Důkazy o návštěvě mimozemšťanů

Důkazy o návštěvě mimozemšťanů https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436466/dukazy-o-navsteve-mimozemstanuEuKCQ-Fms-.jpg 4 16 3

V roce 2017 přinesla média informaci, že v blízkosti peruánské Nazcy byla nalezena několik tisíc let stará mumie podobná člověku, avšak s nezvykle protáhlou lebkou, se třemi prsty na rukách a třemi prsty na chodidlech. Této bytosti byla za jejího života v blízkosti krčních obratlů implantována metalická destička. Vědci z univezit v Coloredu, New Yorku a Petrohradu, forenzního ústavu v Mexiko-City a další výzkumníci potvrdili, že se nejedná o bytost z naší planety. Propagátor návštěvy mimozemšťanů na Zemi v předhistorické době, Erich von Däniken, se rázem ocitl ve Watkinsově seznamu stovky spirituálně nejvlivnějších lidí planety na dvanáctém místě (za papežem Františkem, tibetským dalajlamou a dalšími devíti světově proslulými osobnostmi). Erich von Däniken seznamuje v této knize čtenáře s výsledky zkoumání mimozemské bytosti s dopomocí četných fotografií i dalších mimořádně zajímavých okolností.... celý text

Literatura světová Historie Záhady
Vydáno: , Dialog
Originální název:

Neue Erkenntnisse , 2018


více info...

Přidat komentář

Allla9
03.12.2021 5 z 5

Zabrousila jsem v četbě na pro mě téměř neznámý druh literatury. Pan spisovatel je hodně zcestovalý, navštívil mnoho zajímavých a tajuplných míst. Narazil na mnoho záhadných věcí. O některé se s námi v této knize podělil.

Terva
15.07.2021 5 z 5

„Tohle přece nejsou pozemšťané,
to jsou mimozemšťané.
Narození tady
na naší planetě.“
(Pablo Escobara)

Vzhledem k tomu, že věřím – jak na „Bohy“, tak na mimozemšťany, nenechal jsem si tuto, zatím poslední, knihu Erika Antóna Paula von Dänikena ujít. Musel jsem prostě porušit jedenácté přikázání: NEPŘEČTEŠ! Tento spisovatel mě doprovází skoro celým životem. Jeho první knihu „Vzpomínky na budoucnost“ jsem četl už někdy v roce 1985 a od té doby věřím. Věřím, že tam někde ve Vesmíru je pravda. A že bůh je metalista, cestovatel, tak trochu lhář, mentalista a hlavně mimozemšťan. Tedy, jeden z těch mnoha Bohů - mimozemšťanů, co naši planetu Earth navštívili.

Citát: Proč by vlastně měly lebky mimozemšťanů obsahovat vůbec nějakou DNA? Třeba jsou ET úplně jiní než mi. Možná vypadají jako létající sloni (ODKAZ NA ZAJÍMAVOSTI U TÉTO KNIHY) nebo keře schopné pohybu.

Navíc mistra astroarcheologa obdivuju. Ten člověk navštívil tolik zemí na naší planetě, že u některých jsem ani netušil, že existují a u několika dalších i pochyboval, zda jsou vůbec ještě v naší sluneční soustavě. Vím a tuším, že některé jeho dobrodružství jsou „vyšperkované“ pro knižní podání, ale ten tvrdý základ tam prostě je a věřím mu. Navíc, mnoho svých důkazů o jiných mimozemských civilizacích na naší Zemi má zdokumentováno a jeho tvrzení doprovází velká spousta fotografií, o kterých se rozhodně nedá pochybovat.

Malá ochutnávka:
...vše navíc komplikuje skutečnost, že neexistuje jednotně stanovený počátek letopočtu. Pro porovnání: My křesťané jej počítáme od narození Krista, staří Římané ho vedli „od založení města“, tedy podle křesťanského kalendáře od roku 753 př. n. l., Mayové ve Střední Americe určili jeho počátek podle příchodu bohů z vesmíru v roce 3114 př. n. l., židovský kalendář začíná rokem 3761 př. n. l., kdy Hospodin podle židovské víry stvořil svět. Nikdo ale neví, od kterého roku se odvíjí historický kalendář starých Egypťanů.

Ne jinak je tomu i v této knize. Poutavě podaná dobrodružství, logicky vysvětlené důkazy a vše je to podpořeno souborem fotografií. Jenže skoro všechny důkazy jsou časově neurčitelné a nebo, což je horší, když už jsou určené do hluboké minulosti, jsou výsledky samotnými vědci zpochybňovány. Všichni se něčeho bojí. Opět se tu pan Däniken setkává se spoustou lidí z celého světa, probírá s nimi své názory a mnohdy z nich i zajímavé postřehy dostane.

Citát: Podle propočtů NASA existuje jenom v naší galaxii zhruba 4,5 miliardy planet podobných Zemi.

Opět jsem se dozvěděl spousty nových informací. Zároveň si tu čtenář osvěží již známé a dávno napsané údaje a také jsem se dostal k dalším zajímavým osobnostem, které se zajímají o stejný problém a tím je bůh-momizemšťan. Jednou takovou osobou je Immanuel Velikovský:

https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/immanuel-velikovsky-18625

Díky Eriku von Dänikenovi jsem zjistil, že tento pan Velikovský napsal zajímavou knihu. Jmenuje se „Světy v kolizi“. Už jsem si jí dokonce sehnal a k tomu jsem přidal i druhou spisovatelovu knihu „Ztráta paměti lidstva“.

Citát: Je logičtější předpokládat, že ten materiál spadl z nebe (dr. Spencer)

A to není vše. Zjistil jsem, co to je Raëliánské hnutí, které hlásá, že „Vesmír není stvořený Bohem, nýbrž je vědeckou konstrukcí mimozemšťanů“. Také jsem navštívil internetové televizní vysílání společnosti Gaia-TV. A další.... Ale to bych tu musel vypsat celý seznam. Kdo pana Dänikena čte pravidelně ví, že tento „Muž“ čerpá z nepřeberné studnice informací, knih, mýtů a dalších pramenů. Někdy je dobré se vydat po jeho stopách. Za tuto knihu dávám pět mimozemských Hetešovo žlutých motýlků
( Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ )

Citát: V závislosti na stupni vývoje skončila doba kamenná na některých místech před 7 000 lety, na jiných ale teprve před 4 000 lety. A v amazonském pralese, v oblasti horního toku Amazonky, žijí lidé na úrovni doby kamenné dodnes.

ZAJÍMAVOST:
V této knize Erich von Däniken vyslovil, mimo jiné, možnost, že by mimozemšťané také mohli vypadat jako létající sloni:
(https://groot.rajce.idnes.cz/Prazska_graffiti/1318801632)


Kulhajs
13.05.2020 4 z 5

Po delší době jedna skvělá knížka od starého klasika. Protažené lebky, pyramidy, podzemní úkryty a mumie mimozemšťanů od Nazky z Gaia TV. Něco starší informace doplněné o nejnovější poznatky, některé nové informace a to vše zabalené do jedné, a možná i nejlogičtější teorie katastrofy, která pak skončila potopou. Zdálo se mi, že autor, trošku nenápadně opustil teorii, že lidé se museli schovávat před útoky "bohů-mimozemšťanů" do podzemí, což mu dříve vycházelo jako jediné možné vysvětlení, zejména v souvislosti s podzemními městy v Turecku, a teorie kosmické katastrofy mu i lépe zapadá do sebe s posledními poznatky a starými pověstmi a nálezy. A na mumie se podívám na YT. Každopádně, četlo se to skvěle, pár hezkých fotek v knížce je, škoda jen 164 stránek.

Kniha Důkazy o návštěvě mimozemšťanů je v

Právě čtených2x
Přečtených17x
Doporučených1x
Knihotéce15x
Chystám se číst13x
Chci si koupit5x