kach_ni kach_ni komentáře u knih

☰ menu

Umrlčí tváře Umrlčí tváře John Flanagan

U této knihy se mi líbila změna, že Volavky byly dlouhou dobu na souši. Zápletka s medvědem byla prostě skvělá a záverečný boj nepředvídatelný. Díky za další krásnou knihu.

03.02.2018 5 z 5


Hora štírů Hora štírů John Flanagan

Zatím nejslabší kniha ze série bratrstva. Příběh se neuvěřitelň vlekl. Na konci šlo naopak vše hopem a během pár vět odjeli z Aridy do Araluenu a hned do Skandie.

28.01.2018 4 z 5


Hraničářův učeň 1-12 Hraničářův učeň 1-12 John Flanagan

Všem bych doporučila přečíst tuto fantazy ságu, kvůli celkovému prožitku z příběhu. Jeho děj vás vtáhne do dobrodružného prostředí a hrdiny, co si zaručeně získají vaší přízeň.

23.01.2018 5 z 5


Lovci Lovci John Flanagan

Naproti předešlým dílům mi u tohoto chybělo napětí. Zavak uniká, Volksvka ho stíhá. Objeví se překážka, nějak jí vyřeší a jede se dál.. trochu vlažné, ale čte se to rychle a snadno. Těším se na další díly. :-)

23.01.2018 4 z 5


Vyděděnci Vyděděnci John Flanagan

Vyrůstala jsem s knihami o hraničářích, které jsem četla dokonce několikrát. Když vyšlo první Bratrstvo, začetla jsem se do něho. Bylo příjemné pokračovat v autorově stylu. Při četbě Hraničářovo učně byli Skandijci moje velice oblíbené postavy a příběh s nimi byl vždy pestrý a zábavný. A tak se mi další knihi z jejich prostředí začal zamlouvat již od začátku! Těším se na další knihy!

19.01.2018 5 z 5


1Q84: Kniha 1 a 2 1Q84: Kniha 1 a 2 Haruki Murakami

Murakamiho knihy mám moc ráda. Bohužel tentokrát jsem byla zklamaná. Zdlouhavý a nudný příběh, kterým jsem se prokousávala celých 500 stran, mohl být napsán kratší formou. Konec knížky se razantně zlepšil a já jsem ho přečetla během dvou dnů. Mám před sebou třetí knihu a nejsem si úplně jistá, zda se mám do čtení pouštět.

26.04.2015 3 z 5


Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Knihy od Johna Flanagana patří k mým nejoblíbenějším. Hraničářův učeň jsou oddychové, veselé knížky. Naproti knihám Píseň ledu a ohně jsou tyto pozitivní a člověka nemučí umíráním hlavních oblíbených postav. (Nechápejte mě špatně.. GOT taky miluji! :) Jen u toho mám náladu pod psa a u hraničáře přesně naopak.) Tyhle knížky mi zvědají náladu, cítím se díky nim líp. :) Pláču, směju se, jsem napnutá. Přesně to od dobré knihy vyžaduji. :)

27.10.2013 5 z 5