Láska online

Láska online https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427671/bmid_laska-online-11Y-427671.jpg 4 669 140

Poznali jsme se na tom nejméně pravděpodobném místě. Začalo to docela nevinně. Pro ni jsem byl „BůhFilmu“ a ji jsem znal jako „Montanu“, což samozřejmě nejsou naše skutečná jména, jen virtuální přezdívky, za něž se schováváme. Večer se přihlásit a povídat si s ní mi pomáhalo před vším utéct – jen u ní jsem našel klid. Brzy jsem zjistil, že se ve skutečnosti jmenuje Eden. Uhranula mě od první chvíle, kdy jsme se přes internet spojili. Vypěstoval jsem si na ní závislost. O svých skutečných životech jsme toho navzájem moc nevěděli… a ona na tom nechtěla nic měnit. Anonymita však naši vzájemnou a nezastavitelnou přitažlivost nijak neoslabila. Spíš naopak. Díky ní jsme se tomu druhému otevřeli tak, jak bychom to možná za jiných okolností nedokázali. Eden byla vtipná, inteligentní, nádherná – vše, co jsem od ženy chtěl. Nemohl jsem ji však mít. Smířil jsem se s tím, že mezi námi zůstane vše při starém – dokud jsem nenarazil na informaci, která mě dovedla až k ní. Chopil jsem se šance. A právě tady náš příběh začíná.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love online , 2019


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
09.04.2024 3 z 5

Musím konstatovat, že jsem dlouhodobě úplně mimo, pokud jde u knih o očekávání. Od tohohle jsem nečekala nic moc, takže jsem nakonec docela příjemně překvapená. Příběh sám o sobě by mě asi tolik neuchvátil, jak už to někteří zmínili dříve, je to tak americký, až to bolí. Potěšilo mě, že za Edeninou motivací, proč se živila, čím se živila, nebylo nějaké ultradrama, ale prostá potřeba nějak se protlouct, díky čemuž to bylo mnohem uvěřitelnější než cokoli, co si moje paranoidní mysl dokázala vykonstruovat. Plus celou tu story za mě posouvá na další level Ollieho linka. Což bude trochu i mnou, mám pro tyhle nějakým způsobem znevýhodněné hrdiny zkrátka slabost. A Ollie je miláček a to jak školil Rydera mě dostávalo.

HH77
28.02.2024 4 z 5

Ke knize jsem se dostala jen díky výzvě, a byla jsem mile překvapená. Pribeh byl sice dost jednoduchý, žádné extra napětí zde nebylo, ale velmi ctivy a dá se říct, že krásný. Jako oddechové čtení naprosto super.


biki
16.02.2024 3 z 5

Nebylo to tak úplně špatné. Sice jen taková pohádka pro dospělé s několika vážnějšími motivy, která se ale dobře četla. Sympatičtí hlavní hrdinové - Eden, která by pro svého bratra udělala i nemožné, a Ryder jako sice bohatý chlápek, jemuž se ale problémy také nevyhýbají. A ještě poznámka k jednomu komentáři níže - rozhodně to nebyl jen znuděný floutek, ale opora svého otce v jejich rozsáhlém podnikání.

Niki.N
03.12.2023

Příběh se mi velmi líbil jak s pohledu Eden kdy to neměla vůbec snadné jak svůj život tak i jejího bratra. Na druhou stranu Ryder jako bohatý muž který má všechno na co si vzpomene se seznámí s dívkou z takovou profesí.

JaSl
08.11.2023

Mě se to celkově dost líbilo. Nebyla to žádná hitparáda co se týče samotného příběhu ale byl zajímavý a hlavně čtivý. Určitě to doporučuji přečíst jako oddychové čtení.

Karin94
12.08.2023 4 z 5

Eden je chudobná žena, ktorá si zarába na živobytie, ako len vie.
Ryder, alebo takzvaný Boh filmu, ako sa nazýva na internete, je naopak bohatý a totálne sexy.

Krásna kniha plná romantiky a erotiky. Vidieť, že autorka má skvelý štýl písania. V knihe neexistovali žiadne hluché miesta, či niečo nevysvetlené. Všetko písala k veci, čo mne osobne veľmi sadlo.

Okrem teda hore spomínaných žánrov tu spisovateľka spomenula aj dosť dojímavé témy, pri ktorých budete mať určite slzy v očiach.

Mimochodom, autorka sem zakomponovala istú tému, ktorú spomínať kvôli spoilerom nebudem, no bolo to hlavnou témou knihy a extrémne mi to tam vadilo, keďže sa to vôbec nehodilo k tomu nádhernemu príbehu. A to je aj dôvod, prečo nemôžem dať plný počet hviezdičiek.

Aj keď je dosť predvídateľná, knihu určite odporúčam hlavne preto, že to nie je žiadne náročné čítanie.

aydam
06.08.2023

Nedočteno. Nechci se zdržovat osmadvacetiletým floutkem, který je znuděný životem a lituje se. Hádám, že se v průběhu příběhu napraví, jak už to tak bývá, ale já to přesto vzdávám.

"Skončil jsem v Ainsleyině bytě a ze vzteku jsem si s ní zaš*kal, zatímco jsem si představoval, že je to Mallory. Jsem ubožák."

Ms.Floyd
20.07.2023 3 z 5

Nemastné neslané od hlavních hrdinů až po příběh samotný včetně konce. Jak psala sssimkova, Amerika jak vyšitá.

sssimkova
28.03.2023 2 z 5

Taková milá a jednoduchá kniha. Možná trochu moc "amerika story" na naše české poměry, ale já se bavila. Opět se tu otevírá téma zdravotních handicapů, což je vždycky úžasný, když to nějaký autor otevře. Taková nenáročná story, za víkend hotovo.

Miriam
20.03.2023 5 z 5

Já jsem si tuhle knížku moc užila. Je to milá slaďárna bez hluchých míst, přesně taková jakou mám ráda.

MAU256
04.03.2023 4 z 5

Další krásně čtivá romantická knížka. Že zde bylo spousty věcí, které by se určitě v životě nestaly? No proč ne, vždyť o tom přece romantické knížky jsou nebo ne? Eden to v životě neměla jednoduché, získat peníze, aby se mohla starat nejen o sebe ale i o Ollieho, potřebovala viděla víc peněz než měla ve své práci, proto dělala to, co musela. A shodou náhod se jednoho dne Ryder na její stránku přihlásil. Ani on to v životě neměl jednoduché. Ona ho však učarovala, akorát to mělo skončit pouze v internetové rovině. Jenže on to tak nenechal.

janka2000
07.11.2022 3 z 5

Taky jste se někdy zamilovali do vaší camgirl (holky z onlyfans)? Protože pokud ne, tak tenhle příběh vám ukáže, jak blbý to je. Ale je to přeci romantický příběh, takže musí mít dobrý konec. Bohužel my obyčejní smrtelníci nemáme bohatou rodinu, abychom mohli za láskou letět soukromým tryskáčem...

Monni
01.11.2022 3 z 5

Taková klasická romantická oddechovka, která nenadchne ani neurazí. Občas jsou ovšem takové oddechové knihy, u kterých se nemusí přemýšlet potřeba. Líbilo se mi seznámení Ridera a Eden a krátké kapitoly z pohledu obou dvou.

lucifess
21.09.2022 2 z 5

Tak tohle bylo asi zatím nejslabší, co jsem od autorky četla. Tolik extrémních nesmyslů, náhod, blbostí pohromadě už jsem dlouho neviděla. Samozřejmě do plusu zůstává, že se autorka čte sama, její styl psaní mi velmi sedí. Jen tento příběh na mě už byl trošku fakt moc mimo jakoukoliv realitu.

Michelleee
12.09.2022 3 z 5

Dávám *** , protože se mi některé knihy líbily více. Příběh zajímavý a čtivý. Netradiční seznámení Eden a Rydera. Hezká oddechovka a Ollie je prostě zlatíčko.

Iva B.
03.05.2022 3 z 5

Oddychovka, která neurazí ani nenadchne. Určitě jsem od autorky četla i lepší. Četla jsem jako eknihu a aspoň jsem ušetřila a vím, že do knihovny ji nepotřebuju.

Maky1505
12.04.2022 5 z 5

Nádherný příběh, možná nereálný ale skvěle promyšleně napsané za mě wau až se mi chtělo brečet.

zelena_zabicka
03.04.2022 3 z 5

a já si to užila :-) Dostala jsem přesně to, na co jsem v daný okamžik měla náladu: romantiku podbarvenou sexem a erotikou, originální i když jednoduchý a vcelku předvídatelný děj... Dobrá oddychovka ;-)

Mondaika
10.12.2021 3 z 5

Krásná, moderní, čtivá pohádka pro dospělé. Rychlá oddechovka. Po nastěhování k sobě už to nebylo ono.
Nějaké moudra si tam člověk najde, když bude chtít....
Viz. Kniha
Žádné maličkosti nejsou bezvýznamné.... To nejcennější se v životě nedá koupit....

moudivlacek
04.12.2021 3 z 5

Kdo jsme, abychom říkali, že se tohle nemůže nikdy stát, sama od známých znám dost kuriozit setkání i vztahů, ale říkám si, že i tohle by byla velká výjimka. Každopádně od knihy jsem očekávala pobavení, odreagování. A to jsem dostala.
A nejen to. Je tu i hloubka skutečných citů, je tu prozření, co vás udělá v životě šťastnými - zda majetek nebo hluboká láska, slepý chlapec Ollie díky svému handicapu má zas pozoruhodně inteligentní názory a hluboké vnímání citů. Takže - já jsem spokojená, zasmála jsem se i zaplakala - prostě červená knihovna.