baskynka baskynka komentáře u knih

☰ menu

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Kniha mi byla doporučena mnoha kamarádkami. Dle počtu stran jsem předpokládala, že ji dám za večer. Opak byl pravdou. už čtrnáct dní se téměř nutím se k ní vracet a teda ze slušnosti ji dočíst. Nedočtu! Naprosto mi nesedí vtip za každou cenu. Neustálé přirovnávání něčeho k něčemu, opět tak nějak za každou cenu. Děj vlastně nijaký. Obrovské zklamání. Ovšem i o tom jsou knihy. :)

14.04.2017 2 z 5


Slunečnice Slunečnice Klára Mandausová

zajímavý styl...chvílema jsem se ztrácela ve smyslu "co tím chtěl básník říci". Autorka tak nějak skáče sem a tam, ale dá se v tom po pár stranách zorientovat. Knížka má vtipná místa a občas dobré hlášky, ale celkově mě příběh připadal tak nějak tuctový a konec naprosto nijaký.......

06.04.2017 3 z 5


Královský slib Královský slib Philippa Gregory

Poutavé čtení. Knížka mě bavila od začátku do konce.

06.04.2017


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Nádherné, poutavé čtení. Po první části mi bylo trochu líto, že musím opustit postavy malebného francouzského městečka a chvíli mi trvalo než jsem si přivykla na nový příběh. K velké radosti se po pár kapitolách Sofie vrátila do děje. Knížka mě bavila od začátku až do konce. I slzičky chvílemi byly :)

04.10.2016


Pravda a jiné lži Pravda a jiné lži Sascha Arango

Nevím nevím, četla jsem skoro tři týdny, uplně jsem neměla důvod se k ní vracet. Příběh si mě neudržel a víceméně jsem ji četla ze zvědavosti, jak to dopadne. nakonec jsem poslední strany dočítala docela svižně. Knihu bych ale nikomu nedoporučila. Na to že to je bestseller.....tak tedy nevím.

21.02.2016


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Krásný příběh. Čte se to samo a nejde prostě přestat. :)

19.01.2016 5 z 5