Prokurátor

Prokurátor https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/406607/bmid_prokurator-V5x-406607.jpg 4 869 229

Prokurátor série

1. díl >

Třicetiletá a mimořádně atraktivní Kinga Błońská je šťastná žena. Tedy vlastně byla. Dlouhá léta žila po boku jednoho muže a jako brilantní advokátka dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Nestačilo, že přistihla svého muže při nevěře, ale navíc se musela zhostit případu nebezpečného zločince zvaného Šedivák. A co hůř, tento zločinec je její nevlastní bratr, s nímž už hodně dlouho neměla – a nechtěla mít – vůbec nic společného.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Prokurator , 2017


více info...

Přidat komentář

Šárka88
11.01.2024 4 z 5

Je to opravdu čtivé i přes veškeré nelogické chování postav :-D . Lukas mi tedy přišel dost agresivní vůči Kingze, on je celkově na prokurátora agresivní a Kinga občas na advokátku pubertální, jinak zajímavý děj. Ony ty polské spisovatelky píšou tak nějak na jedno brdo a jejich knížky jsou stejné slovní čuňačinky :-D. Přečtu další díl .

Iva B.
10.01.2024 2 z 5

Je to čtivé, to jo.. ale také je asi tak všechno! Zbytek u me dost hapruje. Postavy mi přišly nesympatické, jejich chování občas dost nelogické.. vzhledem ke vzdělání a profesím, které oba zastávali. Já vím, že je to fikce, ale přece jen nějaké ty zásady by tam mohly být...


Kskaja
09.12.2023 5 z 5

Slovní přestřelky mezi hlavními postavami mě fakt bavily. Děj zábavný. Četlo se to jedna báseň.

indyka
03.09.2023 3 z 5

Těžko se dávají hvězdičky, když sérií Prokurátor začínám až po Kolotoči a vím, že to autorka umí i kapku líp. Dále - nevím, zda je to překladem či originálem, ale občas mi ty věty dost šustily papírem. Nicméně kniha splnila, co jsem od ní očekávala - pohodové čtení na víkend, trocha napětí, trocha humoru. I přes sexuální scény bych román nenazývala erotickým.

zuzi1162
30.07.2023 5 z 5

Nakonec se mi kniha hodne libila, hlavne kvuli detektivnimu pribehu a opravdu svezi citelnosti, ale priznam se ze prvni dojem byl spise rozpacity. Na stridani pohledu dvou hlavnich hrdinu se da rychle zvyknout, ale ta vulgarni mluva a temer nasilne chovani mi prijde v dobe, kdy se porad resi temata domaciho nasili ponekud moc. Dost me to zarazi i s ohledem na to, ze autorkou je Polka. Nicmene to pricita snaze se v literarni branzi prosadit a aurotka ucite potencial ma, urcite si prectu i neco dalsiho.

Mona Vasquez
14.07.2023 1 z 5

(SPOILER) Knížka je čtivá, ale tady veškerá její pozitiva končí. Chování a charakter hlavních hrdinů vůbec neodpovídá jejich vzdělání a profesi. Prokurátor, který se nedokáže ovládat, totálně se zlije a pokusí se znásilnit hlavní hrdinku, protože ho naštvala?! Advokátka a prokurátor rozdávající si to na schodech hotelu v době, kdy jsou skoro všude kamery?! A našly by se i další nesmysly - z okna pokoje, kde drží unesenou Kingu jdou nejdříve vidět jen kukuřičná pole, ale později je najednou Kinga schopná vidět, když přijede auto s Šedivákem.

Nevím jestli mě více děsí zdejší neúměrně vysoké hodnocení knížky nebo skutečnost, že se její autorka živí jako advokátka a nestydí se tento "skvost" veřejně publikovat...

Veruru1981
27.06.2023 5 z 5

Moc se mi libilo napeti mezi hlavnimi hrdiny. Precetla jsem to na jeden zatah. Ctu tu hodnoceni, ze tam bylo malo erotiky, to asi jo oproti jinym kniham, ale vic erotiky by asi zabilo vyvoj vztahu mezi Kingou a Chladnym. Je to tedy spis takova love story v ramci thilleru, ale rozhodne ctiva. Je to takova ta kniha, ktera vas nuti nespat do 3 do rana, protože pokazde musite docist 'jen jednu dalsi kapitolu'.

dzzarka
16.05.2023 4 z 5

Tuhle knížku a stejně jako její dvě pokračování jsem měla doma dlouho.v rámci recyklace knihovny, jsem se po éře thrillerů, pustila i do lehké literatury a fajn, byla jsem spokojena není to určitě na plný počet, ale čte se dobře
Dej je jednoduchý, ale libi se mi jak spisovatelka dokázala, aby jste postavy milovala nebo nenáviděli, erotika tam byla taky, ale ne na úrovni Markýze, takže spíše jako zpestření na pozadí středně vysoké politiky.

ErčaV.
27.04.2023 4 z 5

Kniha se četla dobře, akorát ta erotika tam moc není. Děj byl zajímavý a i napínavý. A líbí se mi, že autorka neskáče od něčeho k ničemu.

Gracinka
19.04.2023 3 z 5

Ehm...
Kde že byl ten žhavý sex? Za celou knížku si to rozdali sotva 6x a dvakrát to tam bylo napsané jen jako kdyby šli do krámu pro housky.
První polovina knížky byla děsná. Příběh o Šedivakovi nuda. Druhá polovina už byla lepší.

MAU256
02.04.2023 4 z 5

Prokurátor a advokátka, on je na lovu, ona se prostě jednou konečně rozhodla. Ani jeden z nich však netušili, kdo ten druhý je, o to přišel větší šok, když se setkali v soudní síni u jeho největšího případu. Jenže ona obhajovala protistranu.

Jemně jsem projel prstem po krajce. Kinga se na mě podívala a zašeptala: "Máš pravdu, střízlivá už tedy nejsem... Asi to zabalím a půjdu na pokoj."

No a jak to s nimi nakonec dopadlo? Knížka není špatná, stojí za přečtení.

sssimkova
15.03.2023 3 z 5

Jako takový hodnocení si to fakt nezaslouží. Žádný literární dílo to není, ale! V dnešní uspěchané době absolutně chápu, že lidem sedne tento styl psaní, který jsem jinde ještě neviděla. Žádný okecávání kolem, proste rychle jdoucí příběh, co snesl i detektivní-krimi složku a mělo to spád. Bum prásk, za dvě hodiny máte hotovo Jedno mi nedá spát, kontroverzní Polsko nemá problém s autorkou, co píše tyhle š*k story? To jako vážně? Nemá tuhle knihu mají u nich ve státě zakázanou?

Juici
12.03.2023 4 z 5

.. Nikdy v životě bych si nepomyslela, že tohle jednou řeknu, ale... Máte pravdu, pane prokurátore ..

Musím říct, že mi chvilku trvalo, než jsem se pořádně začetla. Nakonec jsem byla vtažena do děje a byla to svižná jízda. Za mě palec nahoru za erotické scény i zápletky. Je fakt, že jsem moc neočekávala detektivní příběh, ale vůbec mi to nevadilo, ba naopak.

Připravuji se na další díly a jsem trochu zklamaná, že podle anotace asi nebudou pokračovat v příběhu Kingy a prokurátora Łukazse. Tak uvidíme.

Eva_Skala99
18.02.2023 5 z 5

Kniha předčila mé očekávání. Čtivě napsaná, zápletky dobře i chronologicky sepsány.
Je to tak trochu detektivka, plná napětí, okořeněná trochou peprných scén.
Kinga mě okouzlila už po pár kapitolách, je to jako by někdo popsal moje vystupování po celý život. Doporučuji!! Těším se na další díly.

Littlemonday
03.02.2023 4 z 5

Prokurátor - Paulina Świst

Tuhle knihu jsem dostala k Vánocům od manžela a říkala jsem si, že erotický román do té mé knihovny plné thrillerů krásně zapadne jako odpočinkové čtení. Přibalila jsem ho tedy na dovču a na lehátku se těšila na jednu z těch trošku přihlouplých knih plných sexu a jen doufala, že budou genitálie hlavních postav popsány nějak normálně. (Zkuste si přečíst Královskou ságu plnou číči a ptáka a pochopíte moje modlitby.)

A víte co? Místo erotického románu se mi dostalo detektivního románu s některými peprnějšími scénami, které byly popsány naprosto skvěle.

Hlavní hrdinka Kinga je právnička a čeká jí zastupování nevlastního bratra. Nadšená z toho není, ale co jí zbývá?

Při jednom z večerů v baru, kam jde vypnout, protože má náročnou práci a manžela nevěrníka, potká druhou hlavní postavu knihy - svérázného Łukasze. Ten jí učaruje a ona si u něj užije noc plnou vášní.

Jaké je pro ni překvapení, že po jejím ranním tichém odchodu Łukasze potká znovu - u soudu jako prokurátora.

A pak už se necháte jen unášet příběhem. Jejich soukromým vztahem, jejich případem…
Spoustakrát je pro vás připraveno překvapení, jak moc spolu zdánlivě vzdálené věci souvisí.

Rozhodně doporučuju! ️

4/5 ⭐️

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme ️️️

Fidibus
23.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Je to trochu jiné, než jsem čekala, neboť to propagují jako ženský román mezi červenou knihovnou. Jedná se o detektivku s milostnou zápletkou, je to napínavé a čtivé, včetně erotických scén.
Ona, obhájkyně Kinga, se chystá k rozvodu a zároveň musí hájit svého nevlastního bratra, psychopata, kvlúli svému mladšímu bratrovi Filipovi. Ještě před zahájením procesu se v baru odváže a užije si. Pak ho potká - prokurátor Šedivák. Jiskří to mezi nimi, zároveň se nesnášejí, do toho se případ komplikuje a skončí únosem. Happy end si musí vybojovat, spolu s ujasněním, že jde o lásku.
"Nikdy v životě bych si nepomyslela, že tohle jednou řeknu, ale... Máte pravdu, pane prokurátore."

ardeas
02.01.2023 4 z 5

Mám rada vyrecnost, asi aj preto ze sama mam podrezany jazyk :D Už je to nejaky ten piatok, kedy som sa na knihe z chuti zasmiala. Avsak aj tu to ma este nejake tie svoje muchy. Nadväznosť a prelínanie sa rozpravania postáv bolo často opakujúce sa a kostrbate. Niektoré veci boli predvídateľné a niečo prekvapilo, ale finále bolo uz u mňa trochu nuda, no napriek tomu som sa dobre bavila a k autorke sa časom ešte vratim.

knihomolka525
15.12.2022 2 z 5

krimi pro ženy.A cíleno na ženy.Když jsem si sadu pěti knih spisovatelky pořizovala ,čekala jsem, konečně ,příběhy po "evropsku".Nebudu zastírat ,že mi vadily erotické epizodky.Jsem roky zaměřená na severskou krimi a tam je to jinak.Knihy této spisovatelky jsou každá tak na jedno volné odpoledne a stihnete to i dřív , aniž byste k ní museli draho svítit :-)

alzbeta2843
11.12.2022 4 z 5

Milujem trilery a milujem romantické (erotické) príbehy, takže táto kniha bola pre mňa jasná voľba. Navyše milujem poľské prostredie, takže som bola rada, že sa kniha odohráva v Poľsku. Kniha bola zaujimavo prepojená, avšak ak by som mala byť úprimná na triler bola kniha málo premyslená a na romantiku, zase príliš zamotaná, avšak ako celom mi to prišlo fajn a rozhodne siahnem po ďalších knihách od autorky.

Jita160
28.10.2022 5 z 5

Tak tohle mě bavilo a to ,že hodně.
Způsob střídavého vypravování obou hlavních hrdinů byl osvěžující.
Originalita příběhu vás okamžitě vtáhne do děje. Tady nechybí nic,... Najdete tu vše co má chytlavý příběh mít. Kinga právnička a prokurátor byli skvělí pořád je to k sobě táhlo i když nechtěli a neměli být spolu.
Nečekejte jenom sex tady si kluci i zastříleli:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D