andrea5754 andrea5754 komentáře u knih

☰ menu

Jáma Jáma C. J. Tudor

Poslouchala jsem jako audioknihu, ačkoliv se k ní už nevrátím, tak průměrem bych jí neohodnotila. Nemusela jsem se k ní nutit, jako u některých rozečtených knih, příběh jel jak po másle. Zatím je to moje první kniha od autorky, tak uvidím jak dopadnou ty ostatní.

03.04.2024 4 z 5


Tajemství lovce duchů Tajemství lovce duchů Joseph Delaney

Bohužel mám z celé série jen tři poslední díly, takže tento díl byl pro mě první. Naštěstí to ničemu nevadilo, protože jsem se hned v příběhu zorientovala a byla jsem lapena do příběhu. Krásně se to četlo a i když je to určeno pro mladé čtenáře, mě se to líbilo...znovu si to číst nebudu, ale dočtu si alespoň dva poslední díly a 4 hvězdičky si to podle mě zaslouží určitě.

21.01.2024 4 z 5


Zrádný anděl Zrádný anděl Ulrike Bliefert

Určitě jsem četla lepší příběhy, ale bylo to celkem fajn. Začátek mě teda absolutně nebavil, ale nějak jsem to přežila, až když se to začalo rozjíždět, mě to trochu chytlo a nemusela se do čtení nutit. Nicméně nic co bych si přečetla znovu, za mě průměr.

30.11.2023 3 z 5


Kdo mě zabil? Kdo mě zabil? Bernard Werber

Tato kniha je zatím jediná z mých přečtených, které musím dát jen jedinou hvězdu a ta je jen za nápad příběhu, protože kdyby se ten nápad dobře uchopil a lépe se napsal příběh, byla by to super knížka. Už od začatku se mi to četlo zvláštně, ale říkala jsem si ok, třeba se do toho začtu....jakmile přišla na scénu Lucy, tak už se mi to četlo o dost hůře, protože mi prišla strašně nesympatická a někde v půlce nebo třičtvrtě té knihy se začala chovat tak hrozně, že jsem si řekla: ,,Ty jsi teda hrozná kráva! "
A už jsem to kvůli ní nechtěla ani dočítat.

18.11.2023 1 z 5


Chladné ostří Chladné ostří Franziska Gehm

Krátký krimi příběh o 190 stránkách, takže spíš takové oddychové čtení na pár večerů...líbilo se mi prokládání výslechem všech postav, ani mi to nepřišlo nijak chaotické, za mě vcelku dobré počtení, kde mě autorka na konci překvapila

18.11.2023 4 z 5