Známe se celé věky

Známe se celé věky https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373039/bmid_zname-se-cele-veky-TmY-373039.jpg 4 44 16

Kniha o vztazích, která změní váš život. Revoluční příručka všech partnerských vztahů, včetně těch osudových. Najdete zde naprosto přelomové skutečnosti a informace týkající se vztahů, fakta, která dosud nejsou známa řadové psychologii, ani sociologickým vědám, a dosud nebyla v těchto souvislostech nikdy zveřejněna. Jedná se nejen o poslední převratné výsledky špičkové světové vědy - např. z oborů neurokardiologie, neurovědy, neuropsychologie, epigenetiky, genetiky, fyziky a biofyziky, související se vztahy, ale i skutečnosti a souvislosti z duchovních věd. Kniha je výjimečná syntézou obou pramenů poznání a také tím, že vám zodpoví všechny otázky na téma partnerství, na které jste dosud hledali odpovědi, ale nenalezli je. Dozvíte se například, že DNA je neuroplastická, neboli že začínáme být schopni ji sami přepisovat svým vlastním vědomím. Že v DNA je uložen kód našich partnerů. Že žádný vztah nikdy neskončí, ani smrtí jednoho z partnerů. Že pouhou myšlenkou, i na vzdálenost tisíců kilometrů, ovlivňujeme tepovou frekvenci toho, na nějž s láskou pomyslíme a mnoho podobných převratných informací, které nebyly dosud zveřejněny v těchto souvislostech. Lze koupit na www.znameseveky.cz... celý text

Přidat komentář

fruitbueno
21.08.2023 3 z 5

Kniha, ve které si bez ohledu, zda v životě něco řešíte, nebo co řešíte, určitě najdete podněty k zamyšlení, úvahy nad sebou i svým životem nebo třeba i jakýkoli impuls právě potřebujete. Hodně věcí se v knize opakuje, velkou výtku mám stran celkové stylistické výpravy textu, je dlouhý, nedobře členěný, plný nadbytečných citátů, které se opakují, a hlavně obsahuje mraky gramatických chyb - kniha neviděla korekci ani z rychlíku. Nicméně obsah formu aspoň částečně dohání, kromě vyloženě nepříjemných a nečitelných "ezo" pasáží jsem dokázala využít předkládané myšlenky k vlastnímu hodnocení a náhledu na věc.

Evkae36
13.03.2023 3 z 5

kapitoly, které se mi po nejprve zdály nudné a nezajimave ( morficke pole, dna) nakonec byly překvapivě dobré, I když místy mi to prislo přitažené za vlasy. Začátek druhé poloviny knihy už mi tak zajímavý nepřišel, mnoho věcí se zde opakovalo stále dokola. Celkově druhá polovina knihy mi přišla slabší. Ale nějaké dílky do skládačky jsem tu přeci jen našla. A kdoví co nás doopravdy čeká, to se třeba dozvíme v našem dalším životě.


Paganfairy
16.01.2023 1 z 5

(SPOILER) Velké zklamání. Snažila jsem se na knize najít něco pozitivního a po pár měsících se k ní vracela s nadějí, že přijde nějaké osvícení a začne se mi líbit, ale nic takového nepřišlo. I když se považuji za duchovně zaměřeného člověka, tohle je neskutečná slátanina. (Pokud vás zajímají partnerské vztahy z duchovního hlediska, mnohem lepší je Michael Newton a jeho Osudy duší.) Nevím, čím si tato kniha dokázala vydobýt takový úspěch - jestli až extrémně hojným používáním citově zabarvených výrazů a vykřičníků, které spíš připomíná vyjadřování 13 letých slečen - či kladením na srdce, že vše, co my obyčejní lidé děláme, je špatně a na světě je jen hrstka vyvolených včetně samotné autorky samozřejmě, které mají vědění od samotného Boha. Nevím. Ale i ze stylistického pohledu se mi kniha četla špatně. Informace, které by se daly shrnout do 2-3 vět, jsou roztahané na x stránek a po půlhodině čtení zjistíte, že jste se vlastně nikam neposunuli. Chybí rejstřík, popř. seznam kapitol, aby se čtenář mohl v textu orientovat, psaný text nemá žádnou ucelenou formu plus rozčilující rádoby zajímavé citáty před doslova každým odstavcem, které se navíc často opakují (proto těch 700 stran).
Co se týče obsahu knihy, fantastické teorie o vesmíru, lidech, vztazích podložené zajisté důvěryhodnými fakty a výzkumy (které si bohužel obyčejný jedinec není schopný ověřit, protože je autorka má od samotného Boha) zněly bohužel až moc fantasticky, že je zavrhlo i mé velice kreativní já. Co si mám z této knihy odnést? 1. O životě a vztazích nevím zhola nic a všechno dělám špatně. 2. Měla bych okamžitě opustit svého partnera, protože nejsme kompatibilní ve 4členné duši. 3. Autorka je dobrá v sexu.

vlkcz
29.12.2022 4 z 5

Tak 4,5. Obsahově 6*, ale ostatní věci kolem s bídou 3*.
Načteno už mám z dané tématiky leccos a něco málo i odžito, ale nevybavuji si druhou takhle obsahově obsáhlou a přitom perfektně strukturovanou knihu.
Seznam nedostatků je bohužel delší. Asi nejvíc mě vytáčely všudypřítomné odkazy na kapitoly, kde je téma rozpracováno podrobněji. Pokud vezmu knihu jako učebnici, tak bezvadné, ale těch odkazů je v textu opravdu strašná spousta. A rudě jsem viděl vždycky, když odkaz směřoval na kapitolu ve 2. či dokonce 3. dílu. Uplynulo skoro 5 let a slibované pokračování pořád nikde.
Subjektivní výhrada pak směřuje k rozvláčnějšímu úvodu, ale chápu, že pro lidi, kteří se s tématem teprve seznamují, je nutný, aby pochopili a vychutnali si druhou polovinu knihy.
Další nemilé překvapení je skutečnost, že ačkoliv je autorka filoložka, v textu je gramatických chyb mnohem víc, než by omlouvalo občasné přehlédnutí. Ale možná už autor po odevzdání rukopisu nemá vše pod kontrolou. Místy navíc trochu kulhá i stylistika a ani používání zvláštních novotvarů jako nabudovat, případně časté používání slova kondice místo českého tvaru podmínka/-y nepůsobí úplně dobře.
Asi poslední výhrada pak směřuje k absenci elektronického formátu knihy. Téměř 700 stran textu není v papírové formě úplně přátelských, nehledě k tomu, že brožovaná vazba má s takovouhle porcí co dělat a snaží se výtisk salátovat.
Přes všechny uvedené námitky jde ale o vynikající knihu.

DreamerX9
09.08.2022 3 z 5

Musím říct že mám na knihu smíšené pocity a asi jsem od ní čekala něco jiného. V knize je spoustu krásných myšlenek a zároveň osudových témat, které dávají smysl nicméně než odborný či psychologicky pohled do věci okolo vztahu nabízí spíše ezo duchovní pohled který se mi zdá až příliš prostý a ne nějak vysvětlující zda je či není nahoda někoho potkat a proč si necháme někoho vstoupit do života.

DYRKA98
26.04.2022 5 z 5

Knihu jsem četla dlouho, ale stála za to.

majáček
07.03.2022 5 z 5

Velmi obsáhlá kniha. Naše duše se poznají. Stačí se jen otočit za sebe a protne vás záblesk, který pocítíte i v srdci. Nemusíte ani mluvit. Stačí stát, dívat se nebo jen tancovat při hudbě. Neřeknete si ani nynější jméno. Duše splynuly.
Pěkná kniha. Pro ty, kdo nemají rádi mnohostránkové knihy, autorka vydává publikací v menším podání.

Beruska1967
26.07.2021

ÚŽASNÁ KNÍŽKA................MOC MI POMOHLA!

FaeleenFairy
15.06.2021 2 z 5

(SPOILER) Ne... Prostě ne...na tuhle knihu jsem se tesila a dlouho odhodlavala ji objednat... Pár informací a kapitolek mi možná něco dalo, ale jinak je to 700 stran slunickarskeho naivniho vykrikovani (neustálé vykricniky jak je všechno uzasne a vy jste uzasni, protože čtete tuto knihu), omáčka týkající se čaker, aury a takových těch duchovních základů... A par informací, které jsou vyloženě kraviny, ale predkladany jakože to tak prostě je... Například že jsme všichni vlastně ze 4clene duše... Zrovna 4...tak určitě :) stejně jako poloviny duší jsou jedna bílá a duchovně založená a ta druhá černá a vlastně úplný opak a tupý k tomu, tudíž logicky by se tito dva fakt nikdy nedali dohromady...a tohle má být vlastně první díl, takže ještě dva díly 700 stran zdlouhavého utrpení...

Blaník8
04.01.2021 4 z 5

Knihu jsem četla taky na doporučení, i když informací bylo mnoho:-), jsem ráda, že se mi kniha dostala do rukou, některé věci pro mne nové nebyly / hodně z této tématiky umí srozumitelně a lidsky vysvětlit Jana Radová /některé nové byly, ale asi si z obsáhlého textu musí člověk vytřídit věci, které s ním rezonují a pak se vám v životě hodně osvětlí a to je moc fajn pocit!:-):-) a ostatní k nám třeba dopluje v ten pravý čas....:-),.. anebo taky ne...kdoví?......:-)

knihyKeMne
12.12.2020 4 z 5

Stručně řečeno, a taky v duchu předchozího komentáře, autorka vám v knize několikrát pogratuluje, protože když zvládnete tuhle bichli přečíst celou, znamená to, že jste vyspělejší duše, které jediné jsou schopny dosáhnout ještě v současném životě setkání se svou druhou polovinou duše, takže hurá najděte odvahu opustit své stávající partnery, protože už beztak žijete v nefunkčním vztahu!

Dobře, dost jedovatosti :-) Já si jen nemohla pomoct :-) Je pravda, že autorka je děsně ukecaná, že je to fakt obsáhlá kniha, a to jen první díl chystané trojknihy! Takže to fakt není pro každého. A navíc tak drobným písmem. Ve skutečnosti se autorka v knize ke vztahům se dlouhou dobu vůbec nedostane, nebo jen nakousne (jako často, tzv. "ale o tom si povíme více později"), protože nejprve se obšírně dozvíte o všem možným, čakrách, meridiánech, morfických polích, černých a bílých duších (a pak vám vrtá celou dobu hlavou, kterou z nich jste, protože si nechcete moc fandit, ale černej nechce být snad nikdo).

Kniha vás nutí zamýšlet se nad svým dosavadním (a snad i budoucím) životě, nad vašimi minulými vztahy (do jaké kategorie by se asi tak daly zařadit...?), a samozřejmě i nad tím současným. No nevím, který vztah tuhle knihu ustojí. Takže bacha. Nebo naopak, pokud chcete toho svýho už dlouho opustit, a báli jste se, tak tohle vám dodá odvahu.

Jak píše autorka, rozmyslete si, než se začtete, protože tahle kniha vám změní život. (Hlavně asi vašemu partnerovi.)

namathur
25.11.2020 1 z 5

kompilát polopravd i mystických konstruktů, jenž dokáže pomoci i velice ublížit.

Nepozvedá ani tak vědomí, jako spíše sebevědomí, bohužel však falešně.
Čtěte opatrně, ideálně pouze tehdy, kdy tu knihu nepotřebujete!

ditul
18.08.2020 5 z 5

Úžasná kniha, která mi byla doporučena. Je úplně o něčem jiném, než jsem doposud četla. Rozšířila můj pohled na svět a dala mi spoustu vysvětlení. Těším se na její pokračování.
*Proto, když člověk propadne pocitu, že už výzvy, bolest či krizi nezvládne, že už nemůže dál, je to pouze z toho důvodu, že nejde cestou, kterou má jít. Uhnul ze směru, který si předsevzal a jeho Duše mu to dává touto bolestnou reakcí znát. Nebo je to proto, že je tak dalece pohlcen svým nižším já, že se k potenciálu své Duše vůbec nedostane. Protože síly máme vždycky k dispozici. Pokud ale zaměřujeme svou pozornost špatným směrem a jdeme proti sobě, nedosáhneme na ně. Naše Duše nám tak zprostředkovává skrze to, jak se ve svém životě cítíme, informace, zda jdeme správným směrem. Naše pocity jsou jako náš kompas či navigační systém

Petra88991
07.02.2020 5 z 5

Skvělá knížka, která pozvedá vědomí

Iňa136
06.11.2019 5 z 5

Úžasné! Převratné!

ZSCV
05.03.2018 5 z 5

Tečou mi slzy po tváři. Chce se mi křičet, proč jsem tu knihu neměl, když mi bylo 20 let. Chtěl bych koupit všechny a dát je mladým lidem na celém světě, aby pochopili, jak věci jsou.
Martin S.