Tajemství krve I.

Tajemství krve I. https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64478/tajemstvi-krve-i-64478.jpg 4 6 2

Kniha pojednává o tom, jak lze správným výběrem potravy a nápojů přispět k našemu celkovému sebezlepšení. Také se zabývá vztahy mezi chemickým složením pokrmů, jejich barvou, vůní, poměrem živlů a složením naší krve. Kromě toho se v této knize dozvíte o méně známých léčebných metodách, kterými lze působit nejen na psychiku, ale i na samouzdravující mechanismy, ukryté hluboko v našem nitru. Pro mnohé bude možná překvapující „léčení ctnostmi“. A přitom tyto metody jsou již dlouho známy a byly odedávna užívány mnoha osvícenými lékaři! K jejich porozumění je však nutné pochopit, jaký je skutečný účel naší krve a uvědomit si význam jejího správného složení a další souvislosti. ... celý text

Přidat komentář

kamibe
27.05.2021 5 z 5

Krásně duchovně laděná kniha, která může odradit mnohé čtenáře právě pro množství slov o duchu, Boží vůli, neviditelných bytostných a mnohých dalších nepředstavitelných věcech a jevech. Není divu, neboť v textu se ponejvíce odkazuje na jednu ze tří knih Abd-ru-shina, které uvádí na konci v použité literatuře. Pro toho, kdo má přečteno Poselství grálu, může být pak čtení této knihy příjemnější.
Knížku mám půjčenou z knihovny a jistě jsem ji nečetla první, neboť tu zůstaly některé podtrhané věty. To mě vždycky zajímá (co zajímalo někoho přede mnou).
Upoutalo mě, kolika různých oblastí se pan Syrový dotknul při pojednání o krvi. Ale při čtení mi to bylo naprosto pochopitelné. nejen dech, nejen živly, ale i astrologie a typy temperamentů.
Způsob psaní je trochu starosvětský, opravdu se na něj musí člověk naladit.
Mně ovšem hlavně oslovily klíčové znaky bylin a Moravské květy. Škoda, že na zadní obálce je zevnitř nalepená knihovní nálepka (zřejmě proti krádeži) a překrývá značnou část celého rostlinného kruhu.
O tom, že kniha má záběr životně filozofický, svědčí věty podobné této:
"Všechno, co nás potká, je jen následek našich minulých činů."

SPimy
02.01.2013 4 z 5

Hůře se mi knížka četla, ale přinesla řadu důležitých informací o tom, jak a proč strava (nejen) ovlivňuje to, jací jsme.