Akatan Akatan komentáře u knih

☰ menu

Není přání jako přání Není přání jako přání Alexandra Potter

reklamní bublina, nuda od začátku do konce a styl horší než nejndudnější deníčkový záznam. normálně bych dala tři hvězdy, ale za tu mediální masáž a zaplacené komenty fuj odpad.

06.03.2012 odpad!


Červený a černý Červený a černý Stendhal (p)

Klasika nad klasiky, nejdřív to nahánělo trochu strach, ale četlo se to náhodou velmi dobře. Popisy někdy sice příliš zdlouhavé, ale to je prostě asio klasický román.

01.03.2012 4 z 5


Útržky života: Almanach opavských básníků Útržky života: Almanach opavských básníků Eva Tížková

Náhodou se mi to dostalo do ruky. Poezii moc neholduji, ale tohle pro mě bylo moooc příjemné a překvapivé čtení. S ničím se nepářou a přitom jemné, k zamyšlení.. asi tak to, co má poezie přinášet. ..

24.02.2012 5 z 5


Kniha Konga Kniha Konga Vladimír Plešinger

Jedinečný počin - lidské, informativní, prostě krásné. Doporučuji pro všechny hledače souvislostí.

17.02.2012 5 z 5


Světla a stíny islámu Světla a stíny islámu Břetislav Tureček

Skvělá čtivá sonda do života v muslimském prostředí. autor má nepřeberně zážitků a nabízí jiný a nezjednodušený pohled na islám. nutí k zamyšlení o hodnotách a našem vnímání světa okolo. jako předchozí příspěvek - hurá na Blízký východ!

10.02.2012 5 z 5


Vějíř s broskvovými květy Vějíř s broskvovými květy Šang-žen Kchung

Úplně jiný než co jsme zvyklí, přitom ty hlavní motivy života jsou všude stejný. Moc pěkný, škoda že čínská produkce je tu všeobecně opomíjená. Můj dlouholetý favorit.

07.02.2012 5 z 5


Alchymista Alchymista Paulo Coelho

Ztotožňuji se s negativními komentáři přede mnou a přidávám svůj, ač již nadbytečný. Absolutně nechápu řež, která se strhla po Alchymistovi. už jako pubertální dívka, když se mi vpodstatě neznámý alchymista dostal do ruky, jsem nedokázala přistoupit na tu přefalešněnou strunu jakoby ehm plnění snu. nechápu nechápu, co za jeho úspěchem stojí.

31.01.2012 1 z 5