alush.ak alush.ak komentáře u knih

☰ menu

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Vím, že je to jen knižní příběh, ale mě zkrátka nesedí takové to: desítky let se vše vyvíjí jaksi poklidně, když tu se toho během pár dnů stane tolik, u několika různých osob... Ale četlo se celkem dobře. A osobně se mi nejvíc líbil epilog.

09.04.2020 3 z 5


Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět Jonas Jonasson

O rok mladší stařík hýřil daleko větším vtipem. I teď se mi nečetl špatně, navíc oceňuji snahu o vhled do politického zákulisí... Ale zkrátka, tentokrát už mě ten stařík tak moc nebavil...

03.11.2019 3 z 5


Dům číslo 6 Dům číslo 6 Nela Rywiková

Nebýt čtenářské výzvy, o této knize bych se jistě vůbec nedozvěděla, což by byla škoda. "Uvěřitelný" příběh a ještě "uvěřitelnější" postavy. Zkrátka, pro mě velmi příjemné překvapení.

05.09.2019 4 z 5


Tisíce planoucích sluncí Tisíce planoucích sluncí Khaled Hosseini

Ufff, jakožto žena jsem si po dobu četby celé knihy říkala, jakými malichernosti se občas trápím... Skvělá kniha na uvědomění si vlastní vděčnosti za to, kde jsem se narodila, za to, kde a jak žiji, a hlavně, jak můžu žít.

05.09.2019 5 z 5


Divočina Divočina Cheryl Strayed

Má původní představa o příběhu se ne zcela naplnila, ale i tak se knížka četla dobře.

20.05.2019 4 z 5


Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Čtivé. Ale v této knížce mi chyběl takový ten "aha" moment ohledně vraha. Zkrátka dost brzo se u mě objevilo podezření, které se skutečně potvrdilo.

01.05.2019 4 z 5