Anet257 Anet257 komentáře u knih

☰ menu

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Wau! Čekala jsem nějakou romantickou oddechovku, ale to byl velký omyl! Kniha mě úplně pohltila. Přečteno za dva dny (můj rekord) ...kdybych nemusela do práce, dala bych to na jeden zátah. :D Celou knihu jsem uvažovala s kým nakonec Lily bude. Společně s Lily jsem plakala nad vztahem s Rylem, kterého jsem chvíli milovala a za chvíli nenáviděla. Rozhodně doporučuji!!

24.03.2020 5 z 5


Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě Vi Keeland

Zatím nejslabší kniha, kterou jsem od autorky četla. Avšak velmi se mi na knize líbily hlavní postavy...konečně změna od puberťáků a vysokoškoláků! Bridget řešila smrt manžela, práci a péči o chlapce a potkala Simona, který ji tak krásně ochraňoval a podporoval. :)

22.03.2020 3 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

Skvělá oddechovka, od které jsem se nemohla odtrhnout! Fandila jsem Garretovi hned od začátku a u některých dialogů jsem ležela smíchy. Přečetla jsem během pár hodin a určitě se ke knize ještě vrátím a užiji si příběh znova. :)

02.10.2019 5 z 5


Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Skvělá!! Nejprve jsem četla Sedmilhářky a musela jsem se přemáhat abych ji dočetla, ale tato? Skvělá oddechovka, která Vás nutí číst dál a dál a prostě chcete vědět kdo je Gina?? A vrátí se Alice k Nickovi??

24.07.2019 4 z 5


Zítra vyjde slunce Zítra vyjde slunce Simona Monyová (p)

Knihu jsem přečetla během pár hodin! Nemohla jsem se dočkat konce, který mě překvapil (přečteno více knih od autorky a vždy byl konec jasný). Fandila jsem Ondřejovi a doufala, že se Hedvika rozhodne správně. :)

23.07.2019 4 z 5


Sexy farmář Sexy farmář Alice Clayton

Spojení dvou mých oblíbených věcí...pečení a čtení. :D Přečtené během chvilky.

01.07.2019 5 z 5


Důvěřuj mi Důvěřuj mi J. Lynn (p)

Četla jsem soubežně s knihou Počkám na tebe (z pohledu Avery) ale tato se mi líbila o moc víc. Vadilo mi, že knihy jsou téměř totožné jako by autorka udělala CTRL C a CTRL V.

25.04.2019 3 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Četla jsem soubežně s knihou Důvěřuj mi (z pohledu Camerona) a ta se mi líbila o moc víc. Vadilo mi, že knihy jsou téměř totožné jako by autorka udělala CTRL C a CTRL V.

25.04.2019 3 z 5


Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Kniha dobrá, čtivá, avšak Šéf byl lepší. Na hlavní postavy jsem si nakonec zvykla, ale úplně jsem se s nimi nesžila. Nějak jsem si je neuměla představit a to mi vadilo celou knihu.

12.02.2019 3 z 5


India Place India Place Samantha Young

Ač jsem se snažila sebevíc, prostě jsem tu knihu nedočetla! Ostatní díly se mi moc líbily, ale tady mi nesedly hlavní postavy a ani příběh nic moc.

04.02.2019 1 z 5


Šéf Šéf Vi Keeland

Skvělá oddechovka, která se četla velmi rychle. Reese a Chase jsem si oblíbila od prvních stránek a byla jsem ráda, že děj nebyl nijak zbytečně natahovaný a nestal se nudný. Tím, že Reese nechtěla vztah odhalit v práci mi přišel děj reálnější a nebyla to až taková slaďárna jako jiné knihy. ;)

31.01.2019 4 z 5


Cena za rozkoš Cena za rozkoš Nika Peas (p)

Jak už tady bylo zmiňováno, děj byl jiný než se na začátku zdálo. O to lepší kniha byla. Hlavní postava mě tak vtáhla do děje, že jsem prožívala s ní každou nespravedlnost co se jí stala. Bála jsem se konce, ale pro mě byl uvěřitelný. :)

21.04.2017 5 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Od knihy jsem dle recenzí čekala hodně. Párkrát jsem se pousmála, ale hodně jsem se nutila abych knížku dočetla!

17.04.2017 2 z 5


Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Má třetí kniha od autorky a bohužel zatím nejslabší. Postavy pro mě byly trochu "neutřepané" a měla jsem problém se s nimi sžít. Nicméně děj byl hezký. Příběh matky, která se snaží pro své děti udělat všechno co jen jde, se tak často nevidí. Kniha stojí za přečtení.

08.03.2017 4 z 5


Noc v ráji Noc v ráji Candice Proctor

Ačkoli nemám ráda knihy z této doby, byla jsem mile překvapená, jak byla čtivá a doslova mě pohltila. Postavy jsem si rychle oblíbila a i prostředí ve kterém se děj odehrával. Před koncem jsem pořád čekala že to autorka bude chtít nějak vygradovat a zbytečně to děj poškodí! Nakonec jsem se ničeho takového nedočkala a můžu jen doporučit.

30.09.2016 4 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Kniha byla zajímavá, čtivá. Někdy mi ale příběh připadal zbytečně natažený a zcela nereálný. No je to kniha která aspoň má nápad a na oddych naprosto ideální.

04.09.2016 3 z 5


Krotitelka snů Krotitelka snů Simona Monyová (p)

Kniha byla zábavná a čtivá. Ráda jsem si k ní vždy sedla. Jen jsem si naivně myslela, že kniha může být humorná a optimistická až do konce! Aaaa zase nic. :D

26.05.2016 4 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Četla jsem na doporučení, ale mě to až tak moc neoslovilo a musela jsem se přemáhat abych vůbec dočetla. Příběh mi přišel někdy až nereálný. Těším se až porovnám film s knihou.

19.05.2016 2 z 5


Srdceboly Srdceboly Simona Monyová (p)

Knihu jsem dočetla jen kvůli tomu, abych se dozvěděla kdy hlavní hrdinka sebere konečně odvahu a pošle Adama k šípku! Jako příběh skoro až neuvěřitelné, ale jestli se to opravdu odráželo od života spisovatelky, je možné že by tak dlouho vydržela s takovým sráčem? Protože jinak Adama nemůžu nazvat!

01.04.2016 3 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Kniha byla čtivá a zábavná. Děj sice nebyl nějak podrobně rozepsaný a konec (přesně úmrtí jednoho z hrdinů) považuji za vynucenou a zbytečnou tečku děje. Nicméně celkově příjemné čtení. :)

18.03.2016 3 z 5