Všechno o vašem dítěti

Všechno o vašem dítěti https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281598/vsechno-o-vasem-diteti-IcZ-281598.jpg 4 6 3

Tato kniha je obsáhlým manuálem péče o dítě a jeho zdravý vývoj z hlediskaduchovního pohledu na svět. Najdete v ní naprosto všechny zásadní informace, které v péči o své dítě můžete potřebovat. Kniha Vám přinese informace i porozumění, které vám pomohou z vašeho dítětevychovat vnitřně vyspělého a svobodného zakladatele nového lidstva, který bude ovládat svůj život svým vědomým myšlením.... celý text

Přidat komentář

Ophelie
06.03.2023 5 z 5

Jsem moc ráda, že mám tuto knihu ve své knihovně. První část knihy mi v mnohém otevřela oči. Autorka na vše pohlíží spíše z duchovního hlediska - od početí dítěte, po porod, první měsíce až dospělost. Poukazuje na pouto (i energetické) mezi matkou a dítětem, obzvlášť v souvislosti s nemocemi, problematickým chováním apod. Nabízí mnoho rad a tipů - od Bachových esencí, homeopatik, po metody EFT, SRT, feng suej apod. Druhá část knihy je věnována jednotlivým znamením zvěrokruhu a podrobnému astrologickému rozboru, kde nechybí ani rady rodičům ohledně výchovy a přístupu k dítěti. Jistě nelze brát vše zcela doslovně, každé dítě (člověk) je jedinečný, ale jako nástin vloh, charakteru, talentu apod. je to užitečný rozbor. Knihu rozhodně doporučuji všem otevřenějším rodičům.

ditul
04.03.2022 5 z 5

Skvělá kniha plná rad, která si našla místo v mojí knihovně.
*Učte své děti nemít nepřátele, a odpouštět všem, kteří je nějak zklamou nebo i poškodí. Pokud se potkají se zkušeností, kdy jim někdo natolik ublíží, že by v dítěti mohly vzniknout popsané emoce, vysvětlete mu, jak takové emoce působí. Že je to jako když člověk vyšle bumerang, kterým chce někoho trefit. Ale bumerang se vrátí a zasáhne jeho samotného ještě větší silou.
Dítě by mělo vědět, že s člověkem, který ho nějak zásadně zradil, by mělo být nadále už obezřetné, ale v žádném případě by v sobě nemělo pěstovat zášť. Jakmile totiž člověk nenávidí nebo zazlívá, připravuje se o duchovní požehnání a ochranu, protože svou energií vytváří energetickou stěnu, která nedovolí vyšší duchovní energii proniknout do jeho energetického pole.
Je tedy zřejmé, jak je žádoucí, pěstovat v dítěti schopnost odpustit. Nikoli stav, kdy se nechá zraňovat a vláčet temnými stránkami druhých.


Petra88991
21.10.2019 5 z 5

Tohle by měla být bible všech matek. Až na část o znameních, která dle mého 100% nesedí, což je pochopitelné, skvělá kniha. Autorka je skvělá.

Autorovy další knížky

2018  78%Známe se celé věky
2008  73%Všechno o 12 znameních
2013  87%Všechno o vašem dítěti
2006  80%Všechno o 12 znameních
2005  0%Lunární diář - Diety