Dydy94 Dydy94 komentáře u knih

☰ menu

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Tak to byla zase jízda! 14 knih a člověk si říká že lepší už to být nemůže a autorka dokáže pokaždé překvapit. Napínavý a strhující jako vždy. Kniha nutí člověka číst dál a dál, nakonec zjistíte že jste na konci a nezbývá než vyhlížet další knihu. A ten konec...kdopak to volá... 8-)

29.08.2023 5 z 5


Znamenitá mrtvola Znamenitá mrtvola Agustina Bazterrica

Tak i já sem se nechala strhnout a knihu zakoupila. No...co k tomu říct..knihu sem dočetla dokonce, ale abych z toho byla v šoku, znechucená to se říct nedá. Přišlo mi to hrozně neosobní, prostě se mě to jako čtenáře nijak nedotklo, příběh mě nevtahnul a celkově sem od toho čekala víc. Potenciál to asi mělo ale autorka to úplně zabila.

18.11.2022 odpad!


Mé přítelkyně z Ravensbrücku Mé přítelkyně z Ravensbrücku Magda Knedler

Knihu sem zavřela po přečtení asi 30 stránek. Nenadchla a v podstatě sem zjistila že ani nevím o čem sem četla.

17.09.2022 odpad!


Černá linie Černá linie Jean Christophe Grangé

Začátek pro mě trochu nuda, kniha se pro mě rozjela tak v půlce a pak už sem ji neodložila. Scény mi moc morbidní nepřišly, ale pohled do hlavy vraha byl velice zajímavý. Konec ne tak překvapivý, trochu sem to čekala. Každopádně za mě čtivý thriller, který nakonec nezklamal.

11.11.2021 4 z 5


Krejčí z Osvětimi Krejčí z Osvětimi Martin Greenfield

Od knihy jsem očekávala krapet něco jiného. V druhé půlce knihy jsem si připadala jak kdybych četla brožuru o tom jak se stát úspěšným krejčím.

02.04.2021 1 z 5