Wonder Woman: Amazonky útočí!: Kniha druhá

Wonder Woman: Amazonky útočí!: Kniha druhá https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454600/bmid_wonder-woman-amazonky-utoci-kniha-d-rHJ-454600.jpg 4 14 4

DC komiksový komplet série

< 100. díl

POZOR! TOTO JE POSLEDNÍ SVAZEK SÉRIE DCKK! WONDER WOMAN: AMAZONKY ÚTOČÍ!, KNIHA DRUHÁ Původně vycházelo od srpna do října 2007 jako Wonder Woman #11-12 a Amazonky útočí! #3-6 Čarodějka Kirké zaklela Hippolytu, královnu Amazonek, a ta rozpoutala zničující útok na Spojené státy americké. Washington je v plamenech, a dokonce ani Liga spravedlnosti nedokáže plně odrazit vlnu útočících bojovnic. Napětí narůstá a Wonder Woman se snaží najít nějaký způsob, jak zastavit ozbrojené potyčky a zachránit tak své sestry i domovinu, již přijala za svou. WONDER WOMAN #184 Původně vyšlo v říjnu 1969. Aby se mohla utkat s Aréem, bohem války, Wonder Woman rekrutuje nečekanou skupinu spojenců.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections
Originální název:

Wonder Woman: Amazons Attack! Part 2 , 2019


více info...

Přidat komentář

Luigi1
25.04.2024 4 z 5

A je tu konec docela mě to mrzí

Deimos
26.07.2022 4 z 5

Začít druhým dílem něčeho co působí jako poslední dějství úplně všeho je řekněme odvážné. Máte pocit, že se schyluje k největší komiksové bitvě a že svět a především Amerika hoří. A možná to není jen pocit. Tak devastující události a děj se opravdu tak často nevidí (ale možná se pletu). Nicméně vidět amazonky v záporné úloze je zvláštní. Důvod a motivaci chápu, stejně je to ale smutné. Závěr možná trochu ztrácí na překvapení/zajímavosti. Ukončí se to nějak rychle. Kresba je moc pěkná a závěrečný sešit Wonder Women 184 je dobré zpestření. (81%)


DennisMoore
15.11.2020 5 z 5

Mně se na rozdíl od kolegy níže líbilo pokračování stejně jako první díl. Jedinou výtku bych měl k tomu, že se na konci sice zničehonic zjeví strůjce toho všeho, té válečné hrůzy, která mě neustále překvapovala, ale to je všechno, nic víc se s tou postavou (ani té postavě) nestane. Prostě pokračování příště, akorát už ne v DC kompletu, který tímto skončil. Ovšem na druhou stranu je to docela pěkná symbolika - komplet končí, ale příběhy DC ne :)

hroubek
15.11.2020 3 z 5

Na pokračování Amazonky útočí jsem dost těšil, díky parádnímu zakončení první části. Bohužel při čtení tohoto komiksu přišlo mírné, ale přesto dost citelné vystřízlivění. V první části mě nevadilo přeskakování ve vyprávění, nicméně zde to bylo o mnoho horší. Utrpěla přehlednost a i gradace. Díky tomu některé okamžiky nefungují, tak jak by měly a to je velká škoda. Konec se sice povedl, ale nemůžu říci, že by byl po všech stránkách uspokojivý. Amazonky útočí druhá část není špatný komiks, bohužel na kvality první části nedosahuje.