Adventinky I : Šampion / Splněná věštba / Vánoce na ranči

Adventinky I : Šampion / Splněná věštba / Vánoce na ranči https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152301/bmid_adventinky-i-vanocni-romance-i90-152301.jpg 4 59 8

Šampion / Linda Howardová -- Splněná věštba / Debbie Macomberová -- Vánoce na ranči / Linda Turnerová Autor: Howard, Linda Kniha: Šampion Maris Mackenzieová je renomovanou cvičitelkou koní, kvůli kterým vůbec nemá čas ani potřebu se scházet s muži. Jaké je potom její překvapení, když se jednoho dne probudí a zjistí, že vedle ní leží úplně cizí muž! Autor: Macomber, Debbie Kniha: Splněná věštba Věštkyně Carrii předpoví, že už brzy potká muže svých snů. Carrií její věštbě nepřikládá žádný význam. Když se však do domu přistěhuje Philip Lark se svou dcerou, osud se rychle naplňuje….. Autor: Turner, Linda Kniha: Vánoce na ranči Před deseti lety Waytt Cillu zradil a zlomil ji srdce a ona přísahala, že podruhé se oklamat nedá. Pak ale Waytta o Vánocích znovu potká a zjistí, že láska je silnější než hlas rozumu!... celý text

Přidat komentář

LilluLong
19.09.2022 5 z 5

Šampión je 4 časť série rodina MacKenzie ktorú hodnotím 4* i ked mam hodnotiť celu sériu dokopy za mna ma 5*

Kudík
31.01.2021 4 z 5

Díky uživatelce "moudivlacek" jsem objevila díl s Maris Mackenzieovou v části "Šampion". Trošku mě zklamalo, jak byl krátký, ale kdo mě nejvíc bavil byla opět Nicky. Ta myslím vynahradí nerovnováhu v pohlaví vnoučat 100násobně. :) Maris jsem měla ráda i z ostatních dílů, hlavně v rámci vztahu s bratry, a to hlavně s Chancem. Alexe člověk ani nepoznal, ale on poznal to nebezpečí, když má někdo 5 starších bratrů. :)
Části "Splněná věštba" a "Vánoce na ranči" jsou takové jednohubky, pro mě, od neznámých autorek. Pravdou je, že jsem to jako celek četla jen díky Lindě, ale tyto příběhy také nepatří k nejhorším, jen je vše dost rychlé.


Ydisara
05.06.2018 2 z 5

Splněná věštba - konec useknutý, ale hlavně, že je tam svatba. Za mě ↓↓↓
Šampion - všechno bylo moc uspěchané, ale úvodní scéna v posteli ↑

PomněnkaPrvní
30.04.2015

Četla jsem jen harlekynku Šampion od Lindy Howard jakožto 4. díl série. Pro mě nejslabší díl, všechno moc rychlé. Zachránil to ten konec, když se Mac seznamoval s Marisinou rodinou. A samozřejmě postava malé Nicky a její svatební extempore, super!

zoja
18.11.2013 4 z 5

Strhávám jednu hvězdičku za rychlý vývoj událostí, i když ve stostránkovém příběhu to asi jinak nešlo. Jinak klasická Linda se vším všudy :-).

Evaevelína
11.11.2013 3 z 5

začátek se rozjížděl a pak nastala brzda...Povídka vypráví o třináctileté dceři Mackenzie, která se trapně snaží dávat svého otce se sousedkou dohromady.Na harlequinku je to bída.Příběh od L.Howard je suprový.

Maki 1
19.10.2013 5 z 5

Moc hezký příběh s detektivní zápletkou, napsaný s nadhledem a pochopením, kořeněný specifickým humorem. Linda Howard opět nezklamala. Když je člověku ouvej, je to lék. Ke konci jsem se smála nahlas!

mac.martina
18.09.2013 5 z 5

moc pekny pribeh ke konci kdyz se Maris a Mac setkali s rodinou tak jsem se dost nasmala, hezky napsana knizka ale nejlepsi postava byla mala Nicky :-)

Štítky knihy

Vánoce harlekýnky

Část díla

Autoři knihy

Linda S. Howington
americká, 1950
Linda Turner
americká
Debbie Macomber
americká, 1948

Kniha Adventinky I : Šampion / Splněná věštba / Vánoce na ranči je v

Přečtených92x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce56x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x