Báječné nakupování o Vánocích

Báječné nakupování o Vánocích https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454344/bmid_bajecne-nakupovani-o-vanocich-ReW-454344.jpg 4 47 17

Shopaholic série

< 10. díl

Becky Brandonová, rozená Bloomwoodová, zbožňuje nejkrásnější svátky roku. Pokaždé je připravují rodiče, všude znějí koledy, máma předstírá, že koupený vánoční pudink uvařila sama, a sousedé se v příšerných svetrech zastaví na šery. Jenže letos to bude úplně jiné, protože Vánoce se vším všudy spadly na Beckyina bedra. Nakupování není nic složitého, vše lze objednat online a navíc i velmi výhodně, pokud je útrata dost vysoká. Problém je ve výběru zboží, a protože Becky chce udělat svým blízkým radost, nesáhne hned po první nabídce. K starosti o dárky přibude božíhodové menu, výzdoba domu, školní oslavy a řada dalších položek, které si odškrtává ze svého přeplněného vánočního seznamu. Jess má přislíbeného veganského krocana, Minnie touží po piknikovém košíku pro panenky, Luke naopak odmítá experimentovat, šedá teorie se však ze dne na den změní v zelený a velmi košatý strom života. Do žáru příprav přidá nakonec poslední polínko Beckyin bývalý přítel, který se nečekaně objeví v Letherby a spolu se svou drahou polovičkou projevuje podezřelý zájem o ni i o Lukea. Trochu pikantní podtext jejich setkání dostane zcela zemitou podobu a v konečném důsledku málem zboří křehkou stavbu báječných Vánoc. Ale protože mluvíme o Becky Brandonové, žádná překážka není dost vysoká, aby ji nakonec nedokázala překonat, a vy se máte na co těšit. Čeká vás vynikající vánoční román od přední autorky bestsellerů, u něhož se budete smát od začátku do konce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Christmas Shopaholic , 2019


více info...

Přidat komentář

janasim
11.01.2024 1 z 5

Jedna z mála knih, kterou jsem nedočetla. Vždy, když jsem se už začítala a říkala si, toto téma je dobrý, tak najednou střih a e-mail. Snažila jsem se, ale s Becky už raději trávit čas nebudu.

Leído
08.01.2024 5 z 5

Od autorky už jsem jednu knížku četla, takže jsem věděla, že její humor mě baví. Přesto jsem neměla velké očekávání. Téma nakupování je mi cizí, shopaholičky nechápu a s naprosto potrhlou hlavní hrdinkou jsem se ze začátku nedokázala i přes zábavné scény ztotožnit. To se v průběhu čtení změnilo a já si Becky dokonce zamilovala. Nakonec to nebyla jen parodie na nákupudychtivé paničky, ale byl to příběh, co měl hlavu a patu, u kterého jsem si kromě smíchu i nemálo pobrečela a co měl krásný závěr. Moc se mi líbil vztah Becky a Lukea. Doporučuji.


pip11
16.12.2023

Tak tohle jsem nedala a odkládám. Mentální stav a chování hlavní „hrdinky“ mi spíše než vtipné přišlo k politování, možná i k léčení.

Daenerys
23.11.2023 5 z 5

Pěkné. Místy možná až moc přitažené za vlasy, ale k Becky to zřejmě patří. Čtení jsem si užila, skvělá oddechovka pro lepší náladu.

Andynka
25.12.2022 4 z 5

Tak tahle serie je tutovka na dobrou náladu. Postavu Becky žeru, i když mě zároveň rozčiluje svoji nezodpovedností. A tady tomu nebylo jinak. Ale k téhle sérii ta ujetost a praštěnost prostě patří. A kniha u mě zabodovala o to víc, že se zabývala Vánoci . :-)

Aknel26
22.11.2021 3 z 5

Po dvou dílech odehrávajících se v Americe se vracíme zpět do staré dobré Anglie. Moc chválím téma - nakupování na Vánoce tu ještě nebylo a skýtalo velký prostor pro nezřízené nakupování, čehož se Becky samozřejmě a ve velkém chopila. Bylo to poměrně uvěřitelné, i když opět můžeme Becky závidět zřejmě nevyčerpatelné bankovní konto. Některé linky příběhu bych klidně vypustila - tu s bývalým přítelem a především s nervózní maminkou Minnieina spolužáka. Naopak se mi líbil nápad s darováním slova. Nejdřív se to jevilo jako blbost, ale nakonec to bylo velmi výstižné a dojemné.
Věřím, že se dočkáme dalšího dílu.

Ladiva
27.10.2021 4 z 5

Pre mňa to bolo ľahučké, zábavné čítanie. "Vyvetrala" som si pri ňom hlavu a dokonca som sa pri niektorých situáciach nahlas smiala a to mi v dnešných časoch (keď sa odvšadiaľ valia samé "jobovky") vyslovene dobre padlo.

kiraa
06.08.2021 2 z 5

A to jsem čekala, jak mě tahle knížka doslova vystřelí z bačkor. Houby s octem. Má oblíbená Becky Brandonová, rozená Bloomwoodová se nekonala. Ztratila se v nenávratnu. Pryč je ta potrhlá holka, která by zbourala státní rozpočet jen kvůli šátkům od Hermése. Šílená nákupčí se kterou jsem se tak neuvěřitelně bavila, se změnila v prostoduchou ženskou, stiženou asi x patologiemi a myšlenkovými pochody hodnými pacientů z Bohnic. Moc a moc přešponovaný. Měla bych se smát, jen mi to úplně s tím kyselým ksichtem nejde. Buď je to špatný anebo jsem už tý bláznivý “šopaholičce” odrostla. Přesto jsem se dokopala a doplazila do konce. Stejně jako ten chudák Meresjev :)

Nikychlupova
10.07.2021 5 z 5

O nakupování miluji číst :) Kniha opět pobavila v tom dobrem. Zábava, láska, mateřství a nakupování-zbesilé nakupování to hlavně. Jedním slovem super. Dávám pět hvězdiček.

keiko33
24.05.2021 5 z 5

Tuto seriu mam velmi rada. Vzdy si pri kazdej novej knihe oddychnem a zasmejem sa. Ako vzdy je Becky blazniva, roztrzita, dobra, laskava, vynimocna, proste osobnost. Druhu taku nenajdete. Jej pribehy su trochu scifi. Proste malo uveritelne, alebo ma Becky proste magnet na problemy. Aj ked sa snazi vsetkym pomoct, vypali to uplne inak ako cakala. Niekedy z nej mam pocit, ze je vo veku pubertiacky. Tak blaznivo sa predsa dospela vydata zena a matka spravat nemoze. Ale kazdy sme ini a aj taki blazni medzi nami ziju a aj vdaka nim je zivot veselsi. Z tychto jej blaznovstiev vypliva aj vela ponauceni. Napriklad tie darovane slova sa mi velmi pacili. Prve som si myslela, ze to bude blbost, ale ono to nakoniec bolo dojimave. V dnesnej dobe mamonarstva, je taky jednoduchy citovy dar viac, ako predrazene dary. A na to v case Vianoc zabudame, ze nieje dolezite kolko a ake drahe dary si dame, ale aby sme sa v zdravi stretli. A obzvlast v tychto tazkych casoch.

heliiinka
02.05.2021 3 z 5

Veledílo? Ne. Maximální odpočinek? Ano.
Tohle je knížka, kde postavy jsou spíš karikatury a jejich vlastnosti vyhnané do extrémů. Viz šílená šopaholička nebo nekompromisní veganka. Ale i tak to bylo milé čtení na sobotní odpoledne.

pollyanna
07.02.2021 4 z 5

Párkrát jsem se báječně zasmála, proto hvězda navíc. Je až s podivem, že ač motivace hlavní hrdinky bývají mnohdy dost pochybné, tak nakonec zazáří jako největší hvězda. To se jí ovšem daří i díky tomu, že nemusí počítat každou korunu a ze svých (po)chybných nákupů se v podstatě nikomu nezodpovídá. Je to taková pohádka o bezedné peněžence :-D.

optimistka76
31.01.2021 4 z 5

Jako vždy Becky dokáže z maličkostí udělat problém rozměrů katastrofy. Čte se dobře, bavila jsem se, ale nijak nevybočuje z řady ostatních knih o Becky.

bupilla
27.12.2020 5 z 5

Knihu som práve dočítala, takže som ju čítala aj priamo cez vianočné dni :) A bola výborná! Po rokoch som stretla Becky a Lukea a ďalšie zaujímavé a vtipné postavy z tejto série a bolo to super stretnutie plné úsmevov a občas aj hlasného smiechu :D Ak sa vám páčili predošlé knihy o Becky, ktorá miluje nakupovanie a je v mnohých smeroch naozaj mimoriadna osoba :D, tak určite siahnite aj po tejto knihe. Ja sa usmievam, som rada, že knihu mám v mojej knižnici a určite som ju nečítala naposledy :) A budem dúfať, že Sophie napíše ďalšie pokračovanie.

Manoloma
04.12.2020 5 z 5

Becky se vrátila v nejlepší formě, knížka mě zahřála u srdce - je krásně vánoční a pohodová a ten konec... :-) vřele všem doporučuji k přečtení, úžasná oddychovka, určitě se k ní vrátím.

ilovebook88
03.12.2020 5 z 5

Veselá Vianočná kniha ???? perfektná pred Vianocami. Len nechápem odkiaľ tí ľudia berú toľko peňazí na toľko nákupov ????

PetraN17
22.11.2020 5 z 5

Tady se mi to krásně spojilo, moje srdcovka a Vánoce :)
Letos stejně budeme vánoční atmosféru asi čerpat nejvíce z knížek, tak ještě že mám pár vánočních v zásobě ..

Štítky knihy

Vánoce hobby závislosti

Kniha Báječné nakupování o Vánocích je v

Přečtených50x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce76x
Chystám se číst30x
Chci si koupit16x
dalších seznamech3x