kacka2794 kacka2794 komentáře u knih

☰ menu

Elita Elita Kiera Cass

Je to u mě mezi 4-5*, ale... bylo to čtivé a bavilo mě to, chvíle jsem si ale říkala, že je America docela dost pitomá. Stále se dost rýpe v tom, koho si vybrat a to, že ji Aspen i opustil a do ouška jí našeptává o Maxonovi jen to špatné jí očividně nevadí. A do zpráv kritizovat celý systém země může podle mě udělat taky jenom idiot. :D
Jenže jako ještě větší idiot tu dominuje král. Sobecký a necitelný ubožák.
Marlee je mi líto, ale dopadlo to pro ni asi nejlíp, jak mohlo.

09.07.2015 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Na to, jak jsem si při pořizování říkala, že to bude možná trochu kýčovitě, mě to mile překvapilo.
Prakticky ihned jsem se začetla. Ano, přišlo mi to prakticky stále o tom samém, narůstající útoky rebelů, America se pitvá ve svých citech, ale je to psané tak, že vás to stejně baví a za to má autorka můj obrovský obdiv.

09.07.2015 5 z 5


Noční záře Noční záře Tanja Heitmann

Musím souhlasit s tím, že je to neuvěřitelná slátanina. Přečetla jsem ani prvních 100 stran a pak knihu odložila, protože toto jsem opravdu neměla zapotřebí. Zamotala jsem se v ději a to, že se za sto stran vlastně vůbec nic nestalo jsem prostě neudýchala a následně knihu zavřela a odložila. Skutečně nedoporučuji.

19.11.2014 1 z 5


Pád Pád Lauren Kate

První díl mě bavil. Četlo se to vlastně samo a mělo to i hlavu a patu. Druhý díl dosti pokulhával a upřímně... trojku jsem četla jen kvůli té návaznosti. Nebavila mě a přišlo mi to pořád na jedno brdo. Nějakých 350 stran o tom, jak stále cestuje časem mi přišlo neuvěřitelně přehnané. Ve čtvrtém díle mi naprosto lezlo krkem, jak ubuleně obě postavy zní, když se nevidí týden. A ten konec mi přišel úplně přeslazený. mám ráda romantiku, ale jen v rozumné míře a tohle je podle mě Opravdu přehnané. A pátý díl pro mě nemá cenu kupovat.

15.10.2014 3 z 5