Baruš_Books Baruš_Books komentáře u knih

☰ menu

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Když jsem celá ubrečená dočetla Hvězdy nám nepřály, řekla jsem si, že toto je nejlepší dílo Johna Greena. I přes to jsem se s velkou chutí pustila do téhle knihy. A byla jsem unesená...
Miluji tento příběh. Ten nápad, myšlenky, postavy a jejich problémy a charaktery. Jejich těžké životní situace. Je to úžasná kniha a všem ji vřele doporučuji. Ty citáty jsou neuvěřitelné. Nějakým způsobem jsem se v ní našla. Je to má nejoblíbenější kniha od tohoto báječného spisovatele.

27.12.2014 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Naprosto úžasný příběh. Bavil mne od začátku až do konce. A ano, bulila jsem jako želva. Posledních cca 30 stránek jsem přes slzy stěží viděla na slova. A toto se mnou dokáže jen málo autorů a příběhů. Velice se mi líbilo, že se v knize vyskytovalo spoustu citátů, jak už to je u J. Greena zvykem. Opravdu doporučuji si Hvězdy přečíst. Dalo mi to nový pohled na svět a na život celkově.

27.12.2014 5 z 5


Cesta pustinou Cesta pustinou Emmy Laybourne

Já... Nemám slov.
Knihu jsem právě dočetla a nevím, jak bych se vyjádřila. Již od prvního dílu mne příběh velice bavil, byl poutavý a já se těšila, jak to vše dopadne. Takový konec jsem sice čekala, ale i přesto mě dostal. Brečela jsem, nevím proč, ale naprosto mě to vzalo. Kdybych měla klobouk, smekla bych před Emmy a poděkovala bych jí za tento úžasný příběh. Knihu vřele doporučuji, byla to opravdu pecka. Z celé trilogie je pro mě tento díl nejvíce emocionální a nejnapínavější.

27.12.2014 5 z 5


Monument 14 Monument 14 Emmy Laybourne

Naprosto úžasná sci-fi! (Asi nejlepší svého žánru, jakou jsem kdy četla). Velmi napínavý příběh a ten konec? Pecka. Čtu díl druhý a jsem zvědavá, jak se děj bude dále vyvíjet.
Všem vřele doporučuji.

25.09.2014 5 z 5