušení mezi Xadenem a Violet a kdykoliv bylo zaměření na ně,tak jsem zatajila dech a ponořila se do děje a mohla bych pokračovat dál a dál.
Další bonus je, že jsem ráda za změnu, kde se vyskytují draci, protože jsem si je naprosto oblíbila. A ten konec? Ach bohové...No nebudu lhát, už teď bych potřebovala další díl.

02.04.2024 5 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Budu se opakovat, ale tato série je jedna velká jízda. Totálně jsem si ji zamilovala. Třetí díl byl podle mého skvělým vyvrcholení série, protože lépe to asi dopadnout nemohlo. Autorka umí jak pracovat s příběhem, tak upoutat čtenáře. Za mě jsem spokojená a těším se až si prečtu pohled ze strany Nesty, který v tomto díle taky dost načnutý :)

25.03.2024 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Druhý díl opět nezklamal a bavil mě mnohem víc,než předchozí. Opět samé napětí, akce, boj, vzrušení a strach. Kruté co Feyre a Rhysand museli prožít a musí je to pronásledovat po zbytek života. A co měla Feyre s Rhysandem bylo neskutečné a tak krásné. Konec byl dost bolestivý a krutý až mi ukápla slza. Poslední kapitoly byly dost překvapující a první kapilota ze strany Rhysanda byla třešnička na dortu. Těším se na další díl. Doporučuji tuto sérii.

20.03.2024 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Knihu čtu po 5 letech znova a jen letmo z toho,co si pamatuji, takže je to další poprvé a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Miluju fantasy svět a tady je vše krásné napsané a popsané. Vůbec nelituji, že jsem se do této série pustila znovu právě naopak. Zde najdeme napětí, akci, vzrušení, víly a různá magická stvoření. Nejvíc mě to začalo bavit, když přišel na scénu Rhysand toho jsem si hned zamilovala.

14.03.2024 5 z 5


Útočiště Útočiště Karen Lynch

Většinou druhý díl bývá slabší, ale já to mám právě naopak. Kniha mě víc bavila,než díl Nezdolná. Tady se víc podíváme na Sáru, kde postupně poznává svého Moriho a vílí sílu (její schpnosti). V knížce také nechybí napětí, drama, akce, boj a taky se nám ukáže první láska. Nebezpečí se tu nevyhneme, to nám jde naproti. Jinak kniha je velmi ctiva a krásně napsaná, popis prostředí, posvat a magických stvoření ať už zvířat nebo osobností. Doporučuji a těším se na duben na další díl.

07.03.2024 5 z 5


Nezdolná Nezdolná Karen Lynch

Kniha mě zaujala obálkou, kladnými recenzemi a že se svět odehrává mezi upíry(ty já miluju). Chvili trvalo než jsem se pořádně začetla, ale jakmile se Sara dozveděla,ze je Mohirka a objevil se Nicolas,tak to začalo být napínavé, akční a bojovné. Trošku jsem měla strach,že je to v kategorii věk 13+,ale naopak mě to milé překvapilo sice žádná romantika tu extra nebyla,ale napínavé to bylo. Jdu na druhý díl.

04.03.2024 4 z 5


Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Další kniha na téma mafie, násilí, únos, napětí, jiskření, chemie a touha. Je to nenáročná oddechovka, která neurazí. Kniha patří mezi ty slabší,co jsem kdy četla. Tím,že je kniha jen z 280 stran,tak je příběh trochu zrychlený, takže se to četlo dobře a snadno.

01.03.2024 4 z 5