Peťulka čili Život kotěte

Peťulka čili Život kotěte https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426615/bmid_petulka-cili-zivot-kotete-BKJ-426615.jpg 5 44 44

Dogman série

< 3. díl >

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Dogman je nejpřítulnější ze všech psů a nikdo by nehádal, že je zároveň nejobávanější strážce zákona v ulicích zlotřilého města! Když se dobře známému lotrovi Péťovi narodí malý Péťa, je tady dvojí problém. A pro nejlepšího policajta všech dob dvakrát tolik práce! Slavný tvůrce komiksových příběhů Dav Pilkey přináší další díl veleúspěšné série o Dogmanovi, která se usídlila na předních místech v žebříčcích nejprodávanějších knih. Komiks je určený dětem od 7 let.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Pikola
Originální název:

Tale of Two Kitties , 2018


více info...

Přidat komentář

Luky110812
16.03.2023 5 z 5

Tuto knihu komiksu si syn přečetl sám. Od té doby patří do jeho TOP sbírky.

Aknel26
03.01.2023 5 z 5

Druhý a třetí díl podle mě tvoří vrchol série, pak už jde úroveň trochu z kopce, i když vtipné momenty se najdou v každém díle. Syn ovšem miluje celou sérii bez výjimky.


hippiesak
11.07.2022 5 z 5

Je to prdel :) Dogman mi v životě komiksů fakt chyběl a jsem rád, že ho objevila dcera v knihovně. Občas se mi stane, že se fakt směju a tečou mě slzy :) :) :) Kdo nezná, nechápe ;)

blackoutzuzi
07.05.2021 5 z 5

Třetí díl komiksové série.

Dogmana miluju. Zatím si každý díl s naším "psocajtem" užívám. Těch hlášek a vtipných scének! Zaručuji vám, že se u toho pobavíte :))

Melounky
05.02.2021 5 z 5

Nejlepší Dogman, kterého jsem četla. Je opravdu srandovní, s hezkým robokotětem.

Jizi
24.01.2021 5 z 5

Ideální dárek pro čtenáře od řekněme sedmi let výše (jak vysoko záleží na míře vážnosti daného jedince).
Dogman změnil překladatele (a trošku ubral na hravých jazykových řešeních) a celkový tón vyprávění. Což není vůbec na škodu, protože jak známo, opakovaný vtip není vtipem, a Peťulka, jakožto klon hlavního záporáka, dodává vyprávění nový směr.
Je to náš nejulepenější, na listorámách nejpomačkanějších a nejčastěji překreslovaný komiks. Lepší doporučení nedostanete.

Knižní střípky
29.09.2020 4 z 5

A i tento třetí díl se mi líbil, i když pořád o fous vede jednička. Je to vtipné, moc hezky nakreslené, hodně mě bavily různé slovní hříčky, ty musím vyzdvihnout, je to fakt dobře přeložené a díky nim věřím, že comics zaujme i dospělé, pobavila jsem se a mohu doporučit, takže pokud máte doma nějaké malé milovníky komiksu, tato série je dobrým tipem například jako dárek na blížící se Vánoce.