Rychle a nespoutaně

Rychle a nespoutaně https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280243/rychle-a-nespoutane-FV8-280243.jpg 4 370 62

Driven série

< 3. díl

Kolem Rylee a Coltona se všechno hroutí a jejich vztah je podroben několika těžkým zkouškám. Najdou v sobě sílu bojovat o to jediné, bez čeho nedokážou žít – jeden o druhého? V posledním díle milostné série Kristy Brombergová plnými hrstmi dávkuje sex, vášeň i napětí. Třetí díl začíná dramatickými okamžiky Coltonovy havárie na závodní dráze. A i když Colton jako zázrakem přežije, Rylee se obává následků, jež by se mohly promítnout na jejich křehkém vztahu, který tak dlouho pracně slepovali. Coltonova zranění jsou vážná, ale daleko větší muka se odehrávají v jeho duši. Rylee tak s hrůzou sleduje jeho boj s démony minulosti. Když už se zdá, že jejich vztah přeci jen dojde naplnění, osud znovu zasáhne nečekanou silou. Příběh Coltona a Rylee nabere dramatický spád a stává se přímo thrillerem, ve kterém jde doslova o život. A právě v takových vypjatých okamžicích, kdy si člověk sáhne až na dno a skutečně pozná sám sebe, se nezkrotný bouřlivák Colton a nesmírně obětavá Rylee musí rozhodnout, co dál.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Crashed , 2014


více info...

Přidat komentář

LenkaVes
12.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Tato série byla celkem čtivá a v některých momentech opravdu napínavá. Ale bylo to takové strašně rychlé, tolik drama během vcelku krátké chvíle...až nereálné. Takže pokud nad tím mávneme rukou a chceme si to užít, proč ne. Co mi vadilo, že ona = spasitelka světa a snad i masochistka (co všechno byla ochotná snášet ve vztahu) a on = mohl prakticky všechno a na vše měl omluvu (trauma z dětství).

moma08
10.08.2022 4 z 5

Jsem ráda, že jsem se s touhle sérii setkala a mohla si jí přečíst.
Tenhle díl byl taky hodně čtivý a s hlavními hrdiny jsme si tedy užili až až dramat, ale konec byl fajn a jsem ráda za ně, že to takhle dopadlo.
A obálka, tak ta je!!
Jen mě mrzí, že se u nás nepřeložil i zbytek knih.
No a k tomu jsem se dozvěděla, že je podle toho natočen seriál, tak to může být zajímavé na zkouknutí.
Dám 4,5⭐️


anna7852
22.06.2022 5 z 5

Wauu,tak tahle série byla úžasná. Silný příběh obou hlavních hrdinů.
Zase jsem sáhla pro me po nové autorce a jako paráda. Škoda že nejsou další knihy od ní :(

Kristy.Seb
07.06.2022 4 z 5

Někdy to, co považujeme za dokonale, může být jen obal, ve kterém se skrývá zboží, které je poškozené, které už nejde opravit.


Trpět znamená cítit a cítit znamená žít.

V životě nejde o to, jak přežít bouří, ale jak tančit v dešti.

Když člověk trpí, tak alespoň něco cítí.

Milé zakončení příběhu, i slza na konci ukápla.

Ren95
15.12.2021 5 z 5

Závěrečný a nejkrásnější díl! Už teď se těším, až se k této sérii vrátím v budoucnu!

Ralemo
08.12.2021 5 z 5

(SPOILER) Tak za poslední dobu asi nejlepší série knížek. Vyvrcholení v podobě třetího dílu mělo opět vše, drama, možná ztráta paměti, zápletka v podobě dítěte s Twayne a nakonec skončilo vše, tak jak mělo. Knížka je hodně emotivní, ze začátku jsem měla slzy na krajíčku. Určitě stojí za přečtení a já se k těmto knihám určitě ještě jednou vrátím :)

KlosKa
25.08.2021 5 z 5

Krásná a pro mě osobně velice emotivně náročná série. Ano, bylo to v určitých chvílích asi trošku natahované, ale asi mi to ani nevadilo. Doporučuji (i seriál).

ciniminisek
01.05.2021 2 z 5

Děj je plný nesmyslného sexu v ještě nesmyslnějších chvílích, věčně se opakujících scén i textu. Slz, o Bože! Tolik slz prolitých v jednom příběhu jsem ještě nečetla. Příběh je prodchnut lascivními scénkami, neuvěřitelným příběhem a absolutní distancí veškerých emocí. Hlavní hrdinka Rylee vždycky věděla všechno, za to Colton nikdy nevěděl nic. Autorka nám předvedla absolutně rozdílný a především nesnesitelný pár, což musím přeci jen zatleskat za ten gymnastický obrat, poněvadž dosud jsem měla oba v oblibě.

Tento výplod uznávám jen z dobré vůle k autorce a jejím předchozím titulům. Nejsmutnějším je ovšem fakt, že se jedná o konečný díl celé série, kde leckterý čtenář má už vyšší nároky a to i na poměry tohoto primitivnějšího žánru.

hadenka
05.04.2021

Celá série byla supr,ale poslední díl se trochu táhl.

Alnima
12.12.2020 4 z 5

Moc hezká romantická série. Občas mě opakování nějakých výrazů trochu unavovalo, ale jako celek to zapůsobilo velmi dobře. Líbili se mi vtipné komentáře a i to, že zde bylo pro mě opět něco nového. Téma opuštěných a týráných děti mě vzalo za srdce. No a konec.. Co dodat.. Dávám 4,5 hvězd

narisa
19.07.2020 5 z 5

Tak třetí díl byl rozhodně lepší než ten předešlý. Jen je to vážně jak na horské dráze, ale to se objevuje ve všech dílech. Colton je úžasný. Rylee je opravdu nezdolná, myslím si, že většina žen by to nedala, včetně mě. Konec byl hodně sladký, čekala jsem, že tam bude něco více o Zanderovi (jak ho adoptují), ale autorka se rozjela s cukrováním a kluci ke konci moc nebyli. Jinak parádní příběh s obrovskou dávkou emocí. Moc se mi to líbilo.

EvikU.
30.06.2020 4 z 5

Poslední díl byl nejhezčí. A ano je to pohádka a červená knihovna jak vyšitá, ale tenhle díl mě fakt bavil.

SPOILER: To jak byl Colton v nemocnici a následně i Rylee v nemocnici si mohli oba dva uvědomit jak moc jim na sobě záleží. Kolikrát se stane jak člověk zjistí, že mu na někom moc záleží, ale uvědomí si to až když ho ztratí. No takže tenhle třetí díl určitě stojí za to. Je to pěkné zakončení. Doporučuji.

Povzneseny
21.06.2020 5 z 5

Hádky hlavních hrdinů super.

FairyD.
01.05.2020 5 z 5

Bohovské ukončenie série. Konečne som získala odpovede na mnohé otázky ktoré som si kládla. Skoro celú knihu som mala slzy v očiach, samozrejme občas som sa aj smiala. Príbeh bol tak podrobne napísaný a prepracovaný, dokazal vyvolať pocity ktoré boli neskutočne silné.

petulkapeta
03.04.2020 5 z 5

vau,tak tomu řikam zakončení i když moje emoce byli jako na horske draze stalo to za to...

Chvilkasnění
22.03.2020 5 z 5

Tak takovou zápletku bych nečekala i když je pravda, že to k tomhle závěru celou dobu směřovalo.
Celá série stojí za přečtení! Můžu jedině doporučit. ♥

Myška43
03.03.2020 5 z 5

Jak už jsem psala, celá trilogie je super!!! Pěkný příběh, úplně mě to pohltilo, přečteno na jeden zátah.

Owain
28.02.2020 2 z 5

Na odpocinek mozku jako delane, zadne extra cteni . Posledni dil o neco lepsi, ale jednou stacilo =)

Toledo
27.02.2020 4 z 5

Opět super díl, určitě se mi líbil více než druhý, ale jednička byla za mne nejlepší.
Člověk ví jak to dopadne, ale stejně se nemůže od knihy odtrhnout :) Celou sérii hodnotím velmi kladně.

Izabell
05.12.2019 3 z 5

Pěkné, nereálné a trochu zdlouhavé, ale odpočinek je třeba