Denny94 Denny94 komentáře u knih

☰ menu

Žít s tebou Žít s tebou Antonie Nováková

Po prvním díle, který sledoval osud Maddena a Vaji jsem se těšila na další díl. Setkáváme se s Vajinou kamarádkou Miou a kapitánem týmu Huskies Aidenovi.
Aidena jsem si od první chvíle zamilovala a o to víc mě bolelo co vše si chudák musel vytrpět.
Líbí se mi vyprávění z pohledu obou hrdinů a též playlisty v knize.
Příběh může číst i ten,kdo nečetl předchozí díl jelikož je o jiné dvojici a jen volně navazuje.
Oproti předchozímu dílu je zde větší chemie mezi hlavními hrdiny a děj rychleji plyne.
Milovala jsem jejich společné scény.
Mia mi sice nebyla sympatická jak Aiden,ale měla jsem jí ráda až mě mrzí že se to ke konci knihy mění a chtěla jsem ji pořádně profackovat.
Bohužel příběhem zamává jedna určitá osoba, které bych nejradši koupila jednosměrnou letenku na Sibiř.
Příběh končí tak,že se určitě brzy dočkáme pokračování

19.01.2024 4 z 5


Příliv Příliv Lucie Schánělová

Knihu jsem měla možnost přečíst v rámci štafety přímo od autorky. Příběh nás zavede na kalifornské pláže za sluníčkem a sexy surfaři. Nicole a Daniel - od začátku to mezi nimi jiskří a od prvních stránek je to s nimi jízda. Jak dobře víme, protiklady se přitahují a tak postupně mezi Nicole a Danielem začne jít o víc než jen úžasný sex. Více než Nicole jsem si oblíbila Daniela a jeho " 50 odstínů" sexy surfař se zálibou v trvdším sexu a takový " bad boy" - nejde ho nemilovat️.Během čtení jsem si pouštěla playlist, který se k příběhu dokonale hodí. Líbilo se mi vykreslení života surfařů, ať už se jednalo o soutěže,životy či odborné názvy a slangy. Brzy se pustím do dalšího dílu abych pokračovala na další vlně tohoto úžasného příběhu.

16.01.2022 5 z 5


Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Knihu jsem četla v rámci štafety u @tera_cte a jsem opravdu ráda,že jsem se mohla zúčastnit.Bylo to mé první setkání s autorkou a já věřím,že nebylo poslední. Mám ráda Hate to love a v právnickém prostředí to byla dokonalost.Chemie mezi hlavními hrdiny byla opravdu dokonalá - úplně to mezi nimi jiskřilo což ještě dokreslovalo jejich škádlení.Bylo hezké jak si vzájemně nechtěli přiznat své city. Kniha je čtivá a zvládnete ji opravdu za jeden den.

16.01.2022 4 z 5


Coura Coura Jana Bernášková

Jsem velice ráda,že tuto knihu už mám za sebou. Hlavní hrdinka Lucie mi od prvních stránek nebyla vůbec sympatická a téměř celou knihu jsem měla chuť ji jebnout pánvičkou po hlavě. Ta holka je ufňukaná,neví co chce a chová se jako hysterický puberťák. Jako maminka od malé dcery myslí tím mezi nohama a vždy ráda vše svede na druhé aby ze sebe udělala oběť. Naopak její vtipná a milá dcerka Kiki mě bavila. Popis práce herečky a to, jak je mnohdy těžké po mateřské nastoupit zpět do hereckého rybníčku je zajímavě zpracované .Zajímalo by mě jak to dopadlo s Denčou a jejím příběhem. O Lucii bych už číst bohužel nechtěla.

15.01.2022 1 z 5


Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

Já prostě miluju příběhy od nenávisti k lásce️ Líbilo se mi prolínání přítomnosti s minulostí a střídání vyprávění z obou pohledů doplněné písněmi na začátku každé kapitoly. Ethan s Rachel se od sedmi let považují za nepřátele avšak návratem do minulosti zjišťujeme,že spíše byli přáteli než nepřáteli. Jen si to ani jeden z nich nechtěl přiznat. Líbilo se mi jak si od dětství pravidelně psali dopisy " jako nepřátelé" a jak tu jeden pro druhého byli ač ani to si nedokázali přiznat. Knihu doporučuji všem romantickým duším,které si příběh stoprocentně zamilují️

05.09.2021 5 z 5


Královnou krásy z donucení Královnou krásy z donucení Teri Wilson

Pokud hledáte nenáročný příběh,tak kniha toto opravdu splňuje. Co se mi na knížce líbilo bylo užití citací z různých známých literárních děl. Nejvíce jsem si oblíbila hlavního hrdinu Graye u kterého mě mrzelo,že nedostal více prostoru. Hlavní hrdinka Charlotte mi k srdci bohužel nepřirostla.Vadilo mi její neustále fňukání a řešení pořád toho samého dokola.Charlotte vlastně do poslední chvíle neví co vlastně chce a kým vlastně chce být. Co mě ještě na hlavní hrdinové vadilo bylo její chování,které věku neodpovídalo a obviňování lidí,kteří o dané věci nevěděli vůbec nic. Spíše než Charlotte jsem si více oblíbila její dvojče Ginny či fenku Tykvičku.

18.04.2021 2 z 5


Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Na knihu jsem se nalákala díky citaci " Pro milovníky Mony Kasten"

Tohle ale styl Mony nepřipomíná ani z rychlíku. Děj byl strašně vleklý a do čtení jsem se musela hodně nutit. Jediné co je na knize hezké je obálka.

Hlavní hrdinka Hailee mi byla od prvních stran opravdu nesympatická.Chovala se jako malé dítě a měla totálně nelogické myšlení.Když nechci být středem pozornosti,tak se přeci nebudu oblékat nápadně ( slamák, hippies style) a pak se divit,že na mě lidé koukají. Odsuzovala lidi aniž by je znala a věděla co a jak bylo a nebylo.

Chase jsem měla celkem ráda a nechápala jsem proč měl o Hailee takový zájem i když se k němu chovala,tak jak se chovala. Chase je milý,empatický a má na více než na Hailee.

Hrdinové ač jim je přes 20,tak se chovají jak 14ti leté děti.
Konec knihy tomu vážně nasadil korunu.
Potvrdilo se to, co jsem si celou dobu myslela,že je Hailee sobecká a hraje si na větší chudinku než vůbec je... Když je na tom člověk tak,jak Hailee tvrdí,tak nejedná jako ona..
Kdyby to tímto dílem skončilo nezlobila bych se,takže za mě opravdu " Velký špatný "

30.03.2021 1 z 5


Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Již v pořadí pátý a závěrečný díl série Znovu. Lepší zakončení série jsem si nemohla přát jelikož se v knize postupně objevují všichni hrdinové z předchozích dílů. Oproti předchozím dílům zde mají hlavní hrdinové společnou minulost a my se dozvídáme co a proč se tak stalo.

Na příběh Blakea jsem se moc těšila jelikož jsem si ho oblíbila už v předchozím příběhu.Jude mi byla sympatická už od prvních stránek ať už tím,že pije stejnou kávu nebo tím jaká je.Líbilo se mi jak se střídala minulost a současnost týkající se Blakea a Jude.

♥️Jak říká sama Mona Kasten " Návrat do Woodsillu je jako návrat domů"♥️

Určitě si budu pravidelně dávat rereading celé série ♥️Škoda,že se toto knihou musíme loučit se všemi z celé série ♥️

22.03.2021 5 z 5


Placebo Ja Placebo Ja Baja Dolce

Po prvním dílu jsem musela sáhnout po pokračování.Co se týká Chrise,tak jsem čekala,že ho budu chtít proplesknout do té doby ,než jsem zjistila z jakého důvodu se tak zachoval. Dokonce mi ho bylo i líto a soucítila jsem s ním. I tady holky (Ema, Kiki a Laura ) ukazují jak je vzácné mít takové přátele,kteří jsou s vámi v dobrém i ve zlém.Tento díl byl více emotivní než předchozí(intriky,zvraty,nedorozumění)
Knihu jsem si užila a těším se na závěrečný díl této série.

10.03.2021 3 z 5


Placebo On Placebo On Baja Dolce

Tento rok jsem se chtěla zaměřit i na české a slovenské autory,které normálně nečtu. Toto bylo mé první setkání s tvorbou autorky a musím říci, že jsem si čtení užila. Jako milovník všeho co se týká Malého prince od Exupéryho jsem ráda četla o kavárničce právě ve stylu právě této knihy. Přátelství mezi Emou, Kiki a Laurou se mi moc líbilo. Co se týká hlavní hrdinky Emy,tak její příběh a to jak se přes to dokázala přenést jsem obdivovala.Ten konec jako wtf? Začala jsem číst další díl a jsem zvědavá jak to celé bude pokračovat.

01.03.2021 3 z 5


S pozdravem Carter S pozdravem Carter Whitney G. (p)

Tak tohle byla naprosto úžasná knížka ♥️
Moje první setkání s autorkou a určitě ne poslední. Cartera a Arizonu jsem si od prvních stránek naprosto zamilovala a spolu s nimi jsem se smála a ne jednou brečela. Úžasný příběh léty se vyvýjejícího přátelství a silném poutu dvou lidí,které se jen tak nevidí. Určitě se ke knize jednou moc ráda vrátím♥️

22.02.2021 5 z 5


Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

K této knize jsem přišla úplnou náhodou díky názorům,že se stylem psaní a námětem trochu podobá sérii Papírová princezna(kterou jsem si zamilovala) ale,že je o dost temnější.Tak jsem nalákala kamarádky a začalo společně čtení. Tolik otazníků kolem příběhu a to vás napíná k tomu sáhnout po dalším dílu.Kniha se čte rychle a dobře. Co se týká Madison,tak bych ráda, aby v dalším díle nalezla kousek sebeúcty už kvůli sobě samotné. No všeobecně se těším na vysvětlování otazníků,které ve mě začátek série zanechal.

15.02.2021 4 z 5


Druhá tvář Kaie Druhá tvář Kaie Estelle Maskame

Autorku a její sérii Dimily jsem si oblíbila a proto jsem se těšila na další knihu. Příběh se mi moc líbil a oblíbila jsem si oba hlavní hrdiny♥️Oproti již zmiňované sérii se zde řeší i vážnější témata,které autorka krásně popsala a některé teen čtenářky v něm najdou i poučení .Určitě se k této knize ještě někdy vrátím.

30.11.2020 5 z 5


Jak si zamilovat Vánoce Jak si zamilovat Vánoce Karen Schaler

Tohle byla jedna z nejlepších vánočních knih,které jsem četla .♥️ Emmie jako hlavní hrdinka byla trhlá a velká milovnice všeho vánočního (někdy až moc) stejně jsem si ji hned oblíbila, zato její přítel Grant byl zase její pravý opak. Děj knihy čtenáře vtáhne do příběhu tak,jako by se sám ve vánoční vesničce nacházel♥️Pro milovníky vánočních romantických příběhů je to naprosto dokonalé.

30.11.2020 5 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Od této knihy jsem neměla takové očekávání,ale dostala mě.Stránky ubíhaly a najednou jsem byla na konci knihy.HlavnÍ hrdiny jsem si zamilovala a všeobecně celá série stojí za to .♥️

11.11.2020


Polibek Polibek Anna Todd

Tato kniha a celá série patří k mým oblíbeným ♥️Všechny díly jsem četla několikrát a moc ráda se k nim vracím.Filmy pokud hodně nesrovnavam s knihou se mi též líbí,ale na samotnou knižní předlohu nemají ♥️

11.11.2020 5 z 5


Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Jako čekala jsem od této knihy,že bude drsnější než 50 shades,ale tohle bylo předčilo veškerá mé očekávání.Nic horšího jsem vážně nečetla,takže za mě opravdu už nikdy víc!I V pornu myslím,že jsou víc diskrétní..Knihu jsem četla vše společném čtení a stejný názor máme všechny tři...

11.11.2020