Už žádné předstírání

Už žádné předstírání https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485967/bmid_uz-zadne-predstirani-tsx-485967.jpg 4 411 60

Molly zoufale potřebuje najít spolubydlící, zatím ale stále nemá štěstí. Když už pomalu ztrácí naději, objeví se nový zájemce: mladý a přitažlivý muž Declan Tate, který ji okouzlí svým šarmem, humorem a vytrvalostí. Oba se rychle spřátelí a svěřují se jeden druhému téměř se vším – včetně svých neopětovaných milostných vztahů. Rozhodnou se předstírat rande, aby u svých vyvolených vzbudili žárlivost… Jenže když jim jejich plán začne vycházet, objeví se nové skutečnosti a jejich vztah se zkomplikuje. Najednou mají všechno, co chtěli, ale nemohou přestat myslet jeden na druhého. Co mají dělat, když se předstírané city stanou až příliš skutečnými?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Not Pretending Anymore , 2021


více info...

Přidat komentář

Ála1968
01.04.2024 5 z 5

Ach jo,to bylo fantastický.Asi jako všechny knihy od těchto dvou dam.Zase mi pěkně zabrnkaly na struny,tak už jsem dlouho nebrečela,tady jsem si to od poloviny knihy pěkně užila.Jsem nadšená a doufám, že takových příběhů bude přibývat

LenkaStr
30.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Tři výhrady:

1. Název knihy docela ironickej, vezmu-li v úvahu, že od začátku do konce všichni něco předstírají nebo zamlčují, aby prostřednictvím toho někým jiným manipulovali.

2. Nepřijde mi pravděpodobné, že by někdo dokázal dlouhodobě tak mistrně skrývat, že trpí depresemi.

3. Ta žádost o ruku by byla výrazně únosnější, kdyby skončila tím odneseným prádlem. To co následovalo byl kýč jak bič.

Ale jako celek pořád lepší průměr.


michaela5515
30.12.2023 2 z 5

Vi i Penelope jsou jedny z mých oblíbených autorek. Ale tohle nebyl můj šálek kávy. Nedokážu říct, co přesně se mi na tom nelíbilo, ale asi skoro všechno. Líbila se mi dějová linka s Molly a jejím tátou. I to, jak Declan poschovával růžové lentilky. Ale jinak nee.

Pája699
13.07.2023 4 z 5

Tahle dvojice umí určitě umí líp, o tom žádná, ale víte co? Mě to bavilo a příběh se mi líbil :-) V těchto slunečních dnech a na dovolené, to byla kniha, jak má být. Lehká romantika, u které se stačí jenom zasnít.

Jako ano, hlavní postavy mě sem tam vytáčeli svým chováním a nerozhodností, ale to prostě k tomu patří a musíme to brát s rezervou. Nemůžou si padnout kolem krku a vyznat lásku hned na desáté stránce :-D

Jsou tam určitě i úsměvné momenty. Já mám i úsměv na tváři, když píšu tento komentář a to je v příběhu i smutná část ze života .-)

Kdo nečeká náročnou četbu, tak určitě doporučuji knihu k přečtení.

Michelleee
15.06.2023 5 z 5

Sázka na jistotu. Další skvělá oddechovka od autorek u které se i zasmějete.

MAU256
16.03.2023 4 z 5

Knížka se mi líbila. Občas mě vadilo chování Molly. Super rady z gay baru, bavila jsem se. Jako vždy ve vztahu, co je komplikací - komunikace. O co je to pak jednodušší, když si to vše vyříkají. Ale nakonec to skončilo dle očekávání, tak za mě dobrý.

alzbeta2843
28.02.2023 3 z 5

Vopred sa ospravedlňujem, ale mňa táto kniha bohužiaľ veľmi nenadchla. Je v tom súhra viacerých faktorov, ale bohužiaľ ja hodnotím knihy pocitovo a práve priemerne na mňa kniha pôsobila. Určite sa nedá vytknúť výborná čitateľnosť kniha, ktorú autorky naozaj skvele vedia predviesť, ale čo sa týka príbehu, ten mi nejako nesadol. Skrátka som od autoriek čakala viac, ale knihu by som nezatracovala, ide o oddychovú knihu, ktorá sa číta veľmi ľahko a ak po tom túžite tak nebudete určite sklamaní.

adela2230
28.12.2022 4 z 5

Romantická oddechovka, jako autorky mají i lepší knihy. Ale i tak se to jako oddechovka super. Jediné co mi vadilo, bylo občas chování Molly.

lucie3944
11.12.2022 2 z 5

Bohužel, nebavilo mě to. Obvykle tyto knihy přečtu za dva tři dny, tohle mi trvalo možná 2 týdny. Nelíbil se mi překlad, ale to začíná být standardem. Příště se poučím a radši nebudu dočítat.

Janulkaxxx
09.11.2022 3 z 5

Oddechovka, která mě moc nenadchla.

Damonka12
10.10.2022 4 z 5

Miluju knihy těchto autorek a tato není výjimkou.

lucifess
21.09.2022 4 z 5

Jako obvykle jsem po osvědčené červené knihovně s nábojem erotiky sáhla na dovolenou. Přečteno velmi rychle. Kniha ničím vyloženě nevyniká. Ano, hlavní hrdina je samozřejmě naprosto dokonalý....ale na dovolené? Who cares :)

evik2710
18.09.2022 4 z 5

Tak nějak na běžný čtení oddechovka

Monka0901
30.08.2022 4 z 5

Pekny pribeh, aj ked sa dost odlisuje od ostatnych knih, ktore som o tychto autoriek citala. Dej plynul pomaly, pricom za eroticky roman, by som tuto knihu urcite nenazvala.

Anna195
26.08.2022 5 z 5

Čakala som od tejto knihy oddychovku, čo som aj dostala, ale príbeh Molly a Declana si ma získal ešte niečím iným. Na začiatku som bola prekvapená (samozrejme v dobrom), že sa autorky vydali po slow-burn linke, a keďže ja sa radím medzi milovníčky slow-burn romantiky, tak mne uľahodili.

Molly a Declan sú presne tie typy postáv, ktoré v knihách zbožňujem. Aj keď zbližovanie medzi Declanom a Molly bolo pomalé, no ja som ich spoločné chvíle užívala plnými dúškami. A hneď aj napíšem, nečakajte posteľné scény na každej strane, pretože sa ich nedočkáte, ale na čo sa určite môžete tešiť je neskutočná chémia medzi našimi postavami. Ich chémiu môžete vnímať od samého začiatku po koniec, aj keď určité veci pochopia až neskôr, ale to nevadí, pretože oni dvaja spolu boli skvelí. A inak Declan by mohol byť vysnívaný chlap pre každú ženu, pretože tie úžasné maličkosti, ktoré robil pre Molly boli veľmi krásne. No stále nechápem, čo také videli na svojich vysnívaných partneroch, pretože Julia ani Will neboli až takí dokonalí, ako ich vykresľovali. Alebo sa to zdalo iba mne ?

Objavujú sa tu aj veľmi dôležité témy, ktoré sú stále viac a viac aktuálne, a to depresia a bipolárna porucha. Tu pochopíte, že depresiami môžu trpieť aj ľudia, ktorí nosia každý deň úsmev na tvári.

Ja som si knihu užila a môžem ju len odporučiť.

Dandulka
25.08.2022 4 z 5

Zdá se mi, že se spousta motivů malinko opakuje, ale i tak byla kniha velmi čtivá. Je pravda, že mnoho erotiky zde nebylo (na nálož erotických scén jsme u autorek zvyklí, a tady se držely zpátky. Což je jen dobře), zato byl příběh hodně o emocích, což přineslo příjemné oživení.

Nermal
23.08.2022 3 z 5

Je mi líto, ale za mě zatím nejhorší kniha od této autorské dvojice. Číst se to jako vždy dalo, ale bylo to zdlouhavé. Žádnou paměťovou stopu to ve mně nezanechalo. Autorky umí psát mnohem lépe.

avalonek
23.08.2022 1 z 5

Jsem si jako na začátku říkala,joo,to bude zajímavý,ale čím víc jsem četla,tím víc jsem se nudila a pak už to bylo celkem utrpení.Omlouvám se,ale jsem ráda,že je konec.

Lee7
22.08.2022 4 z 5

Vtipná kombinace paní domácí a spíše spolubydlícího :) Příběh byl hezký, na mě trochu více drama, ale chápu proč to všechno. Bavila jsem se a na jeden večer relaxu super. Mám ráda spisovatelky a nemůžu nic vytknout.

veronika9761
21.08.2022 3 z 5

Klasika od techto autorek. Jednohubka na destive odpoledne.