Horká zima

Horká zima https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129722/bmid_horka-zima-aZA-129722.jpg 4 11 2

Glory Parsonsová se po osmi letech vrací do rodného města, z něhož musela odjet a opustit svou první lásku. A Jesse Bainbridge se nikdy nedozvěděl, jak bolestnou cenu musela zaplatit za jejich násilný rozchod – natož o dítěti narozeném z jejich vášnivého vztahu. Jesse kdysi po Glory toužil celou svou duší – dokud od něj neodešla. Nyní se však vrací s překvapujícími zprávami, které změní jeho život navždy. Může však věřit ženě, která jej zradila – jediné ženě, kterou kdy miloval?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Glory, Glory , 1990


více info...

Přidat komentář

účetní
15.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Moc pěkná harlequinka, dobře se to četlo, hlavní hrdinka se mi moc líbila, u Jessiho mně štvalo, jak uvažoval, z devítiletého adoptovaného dítěte se stane sirotek, oba praví rodiče žijí a své dítě milují, holčička touží po mámě a on posílá Glory pryč, ať se od ní drží dál ?!? No naštěstí se mu samozřejmě v hlavě rozsvítilo, ale musel se napřed dozvědět, jak vše přesně bylo, děda byl pěkný hajzlík, ale ho samozřejmě nenapadlo, že za tím mohlo být více.

PomněnkaPrvní
21.02.2014

Glory, Glory, aleluja ... Až na konci knížky mi došlo, že je to vlastně začátek písničky :o) Byl to hezký příběh, napsaný poutavě, místy dost smutný, slzám se místy nešlo ubránit. Dokážu pochopit, proč se Glory nevrátila, když její bratr zemřel (čímž riziko pominulo), ale nedokážu pochopit, proč se stále nechala Glory od Jesse osočovat, že vzala peníze a utekla, místo aby řekla pravdu. Chápu, autorka s tím chtěla vyrukovat až na konci příběhu, ale měla to propracovat líp.