Tajemství výrobců potravin
Vít Syrový
Odkryjme tajemství výrobců potravin a podívejme se na to, jaké látky se v moderní průmyslové produkci běžně užívají. Co dnes ve skutečnosti obsahují průmyslově vyráběné potraviny?
Užitečná příručka pro zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou ( jak uvádí nadtitul útlé knížečky ). K původnímu povídání o přídavných látkách v potravinářství jsou v dalších 3 vydáních postupně přidáváné další kapitoly. V tomto, 4. tedy doplněk o dusitanech, o bio produktech, o kosmetice. Na předsádce - barevný semafor "éček". V 7.kapitole tabulky E tříděných abecedně i podle vzestupneho číslování s uvedením známky ( viz semafor).
Jelikož se jedná o seriózní publikaci , je v 6. kapitole uvedena základní použitá literatura i odkaz na internetové stránky.
Skvělá příručka pro každého,kdo chce mít kontrolu nad tím, co vloží do nákupního košíku
Štítky knihy
bioprodukty, bioprodukce alergie potraviny stravování, výživa Éčka v potravinách zdravá výživa
Autorovy další knížky
2015 | Tajemství kosmetiky |
2008 | Tajemství výrobců potravin |
2008 | Tajemství krve I. |
2016 | Jak ochraňovat čistotu duše: Nové pohledy na příčiny psychických problémů a možnosti péče o duševní zdraví |
2008 | Tajemství krve II. |
Kniha Tajemství výrobců potravin je v
Právě čtených | 2x |
Přečtených | 23x |
Doporučených | 7x |
Knihotéce | 17x |
Chystám se číst | 16x |
Chci si koupit | 9x |