BarboraMed BarboraMed komentáře u knih

☰ menu

Jak přežít těhotenství Jak přežít těhotenství Veronika Hájek Hurdová

Knihu jsem si koupila, protože jsem na ni četla dobré ohlasy. Moc mě ale nezaujalo, nezvládla jsem ji ani celou přečíst. Styl autorky mi moc nesedl a odkazy v knize jsou většinou už nefunkční.

21.11.2018 2 z 5


Počátek Počátek Dan Brown

Po delší době jsem se vrátila k Brownovi a kniha Počátek se mi moc líbila. Kniha má spád, celou dobu jsem byla zvědavá, co ten Edmond Kirsch vlastně objevil. A také mám ráda to, jak je popisované prostředí, hned bych se vydala do Barcelony :)

17.05.2018 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Knihu doporučuji! Byla to první kniha , kterou jsem četla, odehrávaná v tomto období a naprosto mě nadchla. Vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout, určitě si ji přečtěte...

24.04.2018 5 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Velmi zajímavý příběh dvou mladých lidí během 2. světové války. Kniha mi ale přišla zdlouhavá, často jsem se do knihy musela nutit. Některé části se mi četly lépe, během některých jsem přemýšlela, že knihu odložím. Nakonec jsem se ale donutila ji dočíst a jsem ráda. Celkový dojem je dobrý, jen jsem doufala, že se hlavní hrdinové potkají dříve a na delší dobu ;)

24.04.2018 3 z 5


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Knihu jsem přelouskala jen proto, že jsem na ni slyšela samé velmi kladné ohlasy. Námět knihy je velmi zajímavý, ale nebavilo mě číst sáhodlouhé zprávy z archivů.

31.03.2018 2 z 5