Princ

Princ https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507749/bmid_princ-WHz-507749.jpg 4 161 40

Clifton Forge série

< 4. díl >

V den, kdy Luke Rosen poznal Scarlett Marksovou, jedinkrát v životě litoval, že se stal velitelem policie. Teď se musí o Scarlett postarat. Jenže ona je paličatá a nesnesitelná. Nemá žádný respekt k pravidlům jeho spořádaného života a nikdy neudělá, co se jí řekne. Ba co víc, zdá se, že je jí ukradené, že by kvůli informacím, které má o motorkářském gangu, mohla přijít o život. Ale je v ní i síla, odvaha, houževnatost. A navíc je tak krásná… Pokud má Luke zajistit její bezpečí, bude muset učinit nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Zůstane uznávaným policistou s vědomím, že Scarlett nejspíš nepřežije, nebo poruší všechna pravidla, aby ženu, která vtrhla do jeho domova a do jeho srdce, ochránil?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Noble Prince , 2019


více info...

Přidat komentář

Ctenar1202
08.02.2024 3 z 5

První polovina knihy plynula pozvolně, až jsem si říkala, že autorka ztratila dramatický styl a zaměřila se víc na romantiku. Jelikož bylo od začátku jasné, že se Scarlett a Luke dají dohromady, tak jsem se lehce nudila a čekala jsem na pořádnou zápletku. Přiznám se, že postelové scény jsem přeskočila, protože si byly velice podobné s těmi v předchozích knihách. Inu, co taky pořád vymýšlet, že...Od druhé poloviny přišel zvrat a romantika byla upozaděna dramatem, což se okamžitě četlo lépe. Autorka zakomponovala do příběhu i předchozí postavy a vylíčila velice čtivě rodinnou soudržnost. 

I čtvrtý díl se mi líbil, ale pravda, už té romantiky na mě bylo moc. Každopádně se těším na pátý díl.

Majka1979
08.01.2024 5 z 5

Keď človek číta sériu, ktorá mu prirastie k srdcu, ktorej hrdinovia mu prirastú k srdcu a ktorej príbehom žije, tak mu je ľúto, že zatvorí sklamane knihu, že už ju dočítal.

Presne takéto pocity mám aj ja. Úžasná séria a neskutočne ma mrzí, že už som ju dočítala. Ale určite sa k nej ešte raz vrátim, lebo takéto niečo som veľmi dlho nečítala.

Scarlett je sestrou Presley. Nikto o nej nevedel a keď sa objaví, urobí v malebnom mestečku rozruch. Zrazu hrozí vojna medzi motorkárskymi gangami, vonku sa pohybujú agenti FBI a je tu Luke.

Luke, policajt, ten, čo nahradil toho Marcusa, ktorý vraždil a nezaslúžil si nosiť odznak. Luke je iný, žije pre svoju prácu, že je pre spravodlivosť. A aj preto musí čo najskôr Scarlett schovať pred gangom a aj pred FBI. Ale nie je to v rozpore s tým, čomu verí? A čo ak je za tým aj niečo viac? Čo jej hrozí a čo hrozí ostatným z tohto mestečka?

Veľa vecí sa tu opäť uzavrie, veľa tu toho naši hrdinovia zažijú a ak by som mala povedať svoj názor, tak táto časť mi pripadala asi najnapínavejšia.

Ale všetky štyri časti boli úžasné.

Určite každému odporúčam. Túto sériu neviete pustiť z ruky, musíte ju čítať, je návyková a je proste TOP


JaAnička
30.12.2023 3 z 5

Od sexy motorkářů a nebezpečných žhavých borců jsme se už dávno odklonili k hercům/policajtům...no a mně je to vlastně asi jedno.
Prostě průměrná romantická klišoidní záležitost, z níž si za pár dni nebudete pamatovat vůbec nic...natož děj nebo jména postav.

Já bych to shrnula tak, že solidní průměr se sympatickými postavami a docela plynulým dějem, lepší neź trojka, horší než dvojka.

miloslava3256
23.11.2023 5 z 5

Tento díl mi přišel zajímavější než předchozí. Tím jak Luke co by policajt bojoval s vnitřním nastavením, co je čistě správné a co ne, co je šedé atd. Opět téma domácího násilí a větší podíl kolem motorkářského gangů než v třetím díle. Skvělý děj, postavy a zápletky.

Tesaknihy
24.10.2023 3 z 5

Čekala jsem nějaké rozuzlení, ale nic moc se nekonalo. Bohužel mě tento díl už tolik nebavil. Až konec byl trochu záživnější.

Evaho73
26.09.2023 4 z 5

Aj v tomto prípade si pochvaľujem pútavý príbeh, romantickú zápletku a dobre vykreslené postavy.

Príbeh mi prišiel vzrušujúci a plný zvratov, kde som bola vtiahnutá do deja hneď od začiatku a na prekvapenie si udržal moju pozornosť až do konca.
Romantická zápletka je postavená na silnom vzťahu medzi hlavnými postavami, ktoré boli charizmatické a ich vzťah vyznel celkom realistický a upokojujúco. Autorka im dala hĺbku a čitateľ sa s nimi dokáže ľahko stotožniť.

alzbeta4340
07.09.2023 3 z 5

Kdyby byl Princ první díl série, dala bych snad i plné hodnocení. Ale je to čtvrtý díl, ve kterém je natahovaný stále jeden a stejný příběh nenávisti dvou gangů. Vlastně se nic nového nepřihodilo a mě to už tak nebavilo. I když Leo na konci mě ještě navnadil na další díl.

happy19
27.08.2023 5 z 5

Skvělý díl,vzestupná tendence každou částí!
I tento Vás drapne hned od začátku;-)
Opět se setkáváme se členy party předchozích příběhů a napětí nám graduje!
Rozhodně doporučuji a doufám,že vyjdou v překladu další dva kousky ze série,-)

,,Pokud se vás zeptají co je to láska? Odpovězte - obětování vůle."

pavlikova9332
22.08.2023 5 z 5

Krásný díl doufám že vyjdou i další díly

Andrejka91
21.08.2023 5 z 5

Miluju tuhle sérii a i čtení tohoto dílu jsem si užila. Scarlett jsem v predchogich dílech rada neměla ale vyklubala se z ní supr holka a velká bojovnice. Luke byl skvělý jako vždy.
Byla tam akce, spouta napětí, zápletky , mafiánské prostředí, romantika a zase nemám co vytknout.
Už se těším na další díl a o kom asi bude se můžete domnívat po dočtení knihy až do konce.

Jankafanka
15.08.2023 5 z 5

Bezvadné pokračování ságy. Přečteno za den, nepředvídatelné okamžiky. Naprosto doporučuji

V.Marie
15.08.2023 5 z 5

Není co dodat, tato kniha je sázka na jistotu

Jana65
09.08.2023 5 z 5

Tak to bylo nádherné počteníčko. Přečetla jsem za jeden den. Jsem zvědavá, zda tato série bude pokračovat. Mohla by. Co nový díl, tím mi připadá příběh lepší a lepší.

Michelleee
09.08.2023 5 z 5

Luke a Scarlett, dvě milé postavy. Celkově mám ráda tuto partu a proto dávám 5 hvězdiček. Pokračování opět nezklamalo a těším se na další díl. Ten bude určitě skvělý.

Ekniha.
08.08.2023 5 z 5

Tak toto bolo brutálnesurové až skvele?!

Násilie / vraždy
Policajt/svedok
Motorkarsky gang

Oukej to je tak keď vás anotacia zaujme a poviete si že netreba čítať predchádzajúce diely..chyba!

Áno každý diel je o inom páre.. ja som čítala iba 1.časť a 2. kúsok a som si povedala že nevadi fakt omyl

Vidieť že diely su prepojené a je skoda ich preskočiť pretože tento romanticko krimi nádych vás vtiahne do svojho sveta celu bez milosti

Motorkarsky klub opäť ide na scénu ale ja milujem trop policajt a tentokrat nie zločinec ale svedok..
A ja som sa zamilovala od prvého stretnutia.. som v tom bola s nimi..

Luke Rosen je proste chlap so všetkým čo milujem.. a Scarlet ta holka so svojou prorizlou pusou sa k nemu dokonale hodila

To ich začiatočné oťukávanie ako okolo seba doslova kruzia po špičkách v jednu chvíľu vybuchne tornádom

A presne toto na knihách milujem.. krimi zápletku neprezradim ale je to surové a brutalne

Kudík
06.08.2023 4 z 5

(SPOILER) Tento díl mě ještě více navnadil na příběh Lea a Cass (5.), protože od jejího příchodu na scénu to dostalo ty správné grády. Do té doby to zachraňoval svojí správností Luke Rosen, od odchytu Scarlett v obchodě přes jejich pozvolné seznamovaní se. Jen když popisovala svůj pobyt s Jeremiahem v gangu Arrowheadských Warriorů, jsem si říkala, že to bylo moc jednoduché. Nevím, zda v rámci takového klubu existoval kodex mezi bratry, ale vzhledem k tomu, že Jeremiah byl členem krátce a bez nijak valné reputace, bylo těžko uvěřitelné, že by tím Zlatovláska prošla tak snadno. Epilog pobavil. 4,5*.

Leído
04.08.2023 4 z 5

Pro mě nebyl Luke nej knižní hrdina. Na můj vkus byl moc dokonalý, moc hodný a tím pádem trochu nudný. To Leo bude jiné kafe!

I přes nepopiratelnou čtivost celé série, první polovina knížky nebyla skoro o ničem, jen o rozkvétající lásce. Navíc motiv nuceného soužití páru se opakoval z druhého dílu, takže jsem cítila mírné zklamání, které se po přehoupnutí do druhé poloviny knihy rozplynulo. Děj nabral na obrátkách, zapojily se ostatní postavy, seznámili jsme se s Cass. Jak už jsem psala u některého z předchozích dílů, velké plus u série dávám na dějovou propletenost všech dílů a za (ne!)obyčejné chlapy v montérkách. Naopak ženy v této sérii mi přijdou přespříliš dokonalé. Novinářka, právnička, designérka... doufám, že alespoň Emmet se ve finále dočká nějaké dračice.

Vampucha
04.08.2023 2 z 5

Princ je čtvrtý díl ze série Clifton Forge. Ústředním motivem celé série jsou motorkářské gangy a vše se více méně točí kolem nich. V každém díle se setkáme s někým, koho už jsme poznali v předchozích knihách a tak do sebe příběh hezky zapadá.

Nejinak je tomu i v Princi, kde je hlavním hezounem místní velitel policie Luke Rosen. A jeho zásady a smysl pro spravedlnost projdou zatěžkávací zkouškou.
Musí se postarat o Scarlett (svědkyni) a udržet ji v ochranné vazbě, což nebude jen tak.
Scarlett hrozí nebezpečí ze strany motorkářského gangu, který pro ránu nejde daleko a nedělá jim problém ani někoho zabít. Do toho se ve městě objeví agenti FBI, a i oni touží Scarlett najít.
Mezi Lukem a Scarlett to od začátku jiskří a je vám jasné, jak to dopadne. Luke tedy bude muset řešit velké dilema, jelikož Scarlett se mu nečekaně dostala hodně pod kůži.

První díl byl skvěle nášlapnutý a otevřený konec dával tušit, že druhý díl bude stejně dobrý a bylo tomu tak. Pro mě to bohužel od třetího dílu slábne a tento čtvrtý díl mi přišel zatím nejslabším z celé série. Přišlo mi, že se v knize v podstatě nic neděje a je to jen dialog mezi Lukem a Scarlett. Čekala jsem více drama a napětí, jelikož to závěr třetího dílu sliboval. Celá série je přitom postavená na tom, že to není čistokrevná romantika, ale trochu i detektivka. To se mi na sérii právě líbilo.
Ale v Princi je to rozhodně více romantika, než cokoliv jiného. Nečekejte žádné pomalé oťukávání, na to tahle autorka ve svých knihách rozhodně nehraje. Scarlett má celkem pohnutou minulost a narušenou schopnost důvěřovat mužům. A podle toho se i dost dlouho chová.Luke je milej chlápek, s trpělivostí, kterou podle mě reálný chlapi fakt nemaj :D Pardon pánové, ale tohle byste prostě nedali.

Takže, ačkoliv mně to nesedlo, věřím, že romantickým duším a čtenářkám, co upřednostňují právě tu romantiku, se bude celá série velmi líbit.

Lofda
03.08.2023 4 z 5

3,5* zaokrouhluji nahoru, a to jen proto, že přimhouřím obě oči.. Celá tahle parta mě baví, ale zdá se mi, že postupně už dochází autorce dech. Příběh Luka a Scarlett byl hezký, ale tak nějak nic víc.. Nicméně přiznávám, že si autorka na konci opět dobře našlápla a pokud vyjde i příběh Lea a Cass, nejspíš neodolám a budu chtít vědět, jak to v tomhle malém městě kdesi v Montaně bylo dál ;-)

MAU256
02.08.2023 5 z 5

Další krásně čtivý díl této série, ve kterém se dozvíme, jak to bylo se životem Scarlett, která, jak už víme z minulých dílů, je dvojčetem Presley. Taky zde nechybí aktéři minulých dílů, za což jsem ráda, alespoň se dozvídáme, jak jejich životy pokračují. Scarlett se hodně změnila, a to nejen za dobu, kdy musela být zavřená v domě Luka. A Luke, ten byl prostě dokonalý. Jsem ráda, že nakonec využili pomoci FBI, protože kdyby do toho šli sami, asi by to nebyl tak šťastný konec. Co ještě dodat? Díky za bonusový epilog a doufám, že nám autorka napíše ještě nějaké další krásně čtivé knížky. Každý díl má něco do sebe, ale celou sérii zatím mohu jen doporučit.

Autorovy další knížky

Devney Perry
americká
2022  85%Král
2022  85%Rytíř
2023  87%Princezna
2023  89%Princ
2024  90%Šašek