KaileyBlot KaileyBlot komentáře u knih

☰ menu

Všechno, co jsme ztratili Všechno, co jsme ztratili Jennifer Bright (p)

Za mě mnohem lepší než předchozí kniha! Popravdě se mi moc do druhého dílu po značném zklamání z toho prvního nechtělo, ale jsem moc ráda, že jsem se začetla a hned si knížku oblíbila. Pokud taky váháte, můžu doporučit. Bylo to příjemné a moc milé čtení.

23.10.2023 5 z 5


To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Super čtení, příběh byl velmi poutavý a celý jsem ho prožívala s Quinn a Grahamem. Obě hlavní postavy jsem si oblíbila a knížku jsem přečetla rychlostí blesku. S každou přečtenou knihou od Colleen Hoover se utvrzuji v tom, že je naprosto geniální autorka.

19.07.2023 5 z 5


Layla Layla Colleen Hoover

Rozhodnutím přečíst si knížku od Colleen Hoover sázíte na jistotu, že vás knížka nadchne a nebudete se od ní moct odtrhnout. Ani tahle není výjimkou. Úplně mě pohltila, miluju její styl psaní! Četla jsem v angličtině a moc doporučuju!

19.02.2023 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Nádherná knížka. Nedokázala jsem se od ní odtrhnout.. a když přece jen jo, tak jsem na ni neustále myslela. I slza ukápla nad tím, jak to byl silný příběh. No prostě musíte si ji přečíst, ty všechny pocity, které po dočtení mám, nejdou úplně popsat.

27.09.2022 5 z 5


Čekanka Čekanka Julia Quinn

Tento díl byl zatím nejslabší, ale stejně to bylo fajn čtení. Jenom ty předchozí díly mě víc chytly a přečetla jsem je v podstatě na jeden zátah. Tento díl jsem četla na hoodně zátahů. Ale stejně je nedílnou součástí série a navnadil mě na příběh Eloise.

27.08.2022 4 z 5


Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Úžasný! Občas mě přeskakování v čase mátlo, ale dodalo to knize hned větší rozměr a nepůsobila jen tak jednoduše. Celá série byla velmi podařená. Každá kniha mě nutila číst dál a dál! Moc doporučuji.

25.12.2021 5 z 5


Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Moc krásná kniha. Rozhodně doporučuji si ji přečíst.

14.11.2019 5 z 5


Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Moc krásná knížka, která mě chytla hned od začátku svým zajímavým, novým, ale přesto naprosto popelkovským příběhem. Chvílemi to bylo dost přeslazené, ale to k tomu prostě patří.

20.04.2019


Láska a jiné úkoly Láska a jiné úkoly Kasie West

Čekala jsem od autorky něco víc. Z jejích předchozích knih jsem byla nadšená, ale tohle byl takový průměr. Ale přes to všechno si kniha udržela mou pozornost a co musím uznat je, že až do poslední stránky jsem nedokázala říct, jak to dopadne. Nebylo to nic převratného, spíš nenáročné a fajn čtení od kterého nesmíte mít vysoké nároky.

10.04.2019 3 z 5


Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Jedním slovem úžasné. Tato kniha mě dostala z čtecí pauzy a autorka udržela mou plnou pozornost až do samého konce. Asi jako pokaždé. Chaola zbožňuju už od prvního dílu série a tento díl mě tudíž neskutečně bavil. Moc moc moc doporučuji.

24.03.2019 5 z 5


Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Naprosto skvělá knížka! Moc jsem si čtení užila, přestože je to na stejný způsob, jako spousta jiných knih. Tato kniha byla výjimečná stylem, jakým byla psána - poutavý a čtivý. Můžu vřele doporučit pokud hledáte knížku která vás zaručeně chytne.

13.12.2018 5 z 5


Polibek pro Annu Polibek pro Annu Stephanie Perkins

Hezká průměrná knížka, když nic moc nečekáte. Ozvláštněné to bylo o Francii přesněji Paříž a informace o městě, různá místa a jeho podrobný popis, že jsem si někdy připadala, jako bych tam sama byla. Francouzštinu se učím, takže mi nevadila občasná francouzská slovíčka - tím to bylo pro mě zajímavé. Annu a její chování jsem chvílemi nechápala, ale ve finále to skočilo pěkně.

27.10.2018


Růžový hotel Růžový hotel Anna Stothard

Za mě zklamání. Kniha mě moc nebavila a dost často jsem ani při čtení nedávala pozor, takže jsem pak ve finále nevěděla o co jde. Asi to není špatná knížka, ale mně prostě nesedla.

10.10.2018 2 z 5


Je tohle láska? Je tohle láska? Holly Bourne

Co bych vyzdvihla je autorčin styl, osobitý a úžasný. Kniha je psána poutavě, takže jsem neměla problém ihned se začíst. Ze začátku uznávám, že se Amber i její matka chovaly jako děcka, ale postupně se to srovnávalo. A konec byl moc pěkný. Rozhodně doporučuju obě knihy, protože se vás drží dokud je nedočtete a jsou plné pěkných myšlenek.

28.09.2018 5 z 5


Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Hmm tahle knížka mi moc nesedla. Z celkových skoro 400 stran mě bavilo možná jen těch posledních 100. Prostě mi přišlo, že je to napsané tak nezajímavě a nějak se mi ani do čtení nechtělo. Ale zvládla jsem to a konec byl pěkný. No ale teda Isa mě neskutečně štvala. Chovala se hrozně dětinsky, někdy i hůř jak Merle, která na to má ještě právo. Co se mi ale líbilo bylo prostředí kuchyně a floristiky - takové celkem nezvyklé. No a čokoládový průšvih určitě zkusím upéct takže děkuji za nový recept!

16.09.2018 3 z 5


Ztracené světlo Ztracené světlo Jill Santopolo

Celou knihu mě celkem štvala a iritivala Lucy. Jakože na jednu stranu byla fakt blbá, ale na druhou stranu ji chápu. Tohle byl krásný příběh. A hlavně dokonale promyšlený a věřím, že dal spoustu let než byl kompletní, což si na tom dost cením. Přestože jsem nemusela Lucy, kniha mě bavila a když končila, opravdu jsem ji nedokázala odložit z ruky. Vůbec by mi nevadilo přečíst si pokračování, jak to se všema nakonec bylo.

02.09.2018 4 z 5


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Tato kniha nám přiblíží obsedantně kompulzivní poruchu a hlavně vnitřní myšlenkové boje lidí trpící touto chorobou. A nejen to. Je také plná zajímavých myšlenek o životě a vesmíru. Vlastně to ani nebylo tak o hledání Davisova otce, jak jsem si zprvu myslela ikdyž to k tomu směřovalo. Bylo toho tam zapleteného mnoho, spousta dobře pronesených otázek a myšlenek, které by mě normálně nenapadli a jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Mám z ní teď takový hezký pocit. Prostě fajn.

28.08.2018 4 z 5


Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu K. A. Tucker

Opravdu moc bych chtěla vyzdvihnout autorku, protože každá její kniha byla úplně jiná a strhující. Pokaždé jsem koukala jakože wow co to proboha zase vymyslela. Tentokrát to byla temperamentní Reese a jistým způsobem pověstný Ben a neskutečně mě jejich příběh chytl. Kdybych měla říct, jaká kniha z celé této volné série se mi líbila nejvíc nebylo by to možné, protože všechny byly boží a moc mě bavily a maličko mě mrzí, že je tato poslední. Vážně by mi nevadilo přečíst si něco dalšího od této úžasné autorky. Protože její knihy stojí za to. (Až teda na ty šílené obálky :D)

23.08.2018 5 z 5


Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou K. A. Tucker

Oproti předešlým dvou dílům byl tento slabší, ale pořád to bylo super čtení. Hrozně se mi zamlouvá autorčin styl psaní, který není možné, aby byl nudný. Udivuje mě její škála námětů, protože každý je originální a dobře zpracovaný. Taky je úžasná spojitost všech jejích knih, že se tam vyskytují hrdinové z minulých dílů - to se mi hodně líbí a přijde mi to jako skvělé obzvláštnění.

19.08.2018 4 z 5


Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Četlo se to pěkně a rychle a docela mě to i bavilo. Můžu doporučit jako povinnou četbu, je to kraťoučké a děj je snadno zapamatovatelný. Ten konec mě zamrzel, ale jinak velmi povedené dílo.

11.08.2018 4 z 5