BabcaJanca BabcaJanca komentáře u knih

☰ menu

Sněžím! Deník bílé mafie Sněžím! Deník bílé mafie Radek Kedroň

V NNH jsem kdysi pracovala, přímo na oddělení neurochirurgie, proto mě příběh mého bývalého šéfa dost zajimal. Neuvěřitelné a jak se říká to by Dietl nevymyslel. Tento příběh budu mit jeste dlouho v hlavě!

27.12.2020 5 z 5


Vzdelaná Vzdelaná Tara Westover

Kniha me zaujala,protoze jsem bydlela 3 roky v Utahu,sousedící s Idahem, a vlastne kousek od zminovane BYU. Pracovala jsem v domaci péči, takže jsem se "dostala do rodin" v podstate jen Mormonu(oni tento výraz nemají radi) a tím padem pro mě spousta věcí nebyla takovým šokem ten uz jsem si odzila v realitě. Zazila jsem nejrůznější fanatiky,chystani se na konec světa ,zásoby jidla,co jsem v životě neviděla, souzení me osoby, ze nejsem jedna z nich a dělám veci,co jsou pro ně nepřípustné...az po získání skvělé přítelkyně, která je sice"jednou z nich" ,ale nikdy mi nic nenutila... a respektujeme se takové jake jsme. Jsme jako rodina. Kniha proto pro mě byla neuvěřitelným zazitkem, mela jsem pocit,ze autorku znam..nebo že chodí na místa ,která znam. Silný a neskutečný příběh, skoro by se chtělo říct ,jak z blbyho filmu,až na to, že ho někdo žil.

27.04.2020 5 z 5


Autismus & Chardonnay Autismus & Chardonnay Martin Selner

Knihu jsem slupla jako malinu,ted se chystam na dvojku. Máme osmiletýho autistu a tato kniha je proto pro mě víc než osobní. Je vtipná i ironicka..ale většinou pod těmi vtipy je přesně zasažena podstata a hlubší pravda! Jednoduše psana,já se v ní teda našla x krát a říkám si ty jo takhle jednoduše to vystihnout...Já bych hledala slova a souveti a zbytečně, jde to přesně takhle! Začaly nám zimní prazdniny,bude víno!

22.12.2019 5 z 5


Den, kdy se to stalo Den, kdy se to stalo Nuala Ellwood

Do posledni chvili napinave!!!!

01.04.2019 5 z 5


Jmenuju se Tomáš Jmenuju se Tomáš Ota Kars

Proste nezapomenutelny Tomas!

05.03.2019 5 z 5


Jan Kraus: Můj soukromý buzynes Jan Kraus: Můj soukromý buzynes Jan Kraus

Knizka me bavila od zacatku do konce, dozvedela jsem se spoustu zajimaveho o zivote p. Krause a taky jsem se hodne nasmala!

05.03.2019 5 z 5