Hanzz Hanzz komentáře u knih

☰ menu

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Sem zpět z Chester Mill a měli sme vsichni na mále malem sme to nepřežili.....Právě sem dočetl tenhle 940 strankovy román a musím říct že musím přehodnotit svých top 5 od Kinga. Zatím nejlepší kniha co sem od S. Kinga četl není tam hluchého místa a je to jízda od začátku do konce. Všem doporučuji přečíst je to max zážitek víc vám už nepovim za me 100%

14.08.2016 5 z 5


Bazar zlých snů Bazar zlých snů Stephen King

Tak je to za mnou zbývají dvě básně které prelousknu a přečteno. Teto knize povídkové sbírce dám 50% něco je fajn něco je utrpení nepočítám dny kdy sem se musel nutit do čtení a kdy ne, ale za me průměr. Vím ze každému se může líbit ta či jiná povídka za me to bylo teda půl na půl nedoporucim začínajícím čtenářům Kinga. Už se tesim jak knihu vrátím do obalu a začnou poradny Kinguv román na povídky ted stačilo chci něco velkého..... Svědectví či Pod kopulí ráno moudřejší večera

15.07.2016 3 z 5


Doktor Spánek Doktor Spánek Stephen King

Tak a je to za mnou volně pokračování Osvícení a věřte nebo ne líbilo se me víc i když je to velmi volné pokračování se svým příběhem. Pravý rod byl výborný Dany a Abra byli úžasný. Výborné popsané postavy a skvělý hororový příběh který bych někdy rád viděl klidně i na filmovém plátně bavil me moc a rad bych Dannyho viděl u svoji postele a u svého posledního vydechnutí.....smrt s jeho asistenci by byla určitě jednoduchší.Díky mistře opět ste me dostal výborná kniha 90%. Doporučuji :)

04.07.2016 5 z 5


Osvícení Osvícení Stephen King

Tak přečteno opět skvěle popsana psychologie postav. Pomalu postupující šílenství, kniha končí jinak než film a to je dobře, protože je lepší samozřejmě. Sem rad ze sem s hotelu Overlook už pryč, protože poslední sen sem mel právě o něm ;) a to nebylo nic hezkeho. Takže knihu doporucuji na 5 hvězd to dnes nebude ale na 4z5 určitě. Už se tesim na další Dannyho pokračování v knize Doktor spánek.

05.06.2016 4 z 5


Dallas 63 Dallas 63 Stephen King

Tak sem to právě docetl. Jedním slovem Mistrovske dílo asi zatím nej kniha co sem od Kinga četl doporučuji všem bez rozdílu věku. Tech 700 stran uteče jak voda a vám se nebude chtít vrátit zpátky určité si to dam někdy ještě jednou, tak a ted jdu na serial viva Dallas 63 100% záležitost. PS...... Jakeu, Sadie, budete me chybět ;)

22.05.2016 5 z 5


Zhubni Zhubni Richard Bachman (p)

Nebylo to úplně špatné ale ma to moc dlouhý rozjezd konec je předvídatelný a usmevny za me dobrý průměr za tři hvězdy.

21.04.2016 3 z 5


Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Hej hou tak jdou skvělá temná kniha. Z každé stránky jde cítit zlo a pachuť hnijící mrtvoly.

10.04.2016 5 z 5


Pan Mercedes Pan Mercedes Stephen King

Bavil sem se skvěle Brady je zasra.y parchant. Opět výborný King.

20.03.2016 5 z 5


Právo nálezce Právo nálezce Stephen King

Výborná kniha od začátku do samotného konce sem se nemohl odtrhnout. Velmi čtivé a napínavé dávám plný počet a doporučuji.

28.12.2015 5 z 5