Armstrong - Dobrodružná cesta myšáka na Měsíc

Armstrong - Dobrodružná cesta myšáka na Měsíc https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/316535/bmid_armstrong-dobrodruzna-cesta-mysaka--g6N-316535.jpg 5 28 4

Před dávnými časy se jeden odvážný myšák naučil létat a přeletěl Atlantický oceán. Nyní, v tomto volném pokračování úspěšné knihy LINDBERGH - Dobrodružství létajícího myšáka, se jeho následovník vydává až na Měsíc. Vydejte se spolu s myšákem tentokrát po stopách Neila Armstronga a objevte v nádherně ilustrované knize nekonečný vesmír.... celý text

Pro děti a mládež
Vydáno: , Dynastie
Originální název:

Armstrong: A Mouse on the Moon , 2016


více info...

Přidat komentář

Richisa
21.10.2022 4 z 5

Nádherné ilustrace a příjemný příběh s poučným příběhem. Četla jsem synkovi a líbilo se nám oběma.

Knižní střípky
23.03.2021 5 z 5

Předností knih z této série jsou v prvé řadě naprosto nádherné ilustrace, které zaujmou nejen děti, ale i nás dospělé. A pak už jenom se zatajeným dechem hltají příběh a vlastně ani neví, že se i učí. Za můj život se mi dostalo do rukou spoustu dětských knih, mám dvě děti, které obě byly vášnivými čtenáři od útlého věku, a proto jsme doma neměli nikdy nouzi o dětské knihy. Já sama do světa dětských knih čas od času velice ráda uteču a objevím-li nějaký opravdu povedený kousek, jsem za to neskonale vděčná. Navíc miluju knihy, kde se děti nenásilnou formou dozvědí něco nového, myslím si, že Komenského škola hrou je ta nejlepší cesta ke vzdělání v útlém věku. A všechno toto výše zmíněné se propojuje v knihách z nakladatelství Dynastie. Pokud tedy máte doma malé zvídavé čtenáře a i vy sami v sobě máte ještě duši dítěte, podívejte se na tuto sérii, myslím si, vlastně ne, jsem si v tomto případě stoprocentně jistá, že vás tyto knihy nadchnou stejně jako nás. Já za ně dám ruku do ohně.


EliBla
30.12.2020 5 z 5

Kniha mě zaujala svými krásnými ilustracemi, které jsou převážně celostránkové. Příběh je okouzlující a člověk ho přečte jedním dechem. Děti se díky myšákovi seznámí s reálnou postavou Armstronga. Dozvíme se, jak to bylo i s historií letů do vesmíru. Všem knihu doporučuji.

Alíša236
22.03.2018 5 z 5

Perfektní, krásně ilustrovaná, čtivě napsaná, baví malé i velké děti i rodiče. Textu akorát - dá se přečíst naráz. Určitě doporučuji.

Autorovy další knížky

Torben Kuhlmann
německá, 1982
2014  94%Lindbergh - Dobrodružství létajícího myšáka
2016  96%Armstrong - Dobrodružná cesta myšáka na Měsíc
2018  94%Edison – Záhada ztraceného myšího pokladu
2020  97%Einstein - Myšákova fantastická cesta prostorem a časem
2018  50%Krtčí město

Kniha Armstrong - Dobrodružná cesta myšáka na Měsíc je v

Přečtených34x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených5x
Knihotéce9x
Chystám se číst16x
Chci si koupit16x
dalších seznamech5x