Jóga pro hubnutí a očistu

Jóga pro hubnutí a očistu https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485385/bmid_joga-pro-hubnuti-a-ocistu-7RV-485385.jpg 4 10 3

Jak ve spleti nefunkčních diet a očist najít cestu, která skutečně vede ke štíhlému a zdravému tělu? Zkušená lektorka jógy a jógové terapie Zuzana Klingrová připravila srozumitelný návod pro každého, kdo chce definitivně zhubnout a získat tělesnou i duševní rovnováhu. Očistěte svůj organismus a dostaňte se na ideální váhu podle jógy a ájurvédy – od vhodné stravy přes jógové pozice, dechová cvičení i meditaci až po ájurvédské recepty na vaření pro každý den.... celý text

Sport Zdraví
Vydáno: , CPress
více info...

Přidat komentář

Nuny
07.07.2023 5 z 5

Tahle kniha leckomu změní život. Já se snažím jógu žít a se Zuzkou cvičím denně, ale tohle je zcela jiný pohled na věc.
Teprve až pochopíte vše, co je v této knize napsané, pak i začnete praktikovat. Moje rada zní: "Nenechte se řídit egem a dělejte vše s láskou sami k sobě a ke svému okolí. Teprve pak můžete být takoví, jací chcete být. "
Pak se totiž najednou stane, že hubnutí jde ruku v ruce se zdravím a vy si ani nevšimnete, co všechno se kolem vás a ve vás mění.
Doporučuji hlavně pro ty, kteří se zajímají nejen o povrchní a nefunkční diety, kterých je všude plno, ale hlavně o sami sebe. Chtějí zjistit, jak nejen zhubnout a pročistit své tělo, ale hlavně pročistit svou mysl.

cubeice
06.07.2023 4 z 5

Opět krásně připravená kniha, měl bych jen lehkou výhradu k názvu (tedy třetímu slovu v něm), i když jej zároveň i chápu, vzhledem k tomu, že díky němu možná o něco více lidí najde cestu k vyrovnanému životu.


jadwiga
03.01.2022 5 z 5

Nedávno se mi do rukou dostala kniha, která by mohla potěšit nejedno jogínské srdce. Jedná se o novou knihu Zuzky Klingrové, naší velmi známé cvičitelky jógy. V knize najdete část zabývající se ajurvédou, můžete si udělat nejeden test např. svého tělesného typu, dále má krásně a jasně popsané jednotlivé ásány z různých sestav, které jsou doplněné názornými obrázky a v neposlední řadě v knize najdete i recept na nějaký ten očistný čaj nebo jednoduché jídlo. Kniha je velice krásná, a to nejen pro potěchu oka, ale i duše.

Autorovy další knížky

2019  85%Jóga po celý rok
2020  98%Jóga proti úzkosti a strachu
2021  88%Jóga pro hubnutí a očistu
2023  87%Ájurvéda & jóga pro ženy

Kniha Jóga pro hubnutí a očistu je v

Přečtených13x
Knihotéce11x
Chystám se číst5x
Chci si koupit7x