Kdyby to viděla

Kdyby to viděla https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441589/bmid_kdyby-to-videla-Yb4-441589.jpg 4 28 7

Záhady Kate Wise série

< 2. díl >

Když je nalezen zavražděný manželský pár a žádný podezřelý není zřejmý, 55letá Kate Wise se po 30leté kariéře v FBI vrací z důchodu (a z jejího klidného předměstského života) aby se znovu vrátila do služeb FBI. Kateina brilantní mysl a bezkonkurenční schopnost vstoupit do mysli sériových vrahů je prostě nepostradatelná a FBI ji potřebuje, aby dokázala vyřešit tento tajemný případ. Proč byly dva páry zavražděny 50 mil od sebe a stejným způsobem? Co mohou mít společného? Odpověď, jak si Kate uvědomuje, je naléhavá, protože je přesvědčená, že se zabiják chystá opět udeřit. Ale ve smrtící hře kočky s myší, která následuje, Kate vstupuje do temných vod zabijákovy zkroucené mysli a přichází už možná pozdě.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Blake Pierce
Originální název:

If She Saw , 2018


více info...

Přidat komentář

nai.ivka
včera 4 z 5

Snesu dost, jelikož neumím cizí jazyky, jsem vděčná, když mi knížku někdo přeloží. Ale tady mi připadá, že překladatel použil nějaký starší překladač ... dost to otravuje při čtení.

rumova_kulicka
21.04.2024 4 z 5

I přesto, že jsem pokračování už číst nechtěla, jsem to ještě zkusila. A musím říct, že tento díl je o dost lepší než ten první. Akorát teda překlad byl šílený, spousta gramatických chyb, překlepů a dorazilo mě spojení, že pozůstalým PŘÁLI upřímnou soustrast.


Kaik
06.04.2024 3 z 5

Odpočinková, naprosto lineární detektivka, při jejímž čtení není příliš potřeba žhavit mozek. Vyšetřovatelka je mi sympatická tím, že se jedná o vitální dámu, které se ještě nechce do důchodu. Čte se to příjemně a je to ideální nekomplikovaná jednohubka třeba na dovolenou nebo do vlaku. Přečteno v rámci čtenářské výzvy, do dalších autorových děl se patrně nepustím.

david5746
20.03.2024 3 z 5

Tak taková std detektivka, prostě Kate zase cos řeší a snaží se zkombinovat babičkování a to nejlepší vyšetřování. A série se zkorektnila, protože se - pro děj naprosto zbytečně - ukázalo, že krásná mladá DeMarco překvapivě není hetero.

Ale pohodové detektivní čtení opět ano, další díl možná někdy dám, ale letos mám zatím tragickou výzvu, tak asi až později.

monte
07.03.2024 4 z 5

Díky čtenářské výzvě jsem objevila tohoto autora a rozhodně nejsem zklamaná. K mému potěšení má na kontě spoustu knih, které si ráda přečtu. Napínavé a čtivé díky sympatickým vyšetřovatelkám.

Duchoslp
11.11.2021 4 z 5

Druhý díl je stejně dobrý jako ten první. Kate a její parťačka DeMarco řeší další případ. I když vše vypadá jednoduše první zatčený rozhodně není ten pravý

85098211
27.03.2021 5 z 5

(pozor, malý spoiler)
Na další případ s Kate Wise jsem se těšila a opět jsem nebyla zklamaná ;-). Právě naopak, líbil se mi ještě o celou třídu více než ten první. Zase jsem knihu poslouchala jako audio v němčině a bohužel musím zkritizovat načtení, které mi připomínalo spíš robota, takže jsem se při poslechu fakt hodně natrápila :-(. Ale případ jako takový je skvělý! Vraždy sice hodně brutální a také nespravedlivé. Důvod však nemohu prozradit, protože bych tak vyzradila v podstatě hlavní pachatelův motiv. Vyšetřování je komplikované a všechno se zamotává stále víc. Nakonec se zdá, že vrah bude za určité konstelace jmen odhalen - ale nestane se tak a koná se pořádné překvapení ;-). Kromě toho se Kate i ve svém soukromém životě dočká dalšího posunu k lepšímu... Knihu tentokrát hodnotím plným počtem a budu se časem těšit na další díl.

Autorovy další knížky

Blake Pierce
americká
2019  74%Dokonalá manželka
2016  76%Navždy pryč
2018  81%Ještě než zabije
2019  69%Kdyby to věděla
2018  81%Hlídaná

Kniha Kdyby to viděla je v

Právě čtených2x
Přečtených45x
Čtenářské výzvě11x
Knihotéce124x
Chystám se číst39x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x