Mad Mad

Mad Mad https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530504/bmid_mad-mad-65aa60f7a061f.jpg 5 12 5

MAD JAKO VZTEKLEJ, NEBO ŠÍLENEJ? OD KAŽDÝHO TROCHU. „Byl vždycky takový?“ Nespoutaný, problé¬mový, horkokrevný, nerozvážný, impulzivní a tuny dalších negativních vlastností. „Drahé dítě, buď ráda, že jsi Maddoxe nepoznala po Richardově smrti, teď je oproti tomu jako andílek.“ Prequel k trilogii Zatracená láska.

Přidat komentář

Anna_Malik_Ova
21.04.2024 5 z 5

Boží tečka za úžasnou trilogií. I když se jedná o prequel, doporučuji číst až po dočtení Ztracené lásky (3. díl). Lépe si užijete tu atmosféru, kterou kniha má. Aspoň já to tak vnímala.
Všechny ty postavy, které už známe totiž nyní shledáváme znovu. Jen z pohledu Maddoxe. Seznámení, vztahy… Celá kniha je psána jeho pohledem, abychom nahlédli do doby, kdy byl ještě jeho svět v relativním pořádku. A taky, kdy se celý zhroutil jako domeček z karet.
Číst kapitoly kde byl vzteklej a šílenej pro mě bylo těžké, přestože jsem věděla, že jeho minulost nebyla růžová. A i samotná anotace nás na to připravuje. Přesto to, jak se choval k matce a babičce a hlavně - sám k sobě… no, bylo to náročné a sama netuším co bych si s tímhle Madem počala. Jen jsem si říkala, jak dobře je, že ho Anna poznala až později - relativně vybouřeného.
Popravdě mi tady ale chyběla. I když je to blbost, nemohla se objevit dřív - jen už mám tyhle dva tak spojené, že číst kapitoly kde Mad obtáhne všechno co může, nebylo moc příjemné. Asi jsem žárlila nebo co.
Postava Chada a celého doupěte - kdo trilogii četl, ví o co jde, protože se dost napáchalo už tam, ale sakra, to prostředí je tady popsáno zase tak dokonale nechutně, že pořád nechápu jak to ten Mad mohl tak dlouho vydržet. A ještě to tam měl rád… Chada měl rád!!! Sice známe jeho démony a víme proč tomu tak je, ale i tak jsem u těchto kapitol kroutila hlavou a posílala ho domů za maminkou a mladší ségrou.
Emily - objevuje se už skoro na konci, a po událostech ze Zatracené lásky jsem scény kde se objevila přelouskávala se cvakáním zubů. Tím se ale dostávám k tomu, jak neskutečně skvěle dokáže autorka upoutat. Ať už je to popisy prostředí, událostí anebo samotnými charaktery postav - například zmíněná Emily, ale třeba i Kyle, jeho sestřenice, otec, holky na vrz (mohla bych vyjmenovat všechny postavy, protože ta propracovanost byla za každou jednou. Všechno je tu dotažené do sebemenšího detailu).
Zbožňuju mluvu Maddoxe. Je to něco tak osvěžujícího, že jsem si zase každou větu doslova užívala. V knize není nouze o dramatické chvilky, ale i ty vtipné a i dojemné. Btw, ten Epilog?!
A jak sama autorka píše v poděkování - i já se moc ráda budu k Anně a Madovi vracet. Díky za jejich šťastně až navěky!
P.S. nedá mi to se nevyjádřit k úžasně propracované grafice obálky, ale i jednotlivých kapitol. A navíc, kvalitně provedený paperback, který se dobře drží i čte. Prostě kvalita do poslední tečky.

MAU256
11.04.2024 4 z 5

Bohužel jsem ještě nečetla sérii "Zatracená láska", ale Mad Mad mě bavil. Po smrti svého otce se řítil velkou rychlostí do propasti a lidi kolem sebe, kteří ho měli rádi, svým chováním ničil, ale naštěstí nakonec dokázal skoro nemožné - z těch srač.k se vyhrabat. Teď jsem zvědavá na přechozí trilogii...


petulkapeta
21.03.2024 5 z 5

Jeho mladi bylo dost bouřlivé, ale nastesti se vzpamatoval..a pak zamiloval...Mad je sice divočák,ale o důvod vic si ho prečíst ....

read_withRenat
05.03.2024 5 z 5

Sérii Zatracená láska miluji a u Mad Mad to nebude jinak.
Přesně jak autorka říká v anotaci Maddox je v téhle knize, šílenej a vzteklej.

Dozvíme se co se s Maddoxem dělo před Anou, jaký měl život, co vše si protrpěl a proč byl takový jaký je v Zatracené lásce.
Příbeh jsem přečetla za dva dny, ponoříte se do něj a už Vás nepustí.
Bez slz ani smíchu se to neobešlo.

Knihy od Tessy budu doporučovat neustále, autorka si zaslouží více pozornosti.

TaronaBirk
04.03.2024 5 z 5

Úžasná kniha pro všechny milovníky série Zatracená láska.
V knize se dozvídáme o Maddoxově životě předtím, než potkal Annu. Je to velice zajímavý dodatek k původním třem dílům, zjišťujeme jaké měl vztahy se svou rodinou, jak se seznámil se svými kamarády a nechybí ani to, jaký je původ a význam některých jeho tetování.

Knihu určitě vřele doporučuji, díky ní lépe pochopíte Maddoxovo chování a reakce :) Autorka píše velice čtivě a mám problém se od knihy odtrhnout.
5/5