Černá linie přehled

Černá linie https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391841/bmid_cerna-linie-UeY-391841.jpg 4 94 94

Bývalý šampion ve freedivingu Jaques Reverdi čeká v malajském vězení na rozsudek. Je totiž brutálním sériovým vrahem. Jeho krvavý příběh je ale tak fascinující, že se pařížský novinář Marc Dupeyrat rozhodne o něm napsat knihu. Spojí proto síly s Elisabeth, studentkou psychologie, která o Reverdim píše diplomovou práci. Jenže Reverdi z věznice unikne a pouští se po stopě své nové lásky – Elisabeth. Pro ni i Marca tak začíná opravdová noční můra. Strhující thriller od autora Purpurových řek.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

La Ligne noire , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá linie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

JanaŠpe
28.01.2024 5 z 5

Za mě naprosto promyšlený a strhující příběh o sériovém vrahovi čekajícím ve vězení na rozsudek smrti. Na druhé straně novinář Marc, který o něm píše článek. Aby byl příběh poutavý a dostal Marca zpět mezi úspěšné novináře potřebuje proniknout do vrahovi mysli. Naváže proto s vězněm spojení a vydává se do Asie po jeho stopách. Postupně odhaluje děsivé metody Reverdiho zločinů. Jak se z úspěšného, celosvětově známého potápěče stane zrůda? Je možné proniknout do vrahovi mysli a vyjít z toho bez jakékoliv újmy?
Nejednou jsem nad knihou zůstala přemýšlet. Je tohle všechno vůbec možné? Opravdu to takhle funguje? Přes pomalý začátek mě příběh velice bavil, možná tam bylo pár zbytečných stránek kde se autor opakoval ale závěr knihy byl strhující. Určitě si ráda přečtu další knihy tohoto spisovatele, protože on psát prostě umí.

Jenny46
01.10.2023 5 z 5

Konečně jsem se dostala k dalšímu thrilleru od mého oblíbeného autora...
Já se musela začátkem prokousat ten byl zdlouhavý, ale od strany 80 kniha nabrala spád a zajímalo mě jak to všechno dopadne.
Zase trochu něco jiného, moc doporučuji napínavé, čtivé


knihomolka525
22.09.2023 2 z 5

Na rozdíl od Snoubenek, tato kniha byla s minimem dialogů ale jen vyprávěná,popisná hlavně akty zabíjení.Opět jsem, ani ne po polovině ,neustále knihu odkládala a zase brala do ruky.Ztratila jsem zájem o to,jak vše dopadne.Jednoduchý děj ale příšerně roztahaný :opět pomalu do 600 stránek.Velké zklamání.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Říjnové knižní novinky (22. - 28.)

22.10.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Černá linie v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených10x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst116x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech1x