Bravo, šéfe!

Bravo, šéfe! https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39019/bravo-sefe-39019.jpg 3 25 25

Podtitul: Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni. • 30 nejlepších receptů šéfkuchaře – předkrmy, saláty, polévky, hlavní jídla a dezerty

Přidat komentář

jprst
12.11.2020 3 z 5

Průměrná kuchařka, kterých vycházelo a stále vychází celá řada, téměř nic, co by kuchaře - amatéra až tak příliš nadchlo. K jejímu prolistování naláká píše jméno jejího autora než její obsah.

katushah
14.02.2019 3 z 5

Taková klasická kuchařka s pár informacemi o Zdeňkovi, nic převratného. :-)


heavy66
23.09.2018 4 z 5

Šéf nenechává na české kuchyni nit suchou, ale snad je motivován touhou něco zlepšit! Líbí se mi jeho názory, že restaurační byznys nemůže dělat každý, a když už ho dělá, měl by ho dělat pořádně. Kdo sledoval jeho pořad, zná řadu podniků, které je lepší nenavštěvovat, v tom je Šéfův přínos pro zdraví českého národa nesporný. S jeho kritikou základních stavebních kamenů české kuchyně mohu často souhlasit, jsou opravdu příliš těžké, hutné, tučné a nemoderní, například vepřo knedlo zelo nebo mastné bramboráky! Ovšem jedním z největších, ryze českých kulinářských zážitků z dětství pro mě vždy zůstanou babiččiny borůvkové knedlíky s cukrem, máslem a tvarohem, těm se žádný foie gras s křepelčím vajíčkem a černým lanýžem nevyrovná. A na smažený eidam s hranolky a tatarkou mi, Pohlreichu, nesahej, to je moje oblíbený jídlo!

J.books
17.08.2014 2 z 5

Kniha nenadchne a ani neurazí....

Phaennomen
04.11.2012 3 z 5

Mezinárodní recepty, určeno spíše pro gurmány. Plusem je přiložené DVD.