baru.hanusova baru.hanusova komentáře u knih

☰ menu

Divergence Divergence Veronica Roth

Po prvním shlédnutí filmu 'Divergence' jsem byla naprosto nadšená.Druhý den jsem si ho pustila znovu a další den zas.Ve filmu jsem neviděla jen obyčejný děj-viděla jsem v něm mnohem,mnohem víc,ale nedokázala jsem to definovat,proto jsem se rozhodla přečíst knížku.A ani ta mě vůbec nezklamala!Naprosto úžasný nápad autorky,dokonale popsaný děj,žádné dlouhé a nudné rozepisovaní..zkrátka tak,jak by kniha měla vypadat!A Čtyřka!!Jak ve filmu,tak v knize je to krásný,šarmantní muž,který má něco do sebe.Pokud jste knihu ještě nečetli,ale viděli jste film..nebo jste film viděli,ale knihu nečetli,neváhejte a podívejte se na film nebo si přečtěte si knihu! Stojí to za to!!

28.03.2015 4 z 5


Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

Přesto že mne nějaké knihy tolik nenadchly další knihy to za ně vylepšily proto jsem moc ráda,že mohu dát 100% :) Ostatně jsem velký fanda jak knížek tak filmu :) :*

25.05.2013 5 z 5


Prokletý maturiťák Prokletý maturiťák Stephenie Meyer

Nejvíce se mi líbila část od Stephenie Meyer a Lauren Myracle ostatní díly mne moc nenadchly :)

25.05.2013 3 z 5


Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Stmívání a Rozbřesk nejdokonalejší a nejúžasnější knížky :*** úplně nejvíc je miluju. Rozbřesk se Paní Meyerové opravdu povedl :) Chtěla bych další díly!

25.05.2013 5 z 5


Zatmění Zatmění Stephenie Meyer

Kniha se mi líbila více než Nový měsíc, ale méně než Stmívání :) Byla jsem ráda, že jsem zjistila minulost Rosalie :) Ale moc mne nepotěšil boj proti novorozeným a Victorii.

25.05.2013 4 z 5


Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Knihu jsem sice přečetla hned, ale nenadchla mne jako předchozí Stmívání. Ano bylo tam více času stráveného s Jacobem, ale skoro vůbec tam nebyl Edward což mi trošku vadilo, ale jinak se mi kniha líbila takže nevidím důvod dávat špatné hodnocení. Proto dávám průměr. :)

25.05.2013 3 z 5


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Naprosto dokonalá kniha!! Miluji jí :)

25.05.2013 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Harry Potter je podle mne již klasika pro děti od 6 let až po 15-ti leté :). Knížku jsem četla až po filmu a tím pádem jsem věděla o ději knihy, ale byla jsem nehorázně překvapena!!Tolik věcí, které se do filmu nevešly :) kniha mne velice nadchla :) a přála bych si aby paní Rowlingová napsala další díly :)

25.05.2013 5 z 5