Návraty domů

Návraty domů https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/326123/bmid_navraty-domu-BZJ-326123.jpg 4 95 40

Nové začátky série

1. díl

Cassie Carterová si se svými sestrami byla v dětství velmi blízká, ale jistá nešťastná událost jejich pouta zpřetrhala a Cassie hned po střední škole od rodiny utekla, jen aby se vdala za nesprávného muže a zahodila těžce vydřená studia. Její rozhodnutí zlomí jejím rodičům srdce a ještě víc proti ní sestry zatvrdí... Nyní je jí jednatřicet, od manžela odchází a touží se s rodinou usmířit, ale to není vůbec snadné. Jednoho dne jí zavolá starší sestra Karen a Cassie po své šanci ke smíru skočí. Má se však ještě ke komu vracet?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Last One Home , 2015


více info...

Přidat komentář

denča1000
03.11.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila, byl to příjemný román, pořád se něco dělo a tak se kniha těžko odkládala, ale lehce s k ní vracelo. Jen mi trošku vadila až moc vtírava Amie.

Lenča75
11.10.2023 odpad!

Nejsem náročná čtenářka, ale tak nudnou knížku jsem už dlouho nedržela v ruce.Snažila jsem se jí dát šanci, ale po 100 stránkách jsem přeskakovala stylem po jedné větě na stránce a myslím,že jsem o nic nepřišla, trochu mi to připomnělo serial typu Ulice,kde se také napojite po měsíci nesledování a vlastně o nic nepřijdete, takže asi tak.....


1casper
27.06.2022 4 z 5

Věděla jsem, že kniha je typu Harlequin, s tím jsem ji i otevírala. A mé očekávání splnila.
Příjemné, nenáročné čtení na dva večery.

Příběh Cassie a její dcery, Steva a sester Cassie se mi líbil.
Žádná hloubka, prostě červená knihovna.
V knihovně si ji nechám, až budu mít náladu na něco rychlého, nenáročného, tak se k ní vrátím.

Hakl54
04.06.2021 3 z 5

Pokud neočekáváte hluboké myšlenky, strhující příběh a napětí, ale naopak předvídatelný děj a nenáročné čtení, uvařte si kafíčko a čtěte.

tess.de.veles
26.03.2021 odpad!

Tak tuhle jsem po padesáti stránkách vzdala....Nevím, jestli je chyba v překladu nebo nekde jinde...ALE tohle fakt nešlo....:-(

iiiccc
25.11.2020 2 z 5

Klišé a nuda. Cassie sledujeme totiž až v době, kdy se dostane ze špatného období a začne se jí postupně dařit zkvalitňovat svůj život. Nové bydlení, úžasná dospívající dcera, chápavý a dokonalý přítel, spolehlivé kamarádky a rodina toužící dát se znovu dohromady. Všichni vlastně jen trpělivě čekají, až na to všechno bude Cassie připravená a jemně kolem toho trpícího chuďátka našlapují. Jediný zvrat tvoří její pád ze žebříku, při kterém si pohmoždí rameno nebo co, ale do týdne je zase fit. Nic pro mě.

LucieVero
19.10.2020 5 z 5

Krásná kniha,moc mě bavila

Peti
25.08.2020

Knihu jsem si vybrala v knihovně ze sektoru doporučené knihy. Příběh mi přišel jednoduchý až příliš, knihu jsem stěží dočetla, jak moc mě nebavila.

Mychaela
23.07.2020 3 z 5

Pohádka pro dospělé.
Romanťárny mám ráda, ale tahle na mě byla až moc předvídatelná a prvoplánová...

Fixa08
19.05.2020 5 z 5

Odpočinková kniha na dnešní krásné odpoledne. Knihu jsem si užila, příjemné čtení.

Bebe2004
11.05.2020 4 z 5

Kniha mě bavila, hlavní hrdinku jsem si oblíbila a její sestry jsem neměla ráda.

Martinaa24
08.01.2020 4 z 5

Skvělá odpočinková knížka, velice čtivá a hlavní postava Cassie je velmi sympatická. Moc se mi líbila

KatkaHutyrová
16.07.2019 4 z 5

Velice pěkný a čtivý román pro ženy. Odpočinková knížka, která je svým způsobem sice do značné míry předvídatelná, ale přesto nezklame.
Je to moc hezky napsané, a ten, kdo umí číst mezi řádky, v knížce najde spoustu hezkých myšlenek a životních mouder.
Doporučuji spíše nenáročným čtenářkám a ženám, které si potřebují takříkajíc vyčistit hlavu...

Janík511
18.03.2019

První kniha od této autorky a zajímavá odpočinková četba, když si potřebujete vyčistit hlavu a přečíst si něho opravdu příjemného.

polly43
22.12.2018 4 z 5

Bylo to mé seznámení s autorkou a určitě se k její tvorbě ještě vrátím.

Pavlaj
01.11.2018 3 z 5

Schematické, předvídatelné, čekala jsem o hodně víc. Zajímavý je vhled do pocitů týrané ženy a taky do toho, jak se v Americe žije sociálně slabším vrstvám. Jinak úplně nezajímavá a nenáročná tuctovka. Nejlepší na knížce je rozhodně obálka.

cukrovka
21.10.2018 5 z 5

Hodně čtivá knížka. Autorka nám ukazuje ženu, která byla schopna odejít od násilnického manžela a dokázala začít znovu od začátku i bez podpory rodiny. Cassie vyzrála v silnou ženu, která dokázala najít cestu zpět ke svým sestrám i oddat se opět lásce.

knihovnička007
25.07.2018 4 z 5

Příjemná nenáročná pohádka o Popelce, která se snaží dát si svůj život do pořádku. Na jednu stranu chápu, že sestry Cassie nedůvěřovaly, na druhou stranu mi jí bylo strašně líto-všichni se k ní otočili zády a ona si vše musela vybojovat sama.
Spíš než Aimee mne naštvaly kamarádky, které ji nutily do něčeho, co ona nechtěla a vůbec ji neposlouchaly :(
Kniha se četla dobře, příběh odsýpal... Pohodové letní čtení.

bookcase
20.06.2018 4 z 5

Nenáročné, předvídatelné (jednu věc jsem uhádla hned), ale na oddech dobré. Amiee mi na nervy lezla taky, ale neskutečně. Tak vlezlé děcko aby jeden pohledal. Téma domácího násilí dobré, zasloužilo by si rozvést trochu víc.

Anna 13
29.05.2018 4 z 5

Tato knížka se mi hned od začátku četla báječně. Líbil se mi vypravěčský styl i nenáročný příběh tří sester, které si k sobě po letech hledají cestu.
Důležité téma, kterému se autorka věnuje je určitě domácí násilí. Vnímá spíš, ale psychiku ženy, která se ze spárů násilnického manžela vymanila. Myslím, že se jí to povedlo zpracovat velmi dobře.

Spoilery!
Vadily mi tři skutečnosti.
1) Natahovaný konec. Ubrala bych asi tak třicet stránek, jelikož se to vše vleklo moc dlouho a nic moc důležitého se nedělo.
2) Postava Amiee. Neskutečně otravná bytůstka, která byla vždycky tam, kde se nehodila. Fakt ji nemám ráda.
3) Okatost, která předurčuje celý děj. Jako já fakt nevím, jak vy, ale já z prvního rozhovoru Nichole a Jakea poznala, že jí je nevěrný. A rozuzlení bylo na posledních stránkách. Takže ta předvídatelnost děje, která sečtělému člověku nemůže uniknout, mi vadila.

Jinak je příběh o veskrze silné ženě, která si své publikum zaslouží. I když je fiktivní. A vůbec všechna témata jsou čtivá a myslím, že se do příběhu rychle ponoříte a skoro se všemi hrdiny si budete rozumět. :)
Je to odpočinkové čtení pro ženy, které mají zrovna chuť na něco nenáročného.