andyksandy1199 andyksandy1199 komentáře u knih

☰ menu

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Wooow! Shrnu to. Kniha je úžasná. Dokonce jsem si schválně dávala pauzy mezí čtením, abych vstřebala atmosféru a také aby mi knížka neutekla tak rychle. Já nedávám 5 hvězd, takže 4 jo hodně, určitě doporučuji!!

11.06.2017 4 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Knížka je dobrá, ale více se mi líbilo Hledání Aljašky a Paírová města.

16.10.2016 3 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Knížka je velmi poutavá, vtipná a moc se mi líbila. Určitě se mi líbila více než Hvězdy nám nepřály. Je pravda že hlavní postavy jsou trochu podobné Margo a Quentinovi z Papírových měst, ale nijak mi to nevadilo. Moc se mi líbil zvrat, který byl až v druhé půlce knihy. Další podobnost s Papírovými městy byla právě po tom zvratu(moc to nechci rozebírat, kdyby tenhle komentář četl někdo kdo ještě nepřečetl knihu), kdy to začalo být lehce detektivní. Knihu určitě doporučuji!

05.09.2016 4 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Knížka se mi líbila, asi jsem od ní čekala více, takže mě trochu zklamala. Moc se mi líbí nápad s rakovinou.

05.09.2016 3 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Kniha je super. Je vtipná a napínavá, do poslední stránky člověk neví jak to všechno dopadne. Moc se mi líbí pohled Margo na svět. Film mě trochu zklamal (hlavně kvůli jasnému konci), ale Cara je láska:). Možná je knížka až nereálná, ale to se mi na ní líbilo. Rozhodně doporučuji!!

14.08.2016 5 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Kniha se mi velmi líbila. I když se může jevit jako dětská kniha, je vhodná i pro dospělé. Moc se líbí autorův pohled na svět, ještě ke všemu popsán malým dítětem. Rychle a dobře se čte. Vřele doporučuji!!

14.08.2016 5 z 5