Anncasko Anncasko komentáře u knih

☰ menu

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Právě jsem dočetla. Nemám slov. Je to úplně jiné než vše, co jsem doposud četla, a přesto tak skvělé. Ohromující, krásný a lidský příběh, který opravdu stojí za to přečíst.

17.04.2017 5 z 5


Chodící pohroma Chodící pohroma Caleb Krisp

No… Co na to říct? Tak hroznou knížku jsem ještě nečetla. Vlastně jsem ji ani nedočetla… příběh vás nevtáhne do děje, a o tom, že by byla kniha čtivá, se nedá hovořit ani ve snu. Se čtením jsem přestala zhruba uprostřed knížky, protože moje psychika a trpělivost na to už rezignovaly. Jediná dobrá věc na knize byla zápletka s hodinovým diamantem, ale to další okolnosti totálně "zabily", a tak jsem se nakonec ani nechtěla dozvědět, jak to dopadne, ale o to bych se asi u správné knihy měla zajímat, ne? Ani tu nebudu rozebírat hlavní hrdinku, které sice je 12, ale chová se jako pětiletá holčička, co si hraje na nejnamyšlenější princeznu široko daleko.

Váhala jsem mezi 1 hvězdou a "odpadem!", ale i vzhledem k té zápletce má tato "věc" ke knize hodně daleko…

31.01.2016 odpad!


Bílý tesák Bílý tesák Jack London

Nádherná kniha... Ohromně čtivá, plná zvratů a překvapení, vtáhne do děje... Úžasné, zajímavé a poučné pojetí z pohledu vlka:) jak si musejí obstarávat potravu, když je hlad, postarat se sami o sebe... akorát některé scény jsou dost smutné, jak někteří lidé zacházejí se psy ;( ale také krásný konec:D kniha si určitě zaslouží plný počet hvězdiček!

06.12.2015 5 z 5


Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Asi nejlepší kniha ze všech HP. Kniha mě bavila, hezky se čte, ale epilog mě zklamal, zdál se mi moc nepropracovaný, jako by to chtěla autorka všechno rychle ukončit.

26.09.2015 5 z 5