Jak milovat lorda Ashe

Jak milovat lorda Ashe https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/220508/mid_vevodkyne-lasky-jak-milovat-lorda-a-Zuv-220508.jpg 4 118 19

Vévodkyně lásky série

< 3. díl

Lord Ash, nejstarší syn Vévodkyně lásky, žije už osm let v podivném manželství, které nenechá spát nejednu londýnskou klepnu. Smetánka spekuluje o rozvodu a vdavekchtivé dámy se nemohou dočkat, až bude dědic vévodského titulu volný. Vždyť roky ubíhají a třicetiletý lord Ash stále nemá pokračovatele rodu. A přesně z toho důvodu se Ash vydává za svojí ženou Jess, která žije řadu let v odluce na vzdáleném panství. Podaří se mu manželství zachránit, nebo jejich vztah definitivně spěje ke skandálnímu rozchodu?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Loving Lord Ash , 2014


více info...

Přidat komentář

Kudík
14.01.2022 3 z 5

Celá série byla relativně zábavná. Nejvíce se mi líbilo provokování se bratrů navzájem a závěrečný epilog, ale bohužel tento díl měla autorka pojmout trochu víc reálně. U lorda Ashe i Jess to bylo hrozně přitažené za vlasy, a to mezi jejich skutečným "stavem" vs. pomluvami. Jejich neuvěřitelná netknutost a odluka trvala 8let? To bylo prostě až na hranici sci-fi. :) A pak to dorazilo pojmenování psa ve velikosti poníka, kterého si pletli s medvědem, jako "Chundeláčka". :)

karamelka57
06.06.2021 3 z 5

No. Tak takto. Spociatku som bola dost napalena. Mala som tiez pocit, ako citatelky v komentoch podo mnou, ze tento diel je znôška nezmyslov. Ja citam iba tento zaner a teda dokazem akceptovať,ze sa v pribehoch najde nejaky nezmysel, ale tu toho bolo prilis. Dovod vzniku tohto manzelstva, sluzobnictvo v sidle, malovanie aktov... Aj to panictvo by som este chápala, ale korunou tychto nezmyslov bolo, ze aj napriek laskavosti vojvodskeho paru si myslim, ze by nedovolili dedicovi vojvodstva zobrať si dceru stolbu.

Ako vsak dej plynul, uvedomila som si,ze obaja hrdinovia maju moje sympatie a ze im drzim palce. A vlastne som sa nevedela dockat, kedy uz konecne na TO vlitnou :)))

Bolo mi s rodinou Valentinovych velmi prijemne. Len ten Jack, jeho lovestory mi prisla unahlena a bez iskier. Ale ostatne dva pary super a najviac iskier lietalo z pismenok prave v tejto poslednej casti.


petraj30
04.08.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila nejvíc z celé série. Epilog byl úžasný.

Eliot30
18.02.2019 5 z 5

Upřímně tady jsem byla hodně napnutá, ale dočkala jsem se šťastného konce a epilog na konci série naprosto úžasný!

ElikaBendova
12.02.2019 4 z 5

Upřímě hodně lidí tento díl haní, ale mě se líbil nejvíc. Asi budu jediná komu ta vévodkyně lásky spíš překážela.

rampapa
06.01.2019 5 z 5

Pěkně se četla.

luci33
14.09.2018 2 z 5

Čte se to rychle a na konci jsem zjistila, že to vlastně o ničem nebylo. Nějak jsem tu lásku hrdinům nevěřila a zachraňovat před "hanbou" holku od koní... to bych mezi smetánkou chtěla vidět. Oba byli studení jak psí čumák, prkenní až toporní. Nejlepší byl Roger alias Trendall.

LimedkaMikki
09.02.2018 3 z 5

Jedno je jisté, zatímco jsou autorky, které si umí udržet kvalitu svých děl více méně na té stejné úrovni, tahle se mezi ně neřadí. Díl od dílu je to horší a horší a to má tato série jen 3 díly. Radši ani nechci domýšlet, jak by to dopadlo, kdyby vévodkyně lásky neměla jen tři děti. I když přečíst si případný osud dcery by mohlo být docela zajímavé.

jaja1989
02.12.2017 1 z 5

Rozhodne nejhorsi dil.
Ja bych si rozhodne nevzala nekoho o kom.si.myslim ze me podvedl to je.blbost.

Lee7
26.02.2017 4 z 5

Třetí díl jsem vzala jedním dechem. Těšila jsem se na něj z ukázek v prvních dvou dílech. A opravdu mě bavil a závěr se mi líbil. Spisovatelku jsem si za tyto knihy oblíbila a těším se na něco dalšího :)

miruska1
18.01.2017 4 z 5

Kniha sa mi zdala zaujimava až v druhej polovici. bola o dosť slabšia ako predošle časti,ale zaver bol fajn....

malazluta
23.02.2016 4 z 5

Knihy této autorky mám ráda a ani tato není vyjímkou:-)

LilianaFalcon
02.01.2016 2 z 5

Já se tedy vážně bavila :-D Byla jsem hodně zvědavá na Ashovo manželství, první dva díly mě na něj hezky navnadily... a tohle jsem skutečně nečekala :-D
přesně tohle u knih nesnáším... celý děj je postavený na nedorozumění a detaily tohohle nedorozumění se dozvíte až na konci, i když máte dojem, že už o nich víte prakticky vše... hrdinka v té věci má zjevně v hlavě taky guláš neb informace ze začátku jsou trochu jiné než na konci...
28 letou pannu odstrčenou na venkov, kde jí všichni opovrhují... dejme tomu... malířka aktů??? ehm.... to už asi ne :-D a korunku všemu dává její opačně orientované mužské služebnictvo :-D
30 letý panic, fešák ve vysokém postavení? to pochybuji...
Prostě co další "fakt" v ději, to další výbuch smíchu :-D

Jana K
31.12.2015 odpad!

Tak tohle vážně ne... Předchozí dva díly této série jsem přečetla s řádně zatnutými zuby, u tohoto posledního dílu jsem už měla chuť knihu odhodit někam hodně daleko, což se mi běžně nestává. Protože ale nerada odkládám rozečtené knihy, podařilo se mi po několika dnech knihu s vypětím veškerých sil dočíst.
Co dodat - napadají mě výrazy jako trapné, nudné, absurdní, zdlouhavé, většina knihy absolutně o ničem. Londýnská "smetánka" nadávající si slovy "Ty ničemnej hajzle!" nebo naprosto nepochopitelné a neuvěřitelné chování veškerých postav v knize.
Souhlasím s modrankou: psi, zejména po manželovi pojmenovaný Kit, který byl později operativně překřtěn na Chundeláčka z důvodu manželova návratu (dle popisu jsem si ho představovala jako Novofundlanďana), coby rozdělení postele rozhádaných manželů mě po celou dobu čtení knihy nesmírně rozčilovali.

kacaaba
25.11.2015 4 z 5

Jsem ráda, že došlo k vysvětlení Ashova manželství - zvláštní příběh, ale četlo se mi to hezky. I když u série Nahá šlechta jsem se nasmála víc. Už se těším na další knihy od této autorky.

rafej
07.11.2015 2 z 5

Zklamání. Základní zápletka vychází z nedorozumění, které si hrdinové hýčkají 8 let!, i když by každá trochu rozumná bytost situaci dávno řešila. Pokud ne z osobních důvodů, tak by je k tomu dotlačila rodina nebo společnost.
Navíc souhlasím s tím, co píše modranka, třeba ten 30-letý panic? WTF? Pokud by k tomu neměl nějaké hodně zvláštní důvody (psychické,, zdravotní), tak je to asi stejně pravděpodobné jako sněhová koule v pekle, zvlášť když si myslel, že ho manželka podvádí kudy chodí.
Autorku už taky nemám dál chuť číst, a to jsem hodně tolerantní. Její hrdinové se chovají čím dál potrhleji a fantastičtěji, ze záhadných důvodů jsou "najednou" strašně zamilovaní a kulisy zápletky jsou čím dál podivnější.

modranka
24.09.2015 1 z 5

Tak táto časť chce naozaj poriadne zatnúť zuby. Ak očakávate romantiku, tak nájdete niečo veľmi veľmi divné. SPOILER: Mladá žena odsunutá na statok kde sú okolo nej sluhovia gayovia, 30-ročný hlavný hrdina panic, ona stále ešte panna.... hlavná hrdinka čo maľuje úplne nahých mužov. Asi by som povedala, že v posledných dvoch častiach sú hlavnými hrdinami psi.
Ale ak chcete, čítajte, ja asi túto autorku viac čítať nebudem, lebo je to strata času. Buď je v jej knihách hromada sexu až porna alebo kopec blbostí.

mac.martina
03.09.2015 5 z 5

na tenhle posledni dil ze serie Vevodkyne lasky jsem se tesila. Je to hezky pribeh o tom jak k sobe manzele nachazeji cestu a postupne si zacinaji duverovat i kdyz je to cesta trnita nakonec k sobe najdou cestu a prekonaji vsechny prekazky, ktere se jim postavili do cesty a vyresi sve davne spory

Ditules
31.08.2015 2 z 5

Teda ta linka s homosexuálním služebnictvem byla už i na mě moc... :D Jinak stále čtivé, ale předchozí díly mnohem lepší.