Dáma z komparzu

Dáma z komparzu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47286/dama-z-komparzu-47286.jpg 3 32 7

Sabina Hronová série

< 4. díl

Kapitánka Sabina Hronová přebírá po nemocném kolegovi rozpracovaný případ vraždy bývalé tanečnice Heleny Duškové. Pachatel ji zastřelil a pistoli nechal ležet u jejího těla. Policii se však kromě pohozené pistole nepodařilo objevit žádné další stopy a lidé z okolí Duškové buď nemají motiv, anebo mají alibi. Přesto bývalá houslistka Sabina Hronová díky zkušenostem z uměleckého prostředí a znalostem lidských povah odhalí, kdo a proč hezkou a oblíbenou komparzistku zabil... ... celý text

Přidat komentář

Anmara
21.11.2022 3 z 5

Oddychovka bez velkých akcí, která se mi vcelku dobře četla, i když při tom počtu postav a jejich propletení jsem v tom místy měla dost zmatek. Výsledkem bylo to, že si už dva dny po dočtení nevybavuji, kdo vlastně byl vrah ani jaký měl motiv.

Oli1104
09.08.2022 2 z 5

Precetla jsem behem dvou dovolenkovych dni. Kniha ve mne nezanechala vubec nic, prislo mne to strasne neuveritelne, Sabina mne byla nesympaticka. Tolik nahod jako bylo popsano v teto knize bylo to nejpodezrelejsi. Dve hvezdy a to ale s minusem :-)


Aghatte
18.10.2021 2 z 5

Další noc se Sabinou. Nějak jí nemůžu přijít na chuť, je mi všechno, jen ne sympatická. Ale asi taková postava má býti, jelikož v závěru se o ni stejně vyjádřil kolega i přítel. Kapitánka u policie je jen proto, že si honí více ego než zločince.
Celý ten případ byl k uzoufání nekonečný. Každý s každým, spousta postav, propletenců, zase samá náhoda, opět si v Praze náhodou sednou do cukrárny, kde mají schůzku rovnou 3 podezřelí... A ze všech lidí, co jsou na světě, opět zúčastnění měli vazbu na Štrasburk a mluvili francouzsky, a ti ve Štrasburku zase znali zrovna ty v Praze zapletené do vraždy.... Přečetla jsem to, ale už ani nevím, kdo to udělal a proč. Chudák zavražděná, každému - včetně čtenářů - je úplně jedno, co se s ní stalo, .
Ale zdálo si mi, že vyrábím drahé boty jako obuvník Mayer, takže stopy to ve mně zanechalo :-D

hanap
24.09.2021 3 z 5

Kapitánka Hronová vyšetřuje vraždu bývalé tanečnice, mnoho podezřelých postav podivně spolu propletených. Trochu "ukecaný" příběh.

vojteska70
14.07.2019 2 z 5

Nějak mi to přišlo nezajímavé

Majdule
25.02.2017 3 z 5

Spíš průměr, dost ukecané, samý výslech a hypotéza. Nejvíc mi ovšem vadilo, že byla oběť a vražda vlastně každému jedno včetně vyšetřovatelky. Ta to vyšetřuje jako intelektuální hru a snaží se dokázat, že na to má. A mám neodbytný pocit, že v pohádkách pro dospělé je motivace touhou po spravedlnosti nezbytnou ingrediencí.

zuzepka
13.08.2015 3 z 5

Česká detektivka bez velkých emocí.Klidné dovolenkové čtení.